All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (17)
  • projects (1)
  • reviews (25)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • All Products
    View All (17)

    Showing page 1 of 1

    All
    view 9

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    HEAVEN ENTERTAINMENT Review(s)

    25 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Blueroses Planner
    19 August 2021 | Partnering Vendor at Wedding

    Best Entertainment dengan harga yg PAS !!

    Terima kasih Heaven Entertainment untuk kerjasama nya dalam menunjang paket-paket pernikahan yang kami buat terutama di masa pandemi seperti ini Suksesss selalu untuk kita semua 😇🙏🏻
    Rizki Arie Sandy
    12 April 2021 | Groom at Rizki & Narita Wedding

    Heaven Entertainment

    Thak you buat Mas Gady dan Mba Riry yang udah bantu dan isi acara wedding kita Di The Ritz-Carlton Hotel Jakarta. Perform nya bagus banget bawain lagu nya enak banget thanks juga untuk Bung Hans, wedding kita serasa di lounge karena suara nya hehe dan proses kirab kita menjadi bagus banget suasana. Over all Heaven Entertainment terbaik pokoknya!! THANK YOU HEAVEN ENTERTAINMENT!

    Vendor Reply

    12 April 2021
    Terimakasih banyak juga untuk mas Rizky dan mba Narita.. acaranya keren bgt.. semoga bahagia selalu, sukses dan dilancarakan segala rencananya kedepan.. selamat Berpuasa 🥰😍😇🙏🏻
    dimas aidil fitri
    09 April 2021 | Groom at Ayu & DImas Wedding

    Vendor Entertainment di Pernikahan Kami

    Recommended vendor for entertainment!!! Pilihan lagu bisa disesuaikan dan dimainkan secara baik, personil band nya ramah ramah, sopan, baru pertama ketemu tapi udah kayak temen akrab jadinya. dan akhirnya sekarang jadi temen beneran formasi bisa disesuaikan dengan tema dan yang paling penting bisa disesuaikan dengan budget klien. sukses selalu dan terima kasih telah memberikan penampilan yang terbaik di pernikahan kami...

    Vendor Reply

    12 April 2021
    Thankyou kak Dimas dan Adhe,, bahagia dan sehat selalu dan diberikan momongan di saat yang tepat Amin.. Keep Contact yaa
    Della Meilanty Tenia
    09 April 2021 | Bride at Della & Devan Wedding

    Review Heaven Entertainment

    10 Oktober 2020, Heaven Entertainment salah 1 Vendor Wedding aku, Mba Riry dan Mas Gady sangat2 amat membantu acara pernikahan aku yang super2 riweuh dalam segala hal pdhl peran nya sebagai band huhu perform nya keren bgt semua org sampe muji dan bilang “keren banget band nya, kalau gak hujan pasti pecah bangetttt” ya tuhan terharu bgt.. krn aku outdoor dan hujan akhirnya acara resepsi ku kepending nunggu hujan selesai, Mba Riry baik bgt mau longgarin waktunya kemarin.. band wedding inceran dari awal pilih2 vendor untuk band di acara resepsi ku karena suka bgt sama male singer nya mas hany.. price nya jg gak over, kualitas yang super oke bgt tp harganya gak bikin melongo krn terlalu mahal hihi terbaikkk heaven!!✨❤️

    Vendor Reply

    09 April 2021
    Thaaaankyouuuu so so muchh mba Della dan mas Devan , best couple bangetttt emaaangg !! Makasi banyaaak udah percayain Heaven Ent untuk hari bahagia nyaaa 😍🙏🏻
    Mahadaya Wedding and Event Organizer
    17 October 2020 | Partnering Vendor at Wedding

    Vendor Musik Andalan Kami

    Jam terbang mereka gak perlu diragukan lagi gaesss... ownernya cucok meong pokoknya

    Vendor Reply

    17 October 2020
    Thaaankyouuuu Mahadaya Organizerr , terrbaiqq lah pokoknyaaaa 😍😍
    Rizani Nindya Kartika
    25 February 2020 | Bride at Tika & Berlian Wedding

    Entertainment Terbaik !!

    Memilih entertainment itu bukan hal mudah untuk seorang yg perfeksionis kayak aku. Setelah memilih dan menimbang, akhirnya pilihan ku jatuh pada heaven entertainment. Kenapa harus pilih heaven? 1. Manager nya cantik euy. Mba riri namanya. Udah cantik, ramah, dan super sabar pula ngadepin kebawelan2 ku 2. Dari sebelum nikah, aku udah ngincer male singer nya harus banget mas hanny. Karena suaranya sebagus itu buat ku. Dan voilaaaaa. Heaven bisa datengin male singer impian ku. Gimana aku gak makin kelepek2 sama heaven? Hehehe 3. Walaupun kualitas nya gak diragukan lagi, tapi harga nya gak bikin dompet teriak dan jadi over budget loh Pokoknya heaven entertainment TERBAIK

    Vendor Reply

    10 March 2020
    Thankyouuuuuu so so muchhh mbaaa sayaaaangggg 😍😍🤗🤗🙏🏻🙏🏻

    Entertainment (Music)

    Are you an agency or a band?
    Band & Agency
    What type of musical ensemble do you provide? (max.3)
    Orchestra,  Band,  Soloist
    Is it possible to request something that's not in the repertoire?
    Yes Yes (please give details if any)
    I want to request a special song to be played at the ceremony. Can you do that?
    We can do that !
    When was your business established?
    Our business started 2010
    What services do you offer?
    Ceremony music,  Cocktail hour music,  Instrumentals,  MC,  Reception music,  Rehearsal dinner music,  Sample performances,  Vocals, DJ
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    30% for book / Down Payment , 70% before Party
    What is the size of your band?
    5 - 15 Personil
    How far in advance should your client contact you?
    3 months, but if we aren't have job, 1 week can we accept
    What instruments does your group play?
    Jazzy song
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    2015 - Home Band for Property Award Indonesia 2015
    What is the size of your musical ensemble?
    5 - 15 persons
    Do you provide other stage equipment(s) to support your performance?
    Gobo projector,  Lighting,  Microphones,  Projector,  Sound/PA system
    What makes your services unique?
    Servis kami mengedepankan kepuasan pelanggan , kami memberikan pilihan-pilihan menarik kepada pelanggan baik dari segi pemilihan lagu, kostum maupun player
    Are you an agency or a band?
    Agency & Band
    What is your speciality? (max. 3)
    Acoustic,  Jazz,  Pop
    What rate do you usually charge at?
    2 hours / order
    What music genre does your band play?
    All a round , Jazzy , Pop , RnB, Oldiest
    What is your repertoire?
    We have variety repertoir , all by request from client
    What music genres do you offer?
    Acoustic,  Classic rock,  Jazz,  Oldies,  Orchestra,  Pop
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes With additional charge
    Do you have your own equipment?
    Yes Alat musik & sound
    Do you offer music samples?
    Check at www.HeavenentertainmentID.com
    What is your usual attire?
    Smart casual attire, formal attire, back to request
    Entertainment (MC)

    What is your mc style during a wedding?
    With smart casual with formal dress to international wedding and smooth smart with national dress to national wedding
    What cultural wedding procession are you most familiar with?
    Indonesian
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cheques, Cash
    What rate do you usually charge at?
    2 - 3 hour
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Jakarta , Bekasi, Bogor, Tangerang, Cikarang, Karawang, Banten
    When was your business established?
    Our business started 2010
    How far in advance should your client contact you?
    Sebaiknya 3 bulan, namun jika jadwal kami memang masih kosong di tanggal tersebut, 1-2 minggu pun tidak masalah
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    Our MC have many experience , especially for wedding reseption, wedding expo, government event, etc
    What is your payment terms?
    30% Down Payment
    Do you have a replacement MC in case you become unavailable on the event day?
    Yes Yes (please give details if any)
    What makes your services unique?
    We have handle Small to Big wedding, our MC is very smart, good attitude, etc
    What are the languages that you use?
    Indonesian
    What is your usual attire?
    Smart casual attire , casual attire , formal attire, concept / theme attire , based from client request
    Address
    Jatiwaringin, Pondok Gede - Bekasi Lubang Buaya, Jakarta Timur Email marketing : Tanyariry@gmail.com 17411
    Location(s)

    Menyediakan Band Akustik, Chambers, Sewa Sound system, MC Wedding dan Gathering, Wedding Organizer, Panggung untuk wilayah Jakarta, Bogor, Depok, Bekasi dan sekitarnya. We are an Excellent Entertainment in Jakarta. Our Corporation have many program's and solid team.
    https://www.instagram.com/p/CVXeiYzA9qw/
    https://www.instagram.com/p/CVKZcUbgBFj/
    https://www.instagram.com/p/CVFfUv-vcGk/
    https://www.instagram.com/p/CVCqQF7g_90/
    https://www.instagram.com/p/CVCl3hGvDYj/
    https://www.instagram.com/p/CUzJx8_gI7t/
    https://www.instagram.com/p/CUXMifxvvNz/
    https://www.instagram.com/p/CT9O6YyABji/
    https://www.instagram.com/p/CTMlH-qJyic/
    https://www.instagram.com/p/CRVwzCIgpPX/
    https://www.instagram.com/p/CQVNcNwAe1c/
    https://www.instagram.com/p/CQLO6o1g_VT/