All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • projects (23)
  • reviews (12)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    haryo radityo photography Review(s)

    12 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Andry Herdiyana
    23 October 2021 | Client at Ebell & partner Wedding

    The best banget buat photography wedding , cara ambilnya keren

    Kalau mau wedding gue recommended banget buat photography nya dan video nya, acara engage juga kerennn loh
    meggadara n.s
    01 November 2018 | Bride at Megga & Giyan Wedding

    The Best

    Mas Haryo dan Team the best. Setiap moment terekam dengan baik bahkan banyak moment yang menjadikan kenangan terbaik untuk dilihat kembali. Komunikasi dengan mas haryo dan team sangat enak. Hasilnya sangat memuaskan. Secara kualitas semua ok. Ga akan kecewa pokoknya. Sukses terus untuk mas haryo dan team.
    Riri Hasna Khairiyah
    18 September 2018 | Bride at otim & riri Wedding

    Terbaik

    Hasil fotonya sangat memuaskan, sangat jernih hasilnya dan pengerjaannya pun cepat besoknya langsung di kasih file mentahannya, mas haryo juga orangnya sangat baik dan sopan, pokoknya memuaskan sekali pakai jasa mas haryo ini 👍🏻👍🏻👍🏻😍😍😍
    Pradja Andre Marga
    12 September 2018 | Groom at Devi & Andre Wedding

    Friendly photographer with satisfying results

    Mas Haryo orangnya humble, supel, enak diajak diskusi, asyik deh pokoknya. Pake jasa Mas Haryo untuk prewed dan hari H gak ada yang mengecewakan, puasss. Hasilnya oke punya, momennya dapet, tepat waktu pula. Terima kasih sudah mengabadikan momen kebahagian kami ya Mas Haryo dan Tim. Sukses selalu.
    Winda
    06 September 2018 | Bride at Winda dan Panji Wedding

    Hasil foto yang sangat memuaskan

    Dari awal merencanakan pernikahan, saya sudah melirik jasa fotografi mas Haryo. Alhamdulilah, pilihan saya sangat tepat. Hasil foto mas Haryo sangat detail dan colourful. Pun hasil-hasil candid nya sangat memuaskan. Mas Haryo juga memproses fotonya dengan sangat cepat, saya menerima hasil foto berupa album foto dan foto + pigura +- 1 bulan. Terima kasih telah menjadi bagian dari hari bahagia kami Mas Haryo dan tim!

    Vendor Reply

    06 September 2018
    Terima kasih jg mbak Winda sdh mempercayakan jasa dari kami...
    SEDJOLI WEDDING ORGANIZER
    22 August 2018 | Partnering Vendor at Wedding

    Beautiful photo

    Selalu menyenangkan kerjasama dengan mas haryo... Enak diajak kominikasi, hasil fotonya pun cantik sekali..!!

    Vendor Reply

    22 August 2018
    Terima kasih Sedjoli Wedding...can't wait to work with you again...

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Albums
    What photography styles do you usually offer?
    Candid
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Candid
    What do your services cover?
    Prewedding shoot
    What is your speciality?
    Prewedding shoot
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    I direct them personaly with my team, make sure that everything looks good at the end.
    What rate do you usually charge at?
    Depend what output that client want to
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    We can give the client raw files within a Day
    How long does it take for the client to receive the final product?
    40 days
    How far in advance should your client contact you?
    Anytime....As soon as possible
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    No...we provide ourself
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What is your payment terms?
    1st dp for blocking the date... 2nd is the rest of payment 2 weeks before the wedding day
    When was your business established?
    2007
    What makes your services unique?
    Let our photos talk...you decide
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    I have no award but all my clients are satisfied with my work....
    Service(s)
    Address
    Bantarjati
    Location(s)

    Professional in wedding photography since 2007 ...follow our IG @haryo_r or contact WA 081282132777

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.