All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (27)
  • Product (10)
  • reviews (21)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    HEAVEN ENTERTAINMENT Review(s)

    21 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Mahadaya Wedding and Event Organizer
    18 October 2020 | Partnering Vendor at Wedding

    Vendor Musik Andalan Kami

    Jam terbang mereka gak perlu diragukan lagi gaesss... ownernya cucok meong pokoknya

    Vendor Reply

    18 October 2020
    Thaaankyouuuu Mahadaya Organizerr , terrbaiqq lah pokoknyaaaa \ud83d\ude0d\ud83d\ude0d
    Rizani Nindya Kartika
    25 February 2020 | Bride at Tika & Berlian Wedding

    Entertainment Terbaik !!

    Memilih entertainment itu bukan hal mudah untuk seorang yg perfeksionis kayak aku. Setelah memilih dan menimbang, akhirnya pilihan ku jatuh pada heaven entertainment. Kenapa harus pilih heaven? 1. Manager nya cantik euy. Mba riri namanya. Udah cantik, ramah, dan super sabar pula ngadepin kebawelan2 ku 2. Dari sebelum nikah, aku udah ngincer male singer nya harus banget mas hanny. Karena suaranya sebagus itu buat ku. Dan voilaaaaa. Heaven bisa datengin male singer impian ku. Gimana aku gak makin kelepek2 sama heaven? Hehehe 3. Walaupun kualitas nya gak diragukan lagi, tapi harga nya gak bikin dompet teriak dan jadi over budget loh Pokoknya heaven entertainment TERBAIK

    Vendor Reply

    11 March 2020
    Thankyouuuuuu so so muchhh mbaaa sayaaaangggg \ud83d\ude0d\ud83d\ude0d\ud83e\udd17\ud83e\udd17\ud83d\ude4f\ud83c\udffb\ud83d\ude4f\ud83c\udffb
    April Lubis
    25 February 2020 | Bride at ApriL Lubis Wedding

    Heaven Entertainment, Asli Keren banget

    Setelah cari band2 wedding akhirnya pilihan kita jatuh ke Heaven Entertainment. Hmmm.. Ini band Asli Keren banget, elegant and so classy. Recommended banget deh.. ❤
    Anisa Nurcahyanti
    22 February 2020 | Client at Ninis & Andry Wedding

    Best band wedding ever

    Suka banget sama pelayanan dari heaven entertainment, semua lagu request kita dibawain, orangtua pun bilang band nya bawainnya enak banget. Salah satu vendor teramah dan terbaik diantara vendor nikahan yang kita pake. Sukses terus heaven yaaa ❤️❤️❤️
    Rara
    21 February 2020 | Bride at Rara & Ihsan Wedding

    Very recomended wedding entertainment

    Aku ga salah pilih wedding band Alhamdulillah selain harganya gak pricey, treatment mereka ke client tuh baik banget ramah banget, kaya temen sendiri bukan vendor, suara vokalisnya bagus banget lagi! Keren deh heaven ent. Aku puas banget pake heavent kemarin di resepsi aku, suksess terus ya ka riri, mas gadhi, heaven ent semuanya❤️❤️❤️❤️❤️
    Gally Wijaya
    21 February 2020 | Groom at Galih & dian Wedding

    We’re very happy to get Heaven ent on our wedding day!

    Ternyata pilihan kita berdua ga salah nih buat percayain Heaven ent utk jadi band di our special day! Vocalis nya keren2 suaranya bikin merinding hehehe.. Sukses terus buat Mas Gady & Mba Riry serta Heaven entertainment!

    Vendor Reply

    21 February 2020
    Makasih banyak mas Gally Dan mba Dian. Udh di percaya untuk isi di acara yg keren bgt kmrn. Sehat" slalu mba Dian yg lg isi ya.. semoga tambah sukses. Amin..

    Entertainment (Music)

    Are you an agency or a band?
    Band & Agency
    What type of musical ensemble do you provide? (max.3)
    Orchestra,  Band,  Soloist
    Is it possible to request something that's not in the repertoire?
    Yes Yes (please give details if any)
    When was your business established?
    Our business started 2010
    I want to request a special song to be played at the ceremony. Can you do that?
    We can do that !
    What services do you offer?
    Ceremony music,  Cocktail hour music,  Instrumentals,  MC,  Reception music,  Rehearsal dinner music,  Sample performances,  Vocals, DJ
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    30% for book / Down Payment , 70% before Party
    What is the size of your band?
    5 - 15 Personil
    How far in advance should your client contact you?
    3 months, but if we aren't have job, 1 week can we accept
    What instruments does your group play?
    Jazzy song
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    2015 - Home Band for Property Award Indonesia 2015
    What is the size of your musical ensemble?
    5 - 15 persons
    Do you provide other stage equipment(s) to support your performance?
    Gobo projector,  Lighting,  Microphones,  Projector,  Sound/PA system
    What makes your services unique?
    Servis kami mengedepankan kepuasan pelanggan , kami memberikan pilihan-pilihan menarik kepada pelanggan baik dari segi pemilihan lagu, kostum maupun player
    Are you an agency or a band?
    Agency & Band
    What is your speciality? (max. 3)
    Acoustic,  Jazz,  Pop
    What rate do you usually charge at?
    2 hours / order
    What music genre does your band play?
    All a round , Jazzy , Pop , RnB, Oldiest
    What is your repertoire?
    We have variety repertoir , all by request from client
    What music genres do you offer?
    Acoustic,  Classic rock,  Jazz,  Oldies,  Orchestra,  Pop
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes With additional charge
    Do you have your own equipment?
    Yes Alat musik & sound
    Do you offer music samples?
    Check at www.HeavenentertainmentID.com
    What is your usual attire?
    Smart casual attire, formal attire, back to request
    Entertainment (MC)

    What is your mc style during a wedding?
    With smart casual with formal dress to international wedding and smooth smart with national dress to national wedding
    What cultural wedding procession are you most familiar with?
    Indonesian
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cheques, Cash
    What rate do you usually charge at?
    2 - 3 hour
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Jakarta , Bekasi, Bogor, Tangerang, Cikarang, Karawang, Banten
    When was your business established?
    Our business started 2010
    How far in advance should your client contact you?
    Sebaiknya 3 bulan, namun jika jadwal kami memang masih kosong di tanggal tersebut, 1-2 minggu pun tidak masalah
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    Our MC have many experience , especially for wedding reseption, wedding expo, government event, etc
    What is your payment terms?
    30% Down Payment
    Do you have a replacement MC in case you become unavailable on the event day?
    Yes Yes (please give details if any)
    What makes your services unique?
    We have handle Small to Big wedding, our MC is very smart, good attitude, etc
    What are the languages that you use?
    Indonesian
    What is your usual attire?
    Smart casual attire , casual attire , formal attire, concept / theme attire , based from client request
    Address
    Jatiwaringin, Pondok Gede - Bekasi Lubang Buaya, Jakarta Timur Email marketing : Tanyariry@gmail.com 17411
    Location(s)

    Menyediakan Band Akustik, Chambers, Sewa Sound system, Organ tunggal, MC Wedding dan Gathering, Wedding Organizer, Panggung untuk wilayah Jakarta, Bogor, Depok, Bekasi dan sekitarnya. We are an Excellent Entertainment in Jakarta. Our Corporation have many program's and solid team.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.