All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • projects (27)
  • reviews (19)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Kalea Design Review(s)

    19 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Rifky Rahman F
    13 November 2021 | Groom at Putri & Riefky Wedding

    Best Wedding Decoration I've ever seen

    A complete package from the owner My one lifetime experience is complete with Kalea Design Thks to Mr. Ywang and Mr. Reza Much love PUTRI & RIEFKY
    Putu Ayu Winnie Qadrina
    10 October 2021 | Bride at Winnie dan Yoga Wedding

    Recommended Wedding Decoration 100%!!!

    Benar-benar ngga nyesel pilih Kalea. Bagus banget dan bisa menyesuaikan anggaran kita. Harga bener-bener bersahabat buat kualitas yang kita dapat. Dari awal konsultasi berkali-kali dilayani dengan baik, aku ganti konsep beberapa kali juga dilayani dengan sabar banget. Kemarin paling bingung main backdropnya mau seperti apa, tapi Kalea kasih masukan beberapa kali, sabar banget dilayani bener-bener sampe kami bisa menentukan pengennya sepertia apa. Waktu acara sampe banyak yang nanya dekorasinya siapa karena bagus banget. Untuk harga bersahabat gak nyangka akan sebagus itu. Apalagi tempat venue aku kemarin bener-bener hectic dengan acara-acara lain, tapi tim Kalea rela sampai tengah malam masih loading barang di venue aku, terharu. Makasih banyak tim Kalea sudah mempercantik wedding kami! Semoga tim Kalea semakin sukses!
    muthia
    09 July 2021 | Bride at Muthia & Denis Wedding

    Thank you Kalea!!

    Pertama tau Kalea dari app ini sama ig ads, kepoin akun ignya langsung suka banget sm salah satu setting akadnya. Langsung janjian sama mas Reza sampe akhirnya deal. Pertama dikasi designnya msh perlu banyak revisi gara gara lupa ngasitau warna baju 🤣 tapi setelah direvisi langsung semuanya on point ga ada perubahan lagi. Dan waktu eksekusi juga bagus bangettt beyond our expectation sampe pada bilang dekornya bagus banget dan nanya pake vendor siapa ☺️☺️☺️☺️☺️ good job Kalea, recommended banget pokoknya, semoga makin sukses yaaah! ☺️💚

    Vendor Reply

    09 July 2021
    Thank you so much Muthia & Denis! Terimakasih atas kepercayaan dan feedback positif yang diberikan❤. Kami sangat merasa beruntung bisa mengenal dan bisa ikut serta mewujudkan wedding goals kalian berdua. Walaupun mungkin cukup menegangkan akibat isu PPKM, but we are very happy to be able to go through the process all smoothly😀. Selamat atas pernikahan kalian berdua, sehat selalu, and stay safe. Salam hangat untuk keluarga besar kalian berdua. Much Love❤, Kalea Design Team.
    Rose Rusmayana
    08 June 2021 | Bride at Rose & Hasya Wedding

    Kalea design

    Vendor decor terbaik si hehe, karna uda langganan dari tahun kemaren pas adik saya menikah, hasilnya bagus banget dan ngak mengecewakan, untuh harga sangat sangat friendly hehe, kami buat 2 decorasi dan semua nya sama sama bagus kerenn,, baik di pool dan indoor nya
    Diana Akmalin
    26 May 2021 | Bride at Nina & Reza Wedding

    Love the decoration

    Thank you kalea for facilitating the perfect decoration for our wedding
    Cici Minarwati
    05 March 2021 | Bride at Rianto Kurniawan Wedding

    my wedding experience

    everything' so perfect, so beautiful and thank you for amazing crew of kalea🥰 that give the best effort

    Decoration & Lighting

    Which of the following services do you provide?
    Floral design
    Do you provide sample arrangements?
    Yes
    Do you offer consultations?
    Yes
    Minimum and maximum number of guests
    [100] persons to [1000] persons
    What is the style of your decorations?
    Tropical
    If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
    Yes
    Do you provide sample arrangements?
    Yes
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    What supporting equipment do you provide?
    Chair covers
    Do you offer delivery, set up, and breakdown services?
    No
    What makes your services unique?
    Kalea Design is a Wedding Decoration vendor that focuses on customizing your wedding at an affordable price, we were glad to see you happy on your wedding day, we materialize your precious wedding day, full of joy and happiness.
    How far in advance should your client contact you?
    3 months in advance it would be great, but if they must, the latest they can contact us is 1 month before the D-Day
    What payment systems are available for your business?
    Cash
    What is your payment terms?
    30% after confirmation contract, 70% 2 weeks before the event held
    When was your business established?
    We were established at 2019.
    Address
    Heavenland Park J-6 Sidoarjo 61271
    Location(s)

    For further information about price list, concept and etc please contact +6281216048091 We are a wedding decorator that focused on customized design with an affordable price, and also we try to use the freshest flower for the arrangement, we are open for discussions such as concept, tone, and properties for your wedding day, do not hesitate to contact us.
    https://www.instagram.com/p/CYoQJDyly2d/
    https://www.instagram.com/p/CXX8Mp6ld1x/
    https://www.instagram.com/p/CWuIKwCvurx/
    https://www.instagram.com/p/CV4F2axPevn/
    https://www.instagram.com/p/CVcnN9sl5Lv/
    https://www.instagram.com/p/CVUxAFrFgyb/
    https://www.instagram.com/p/CSB_Jk4lbU-/
    https://www.instagram.com/p/CQa0I9cNfRu/
    https://www.instagram.com/p/CQIpz05NDrg/
    https://www.instagram.com/p/CP5PZfYtt1s/
    https://www.instagram.com/p/CP0Q6ZWt7iU/
    https://www.instagram.com/p/CPQMcGltb05/