All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (28)
  • reviews (3)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    JY Sangjit Box.id Review(s)

    3 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    10 December 2019 | Bride at Doni & Angel Wedding

    Thank you so much JYsangjit

    Thank you so Much Jysangjit very helpful and nice person ko2 n cicinya yang sangat membantu, free delivery lagi jadi gausa repot2 anter jemput bakinya. happy bgt pokoknya dekor boxnya juga bagus .. All the best buat Jysangjit GBU Doni & Angel
    10 December 2019 | Client at Sodik & Lisa Wedding

    Best Vendor

    Bener2 helpfull team JY Sangjitbox.. Dari awal di urus segala macam..di tanya malam2 selalu respond..pas hari H team nya sigap dan Mc nya bagus angkat suasana.. Box dan Decornya jg TOP..Thanks JY Team
    10 December 2019 | Bride at Donny & Evelyn Wedding

    JYsangjitbox TOP

    Awalnya cuma mau sewa baki doang, tapi karena aku dan calon kebetulan ga tau sama sekali apa aja yang harus disiapin sekaligus berapa banyak barang di dalam baki akhirnya mutusin pake paket lengkap mulai dari dekor, sangjit organizer dan MC koko cici dan teamnya sangatt helpfully banget dari awal sampai hari h acara..acara kami jadi tertata dari awal sampai di akhir acara pokoknya hari h tinggal ikut arahan aja, sangatt puas bgt pake JYsangjitbox Thank you JYsangjitbox Donny & Evelyn

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Partial planning
    What sort of planning do you cover?
    Ceremony planning
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Yes (please give details if any)
    Event Rentals

    What items are available for rental?
    Other Sangjit Box
    Do you offer delivery, setup, and breakdown services?
    Yes JABODETABEK
    Does your rental include an attendant or technicians?
    Yes
    How far in advance should your client make a booking?
    H - 7
    Can special messages be displayed on index prints?
    Yes
    What makes your product and services unique?
    We Have Custom Premium Sangjit Box
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    50% DP H-7
    When was your business established?
    Our Business started 2018
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Yes (please give details if any)
    Address
    Jalan Kubis II no 173 Pulo Kebayoran Baru Jakarta Selatan 12160
    Location(s)

    We Ready to Serve your Sangjit Day - Rent Premium Sangjit Box - Decoration Sangjit - Photo and Video Sangjit - Sangjit Planner - Sangjit MC and Entertaiment

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.