All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • Store (1)
  • projects (12)
  • reviews (6)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Menuai Rasa Photo Review(s)

    6 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    oessella benawar
    16 April 2021 | Bride at Oessella n Malvin Wedding

    Good Job

    Kerja tim yg baik dan bagus bgt menerima masukan serta request2. Hasil fotonya pun bagus bgt, teamnya selalu punya inisiatif ide2 dan hasil foto dan videonya juga cepet bgt proses kerjanya. Good Job!!
    Mega Oklana Timban
    01 April 2021 | Bride at Delvin & Mega Wedding

    Best Photo & Video

    Thanks a lot menuai rasa photo & team. Puas banget sama hasil foto & video nya. Dari preparation sampe sepanjang acara tim nya fun banget. Sangat profesional dan dengan request customer yg banyak mau nya, “gak pelit” buat revisi foto2 dan video nya hehe. Sukses terus buat menuai rasa photo. GBU a
    Cindy Lusiana
    21 March 2021 | Bride at Cindy and Gilsen Wedding

    Superb service!

    Really really satisfied with MenuaiRasa team! No telat2, semua soft file foto n video dikirim H+2 deh kalo ga salah, sampe bingung bs secepet itu. Di follow up untuk cetak foto, dan hasilnya bagus bgt, niat banget albumnya printed with velvet cover, wooden box n acrylic. Kelihatan kalau bener2 niat untuk kasih yg terbaik. Team sangat baik, walaupun acara ku banyak kurangnya krn hujan, tapi semua hasil fotonya bagus dan videonya bkin terharu smpe mewek liatnya. Makasihh Iyus , Ivan n team!
    Febriani Suryana
    17 March 2021 | Bride at Febri Wedding

    Super recommended vendor!

    Thank youuu untuk tim menuai rasa. Sdh mengabadikan hari bahagia kamii dengan begitu baik. Tim nya yg super ramah, helpfull juga dan jago banget ngarahinnya buat kita yg kaku kalau di foto. Hasil2 fotonya juga super baguss, vidionyaaa jugaaaa superr sekali. Thank youu!!! Sukses selaluuu
    Lidya Hans Ariessty
    17 March 2021 | Client at Liandro-Lidya Wedding

    5 stars!

    Service dan hasil foto + video tidak mengecewakan. Krunya juga baik dan profesional, recommended!!
    Chairyah Kartika
    17 March 2021 | Client at Ceha & Hanif Wedding

    Recommended photography

    Sukaaa banget sama hasilnya baik foto, teaser, full video sampai ke album ! They do their best <3 thx a lot menuairasa :)

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Hi-Res image,  Prints, Albums
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    Kami mengarahkan setiap klien dengan beda-beda sesuai kepribadian klien kami
    What is your payment terms?
    DP 20% dan pelunasan H-3
    What do your services cover?
    Themed shoot,  Beauty shoot, Prewedding shoot,  Wedding day coverage
    How long does it take for the client to receive the final product?
    H+60 hari
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    No
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    When was your business established?
    sejak 2018
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Candid,  Natural,  Classic
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    review h+3 highlight h+7 editing h+30 album h+60
    Do you provide your services in other cities or countries?
    No
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes team Menuai Rasa
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What photography styles do you usually offer?
    Portraiture,  Destinations,  Cultural,  Other - Wedding And Prewedding,  Candid,  Vintage
    What rate do you usually charge at?
    rate dan rincian tambahannya akan di jelaskan di pricelist
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage
    How far in advance should your client contact you?
    3 bulan sebelum event
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    No
    Service(s)
    Address
    Location(s)
    Tangerang​.​Bekasi​.​Depok​.​Bogor​.​Jakarta

    Prewedding & Wedding Photo Engagement, Prewedding, Wedding, etc “menuai kisah, mencari makna dalam sebuah rasa”
    https://www.instagram.com/p/CO-NgjbBiSe/
    https://www.instagram.com/p/COwe1LVBF6D/
    https://www.instagram.com/p/COt7XwjhECm/
    https://www.instagram.com/p/COo36I0h3Y8/
    https://www.instagram.com/p/COh1IshhMqo/
    https://www.instagram.com/p/COec11OBPRI/
    https://www.instagram.com/p/CORzptaBupb/
    https://www.instagram.com/p/COCK_EQhZM9/
    https://www.instagram.com/p/CN_hx_4BV8T/
    https://www.instagram.com/p/CN8_TmGBl5I/
    https://www.instagram.com/p/CN7Gblshr38/
    https://www.instagram.com/p/CN1rPeSh-kF/