All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (27)
  • reviews (94)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Inframe photo video Review(s)

    94 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Miradelia Kusuma Dewi
    20 April 2021 | Bride at Rara & Ridwan Wedding

    Best Vendor for Photo,Video & Multimedia Wedding

    Tidak salah memilih inframe sebagai vendor foto,video,&multimedia kami. Hasil foto dan videonya bagus serta di dukung multimedia yang keren. Crewnya ramah,sopan dan bisa membangun mood pasangan untuk berfoto dan juga tidak ragu untuk mengarahkan pose2 yang bagus untuk menghasilkan foto terbaik. Terima kasih inframe photo & video sukses selalu.
    Femalea Tertyanita
    19 April 2021 | Bride at FEMY & ITOK Wedding

    The Wedding of Femy & Itok

    Emang ga salah pilih vendor, thank you so much Inframe! ❤❤❤
    Almira Sufwandini
    18 April 2021 | Bride at Almira & Rahadian Wedding

    Capturing our momment with joy

    Terimakasih untuk pengalaman mengesankan menjadi model sebagai raja dan ratu sehari bersama Inframe!! Good service with amazing beautiful results👍❤
    Nadya Ferera
    16 April 2021 | Bride at Nadya & Ferdy Wedding

    Wedding & Postwedding

    Awal tahu Inframe Photo Video dari Instagram. dari hati uda lgsg \"Wah, bakal seru sih ini kalo momen pernikahan pake Inframe pasti hasilnya beda dr yg lain\". Waktu itu coba kontak cm lewat whatsapp aja lo. Ramah dan cepet kasih respon nya. Setelah nanya2 dan akhirnya memutuskan untuk ambil paket wedding + morning express. Beuuuuh, asli lo pas tau hasilnya morning express kerennnn buuwanget😍 ngga cuma itu hasil foto2nya pas banget nangkep momennya, dr temen dan saudara semua bilang hasil capture Inframe Photo Video paling bagus. Puasss bangettt pokoknya pake Inframe Photo Video buat abadiin momen pernikahan dan post wedding kmrn. Sukses terus Inframe Photo Video. Semoga nanti bisa maternity shoot bareng Inframe Photo Video lagi🌼
    ana maria
    15 April 2021 | Bride at Ana dan fahmi Wedding

    Puas banget

    Sebelum nikah emang uda kepikiran bakal pake inframe sih dan allhamdulillah kesampekan pas nikah pakai inframe 😍 bener2 puasss dan profesional banget team nya. Thx☺️
    dinda rachmayani
    15 April 2021 | Bride at Dinda & Romy Wedding

    one of best photo/video partner!❤️

    terima kasih sekali buat team inframe yg udah jadi bagian dari wedding dream ku dan suami❤️ dari prewedd sampai wedding bener2 dikasih hasil yg menakjubkan. hasil foto videonya keren2 dan team2 inframe yg terlibat selama prewedd dan wedding sangat helpfull dan friendly bikin aku dan suami jadi enjoy sekali ❤️ thx u team inframe 💕

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Hi-Res image,  Prints, Albums,  Custom album design,  Custom graphic design,  Digital files
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    No
    How long does it take for the client to receive the final product?
    Depending on the requirements of the client , they usually get the final album 4-5 weeks after client their approval
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    Usually our client provides meal but our photographers could take care of their own meals as long as it was informed before D-day
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    Depending on the requirements of the client , they usually get the proof ready on flashdisk 3 days after the wedding day
    When was your business established?
    Our business started way back in 2010. We are currently one of the most prominent vendors in our field.
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Candid,  Artistic,  Natural
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    What makes your services unique?
    Our Photographer are able to understand and direct couples for perfect candid pictures. Our Photogrpaher are always friendly, warm and comforting. They know how to make you feel comfortable and allow you to become yourself on your big day
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What rate do you usually charge at?
    we charge per day depending on the package picked by the brides
    What is your payment terms?
    30% after confirmation contract 70 % Before-7 the event
    What photography styles do you usually offer?
    Candid,  Artistic,  Natural,  Classic,  Vintage,  Black and White,  Conceptual,  Portraiture
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    How far in advance should your client contact you?
    The most ideal time for a client to contact us would be 6-12 months prior to the wedding
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    i direct them personally with my team, making sure every moment looks perfect.
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    Service(s)
    Address
    Ruko 21 klampis blok H-9 61256
    Location(s)

    “Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever… It remembers little things, long after you have forgotten everything.”

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.