All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (66)
  • reviews (9)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    HEAVEN ENTERTAINMENT Review(s)

    9 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    20 March 2017 | Groom at Yusriza & Lalitya Wedding

    Sesuai Ekspektasi

    Trimakasih Heaven Entertainment sudah ikut meramaikan acara resepsi kami berdua. Recommended banget buat yang sedang mencari Entertaunment (Band) dengan genre jazzy. Heaven Entertainment ngebawain semua songs list wajib kita dan dresscodenya juga rapih. singkatnya sih Heaven Entertaiment sangat professional (mau ngikutin apa yang menjadi request kita), harga terjangkau, dengan penampilan yang sesuai ekspektasi kita berdua. Yusriza dan Lalitya , 19 Maret 2017 Venue : Gd. Dhanapala, Kementrian Keuangan.

    Vendor Reply

    26 May 2017
    Thank youu so much untuk review nyaa mas Yusriza dan mba Lalitya :D Terima kasih juga atas kepercayaannya kepada Heaven Entertainment :D
    13 February 2017 | Bride at Meita & Fauzi Wedding

    HEAVEN ENTERTAINMENT TOP!!!

    RECOMMENDED buat para capeng yg lagi cari vendor entertain, SUPERRR KEREN acara wedding aku jadi meriah, suara penyanyi nya TOP, lagu yg di request di nyanyiin semuanya sampe ke kostum penyanyinya juga sesuai permintaan. Aaahh pokoknya THANKYOU Heaven Entertainment!
    30 November 2016 | Bride at Zika & Hendro Wedding

    GREAT Performance

    Superrr Duperr Kereeen bangeett band Heaven ini.. Akuu berterima kasih bangeett sm cewee cantik, Mba atau neng Riri..yg cantiknyaaa gk ngebosenin.. Atas bantuan dan partisipasinyaa dg teman2 heaven lainnya..kompak.. Bagus, cakeep sukaaa deh.. Syangnyaa gak sempet foto bersama sking rame nyaa di Pelaminan..sedih sih..tp bahagiaa bs ketemu Mba riri yg kecee .. Gak nyesel udah ngundang band Heaven..Thanks So much .. Heaven Entertaintment ..

    Vendor Reply

    31 January 2017
    Baruu bacaaa ahaha Makasi banyaaaak mbaa syg
    27 March 2016 | Groom at My wedding Wedding

    Performa yang sangat baik dengan didukung oleh support pemain musik yang berkualitas

    Saya merekomendasikan rekan rekan yang lain untuk menggunakan jasa heaven entertainment

    Vendor Reply

    27 March 2016
    Thankyouu mas Norman & mba Fena , don't forget us yaaa
    12 February 2016 | Partnering Vendor at Wedding

    Great performance

    The team had charmed the audience. Love the performance, the arrangement and the vocals chilled a lot. Recommended for your wedding day. thanks for working together!
    13 July 2015 | Family Or Relatives Of Bride at INTAN & ABY Wedding

    THANKS BANGET BUAT HEAVEN ENTERTAINMENT !!

    Thanks to Heaven band udah bantu acara kakak saya, penampilannya kereeeen banget ! Awalnya sempet ragu karna ini pertama kalinya saya bantu mengurus pernikahan kakak saya, tapi setelah ketemuan dengan marketingnya, ngeliat video-video performnya dan ngobrol banyak, saya, kakak saya serta pasangannya pun juga langsung klik ! Alhasil alhamdulillah acara berjalan dengan sangaaaat lancar, semua lagu yang kita request bisa dibawakan semua dengan perfect, ditambah ada sedikit kejutan untuk kakak saya yang sukses juga karna dibantu teman-teman Heaven pokoknya THANKS BUAT HEAVEN BAND !!!!

    Entertainment (Music)

    Are you an agency or a band?
    We are Agency
    What music genre does your band play?
    All a round , Jazzy
    What instruments does your group play?
    Jazzy song
    I want to request a special song to be played at the ceremony. Can you do that?
    We can do that !
    Do you offer music samples?
    Check at www.HeavenentertainmentID.com
    Are you an agency or a band?
    We are a BAND
    What is the size of your band?
    5 - 8 Personil
    What type of musical ensemble do you provide? (max.3)
    Orchestra,  Band,  Soloist
    What music genres do you offer?
    Acoustic,  Classic rock,  Jazz,  Oldies,  Orchestra,  Pop
    What is the size of your musical ensemble?
    5-8 persons
    What services do you offer?
    Ceremony music,  Cocktail hour music,  Instrumentals,  MC,  Reception music,  Rehearsal dinner music,  Sample performances,  Vocals
    What is your speciality? (max. 3)
    Acoustic,  Classical,  Jazz
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Yes (please give details if any)
    Do you provide other stage equipment(s) to support your performance?
    Gobo projector,  Lighting,  Microphones,  Projector,  Sound/PA system
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your usual attire?
    Smart casual attire, formal attire, back to request
    What rate do you usually charge at?
    2 hours / order
    How far in advance should your client contact you?
    3 months, but if we aren't have job, 1 week can we accept
    Is it possible to request something that's not in the repertoire?
    Yes Yes (please give details if any)
    Do you have your own equipment?
    Yes Yes (please give details if any)
    What makes your services unique?
    Servis kami mengedepankan kepuasan pelanggan , kami memberikan pilihan-pilihan menarik kepada pelanggan baik dari segi pemilihan lagu, kostum maupun player
    What is your payment terms?
    30% for book / Down Payment , 70% before Party
    What is your repertoire?
    We have variety repertoir , all by request from client
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    2015 - Home Band for Property Award Indonesia 2015
    When was your business established?
    Our business started 2010
    Entertainment (MC)

    What are the languages that you use?
    Indonesian
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Jakarta , Bekasi, Bogor, Tangerang, Cikarang, Karawang, Banten
    What cultural wedding procession are you most familiar with?
    Indonesian
    Do you have a replacement MC in case you become unavailable on the event day?
    Yes Yes (please give details if any)
    How far in advance should your client contact you?
    Sebaiknya 3 bulan, namun jika jadwal kami memang masih kosong di tanggal tersebut, 1-2 minggu pun tidak masalah
    What rate do you usually charge at?
    2 - 3 hour
    What is your usual attire?
    Smart casual attire , casual attire , formal attire, concept / theme attire , based from client request
    What is your payment terms?
    30% Down Payment
    When was your business established?
    Our business started 2010
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cheques, Cash
    What is your mc style during a wedding?
    With smart casual with formal dress to international wedding and smooth smart with national dress to national wedding
    What makes your services unique?
    We have handle Small to Big wedding, our MC is very smart, good attitude, etc
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    Our MC have many experience , especially for wedding reseption, wedding expo, government event, etc
    Address
    Jatiwaringin, Pondok Gede - Bekasi Lubang Buaya, Jakarta Timur Email marketing : Tanyariry@gmail.com 17411
    Location(s)

    Menyediakan Band Akustik, Chambers, Sewa Sound system, Organ tunggal, MC Wedding dan Gathering, Wedding Organizer, Panggung, Paket Rias & Busana, Paket Pernikahan untuk wilayah Jakarta, Bogor, Depok, Bekasi dan sekitarnya. We are an Excellent Entertainment in Jakarta. Our Corporation have many program's and solid team.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.