All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (75)
  • reviews (26)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Showing page 1 of 9

    All
    view 9
    The Wedding of Fery & Cindy by JUZZON PRODUCTIONSThe Wedding of Fery & Cindy by JUZZON PRODUCTIONS
    The Wedding of Fery & Cindy by JUZZON PRODUCTIONSThe Wedding of Fery & Cindy by JUZZON PRODUCTIONS
    +26
    The Wedding of Adi & Yunica by JUZZON PRODUCTIONSThe Wedding of Adi & Yunica by JUZZON PRODUCTIONS
    The Wedding of Adi & Yunica by JUZZON PRODUCTIONSThe Wedding of Adi & Yunica by JUZZON PRODUCTIONS
    +25
    The Wedding of Samuel & Lia by JUZZON PRODUCTIONSThe Wedding of Samuel & Lia by JUZZON PRODUCTIONS
    The Wedding of Samuel & Lia by JUZZON PRODUCTIONSThe Wedding of Samuel & Lia by JUZZON PRODUCTIONS
    +33
    The Wedding of Jusuf & Aifung by Alleka DesignThe Wedding of Jusuf & Aifung by Alleka Design
    The Wedding of Jusuf & Aifung by Alleka DesignThe Wedding of Jusuf & Aifung by Alleka Design
    +20
    Alleka Design & 2 OTHERS
    Decoration & Lighting

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    JUZZON PRODUCTIONS Review(s)

    26 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    17 September 2018 | Bride at Sandy & Violetta Wedding

    The Friendly & Funny Juzzon & Stephanie

    Thank you for becoming a part of our big day. It's been fun working together with you. Being patience since the start (ci steph & ci ria). Warm & friendly crews, terus bisa bantu remind aku untuk important stuff. Recommendation vendor nya juga good dan price nya pun juga oke. Knowledge dari experience kalian juga good. :) Entertainment wise is good too :) especially you ko, funny. Bisa make us laugh and gak canggung. Very experienced.<3 Once again thank youuuuu so very much for helping us get through our big day dari awal sampai D-day nya. It's been fun and stay awesome! Keep improving :) love you guys! Violetta and Sandy
    06 September 2018 | Groom at Adi & Yunica Wedding

    SUPER LOVE!

    Dear Juzzon and team, stelah meeting per tama kali sama Ci Steph, kita udah langsung yakin untuk minta bantuan Juzzon Productions organize acara wedding kita. Mulai dari bantu kita arrange vendor, follow up vendor, meeting2, semua nya rapi banget dan kerja nya juga cepat. Hasil kerja nya super bagus, sesuai dengan detail request kita, semua family member difollow up dengan sangat baik, bantuin bawa ini itu, ingetin jgn lupa ini itu. Bahkan, vendor2 kita juga puji Juzzon team bagus banget kerja nya, dari jauh2 hari mereka udah di follow up. The whole team luar biasa banget kerjasama nya, mulai dari Ria, Ci Steph, crew2 yg ditunjuk buat setiap family member, crew yg incharge selama acara, sampe mc nya kita (ko Juzzon) juga fun banget, ga cuman kasih masukan, tapi suara juga bagus, dan super entertaining banget terutama towards our families. Thankyou udah bantuin kita dari mulai persiapan sampai hari H. Sukses terus Juzzon Productions! Adi & Yunica
    03 September 2018 | Client at Halim Atmadja Wedding

    70th Birthday Anniversary of Mr. Halim Atmadja

    Thank you Juzzon Productions for your hardwork! Especially to Stephanie, Ria and Juzzon! We appreciate your passion and dedication towards our event! Would love for you to be part of our next one! <3<3<3
    03 September 2018 | Groom at Adith & Emil Wedding

    Our Review about JUZZON PRODUCTIONS <3<3<3

    Dear Juzzon and team, We don't even know where to begin. You helped us stay organized and on time with every step of our wedding preparatino (and also the little surprise for Emilia). Thank you for being so reponsive to our many questions and all of your advices all of the planning and behind-the-scenes work that made our wedding reception the it could be. In short, Thank you for making our special day so memorable and we couldn't be happier. We can't thank you enough for all of your hard work & dedication. Best wishes for you, Steph, Ria, and the rest of the team. With Love, Adithya & Emilia
    03 September 2018 | Bride at Ferry & Cindy Wedding

    SUPER HELPFUL!

    Aku, Fery, & keluarga puas banget sm service nya di hari H, bener2 super helpful dan semua keluarga di handle dengan baik banget... sampe semua nya bilang "WOnya bagus banget Cin!" Ga nyesel pilih Juzzon Productions untuk handle hari H weddingku <3. Ditambah lagi pas hari H aku sakit kann, terus semua crew ngejagain aku banget.. sampe dipijitin, dibuatin minumat anget2 (sampe terharu). Pokoknya bagus banget !!! <3 Btw yah, kemarin ada yg DM aku di IG nanya tentang Juzzon buat wo, dia nanya menurut aku gimana? Trus aku blg bener2 helpful dan best bangetlah.. Sampe meertua yang udah nikahin 2 anak ny bilang ini wo paling bagus diantara 2 wo lainnya yang pernah dipake sama 2 anaknya. Semoga yang nanya aku di DM itu pilih Juzzon Productions yaaaa... sukses terus Juzzon Productions & Team. Semoga service nya selalu bagus dan bahkan makin bagus lagii, aku yakin kok Juzzon Productions bakal sukses banget nanti di dunia perweddingan hahahaha <3<3<3<3
    03 September 2018 | Bride at Mikha & Ovi Wedding

    THUMBS UP BUAT JUZZON PRODUCTIONS

    Aku ngerasa Juzzon Productions bener-bener ngebantu dari hal yang paling crucial sampai yang paling detail selama persiapan. hal-hal yg kita gak kepikiran buat prepare tuh banyak juga ternyataa.. kita sama2 anak pertama jadi parents gak ada experience dan mereka juga jadi dapet insight dan kebantu. On the day, team bantuin gak hanya bride & groom tapi semua fams member, bridesmaid & groomsmen! challenge is always there but what matters is how Juzzon Team manage it! Always giving positive vibeeeesss! <3 <3 MC ga perlu di tanya, ko Juzzon bisa banget hidupin suasana <3 Band jugaa!! kita request grand entrance gak pake minus one, deg2an takut kebanting sama entrance family, ternyata singer nya superrr bagus dan enak bgt bawain-nya <3<3 Pokoknya all thumbs up buat ko Juzzon and Team. Family sampe bilang, nanti next klo ada acara mau pake Juzzon lagi :)))) You guys are so extraaa <3

    Wedding Planning

    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning,  Other Tea Ceremony planning
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding,  Religious wedding ceremony Moslem, Catholic, Protestant, Buddhist
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Kindly contact STEPHANIE at 0818939219 or JUZZON at 081295119004
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    50 to 4000
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes English & Indonesian
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Bandung, Lampung, Semarang, Surabaya, Bali & Singapore
    How far in advance should your client make a booking?
    6-12 months prior to the wedding day
    How many hours are included on the day of the wedding?
    14 to 17 hours
    When was your business established?
    - We have been in wedding industry since 2005. - We have orchestrated many traditional and international weddings over the past 10 years. - We have experienced in handling weddings in Jakarta, Bandung, Lampung, Semarang, Surabaya, Bali and Singapore - We proudly remain as the top 10 referred wedding planner & organizer and have gained an impeccable reputation in providing wedding planning to hundreds of weddings, working every single weekend of the year. - Consistency, Experience, Dependability, Professionalism, and Passion are our Five Elements.
    What service do you provide?
    Full planning
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cheques, Cash
    What is your payment terms?
    Based on our agreement
    What makes your services unique?
    Timeless and beautiful weddings are the result of careful collaboration, efficient organisation and meticulous attention to detail. Working alongside a team of recommended first-class suppliers, our flexible wedding planning services will bring a calm and reassuring quality to every element of your day to ensure absolute perfection. Whether you’d like my help organising your entire wedding, managing the day itself, creating the design for your day or finding the perfect venue for you, We’ll be only too happy to tailor my services to suit your needs. We also offer an initial free, no-obligation consultation so that I can find out more about you, your ideas and the level of support you require. We predominantly work on weddings right across Jakarta, Singapore, Bali, Bandar Lampung, Surabaya, Semarang and other cities in Indonesia. So if you’re not sure where to start or if there’s something specific you’d like to discuss, then please doget in touch.
    Address
    Grand ITC Permata Hijau Blok D5 No.3-5 Jakarta Selatan 12210
    Location(s)

    Wedding Planning and Organizing is, to us, not just a job, but a passion. Our team positions is self as the family of the couple and not as just a committee. For us, every wedding we do is Personal. Every wedding has a story of its own.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.