All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (6)
  • reviews (2)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Kezia Evelina Larisa Makeup Artist Review(s)

    2 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Efivania Sinaga
    05 September 2018 | Bride at Michael Aek Silalahi Wedding

    MUA pro Ter-OKEH buat Bataknese Wedding

    Dari jaman gadis ha3..udah kepengen pake ci elly pas aku nikah. Cici udah tau karakter muka aku kyk apah jd emng udah percaya banget sm cici. Sebelum nikah udah bilang kalau aku nikahan adat Batak, Puji Tuhan cici ini udah paham karakter inang2 Batak jd pas trial make up sm dia, dia langsung bilang,”TANYA NYOKAP YA PENDAPATNYA APA”. Hahahaha...jd dia bisa menyesuaikan make up yg pas buat nikahan adat batak tp ga menor bgt (tau kan yg penting di nikahan batak apah, BOLD LIPSTIC & SASAK BATAK XD) tp tetep cocok sm muka aku yg ga ada bataknya sm skali. Temen temen jg pada bilang make up akuh TOP BGT. Bold tp cuantik
    Bona
    04 September 2018 | Bride at Bona & Yonathan Wedding

    My MUA touched me by heart!

    Memilih Ci El buat make up di wedding day itu ga sebentar. Lama bgt prosesku nyari MUA yg make up nya cocok dan ga over budget. Ci El ramaaah bgt. Dari awal test make up aku udh info mau temanya pemberkatan dan resepsi gimana. Sabar banget ngadepin kegalauan dan banyak mauku. Ci El handled me with so much love. Daan Puji Tuhan, banyk banget yg blg make up aku bagus dan manglingin. Walaupun sekarang lg jaman bgt tuh make up no make up, tp buatku yg namanya pengantin di hari pernikahannya ya memang harus terlihat berbeda. Aura pengantin harus keluar, tentu dibarengi dgn puasa dan persiapan lainnya, tapi make up punya peran penting kan. Oiya, Ci El juga suka ngelawak, jd pas di make up ga tegang krn mau nikah hahaha. I love you, Ci!

    Hair & Makeup

    What do your beauty services offer?
    Bridal make up,  Airbrush make up,  Bridesmaids make up,  Cultural bridal make up:
    How far in advance should your client contact you?
    1 month to 12 months before the event
    What kind of hair and make up looks do you specialize in? (max.3)
    Natural,  Glamour and bold,  Vintage
    What do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Cultural bridal make up: , Bridal make up,  Bridesmaids make up
    How many make up retouch sessions do you offer in one wedding event?
    usually 1-2 times retouch
    Do your services continue until the photoshoot or the event ends?
    Yes according to the event/ client
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    Are you available to do make up after hours?
    Yes
    What is your payment terms?
    30% down payment... 70% H-1
    How many customers can you serve at once if the bride were to book her entire bridal party?
    more than 10
    What makes your services unique?
    for makeup, we specialize in natural wedding makeup. but we also receive makeup wedding with unique and glamours theme. we serve the bride as request
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes bali, other cities and countries
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    Service(s)
    Address
    1. GOLDEN PALM RESIDENCE BLOK D2 NO 27.CLUSTER MONTGOMERY. JAKARTA BARAT.CENGKARENG 2. GREENBAY APARTMENT TOWER F 1AG 11830
    Location(s)

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.