All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (187)
  • reviews (27)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    GabrielaGiov Review(s)

    27 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    12 December 2019 | Bride at Kimberly & Bern Wedding

    I didn't know I can look so good

    Gabriela was very professional. She arrived on time and did everything in the allocated time. She is very patient, calm and friendly throughout the whole process of me figuring out what I wanted (we tried out many many hairstyles). The makeup lasted throughout the day (eventhough I have VERY oily skin), and she remembered the little details that I wanted (during trial, I wanted my hair to be tied with a white ribbon. Yet due to the busyness of wedding prep, I have actually forgotten that I had that request, and yet she brought the ribbon on the day! She remembered when I myself had forgotten.) She has really good taste, and understands the trend and market and easily gets what I wanted. I loved my look, especially the night time one! I would totally recommend her to anyone who needs a MUA service. Thanks Gab for being part of my big day!
    11 December 2019 | Bride at Cicile & Jonathan Wedding

    Flawless & Weightless Makeup

    Pertama mau ngucapin thank you Lord, sudah mempertemukan aku dengan Gaby. Sebagai boru Batak (anak perempuan keturunan suku Batak), tentunya adat menjadi sesuatu yang harus dan wajib dijalankan dalam setiap fase kehidupan. Setelah resmi dilamar pada akhir thn 2018 dan tanggal pernikahan sudah ditetapkan 23 November 2019, bulan Januari 2019 langsung nyari vendor MUA. Pernikahan adat Batak umumnya selalu harus manglingi, medok, dan super tebal makeupnya. Sedangkan aku, salah satu anggota geng no-pangling yang anti dimake up tebal2 sampe orang ga ngenalin wajah aku sesungguhnya. Awalnya berniat makeup sendiri, tapi karena pernikahan Batak itu padatnya super duper ekstra, aku urungkan niat itu dan mencari MUA yang bisa mempercantik wajahku namun tidak mengubah wajahku menjadi org lain.. Sangking takutnya jd medok, aku menghindari vendor MUA yg sering menangani client adat.. hehehe Setelah menelusuri vendor-vendor MUA di Bridestory, aku nemu Gaby dan langsung klop, yakin Gaby yg akan melukis wajah aku di hari H nanti. Voila, tanpa request aneh-aneh dan percaya 100%, di hari H Gaby berhasil merias wajah aku tanpa membuat orang-orang tidak mengenali aku, tapi tetap menawan dan semua orang terpukau.. ❤️ Saat retouch dari pemberkatan ke acara adat, Gaby berhasil membuat tampilan make up yang lebih bold (tentunya ga medok) dan membuat aku pakai lipstik merah (yg aku mencoba menolak berkali2, karena ga suka warna merah.. hahaha), tapi justru dengan merah yg dimix sampai ga merah banget (susah jelasinnya.. haha), malah jd BAGUS BANGET hasilnya :') terharu aku.. Untungnya nurut dan mau nyoba.. Selain itu, dari awal make up subuh, sampai selesai acara adat jam 7 malam, make up nya stay, ga crack dan ga geser sama sekali. Sungguh, aku berasa ga pake make up.. (Se - ringan itu make up nya!) Oiya, sblm hari H, Gaby kirimin aku wedding preparation kit yg sangat amat berguna.. Ini yang bikin aku tambah terharu dan ga akan nyesel karena Gaby bukan MUA yang hanya datang di hari H utk merias client nya, tapi perhatian dan turut mempersiapkan client nya supaya perfect di hari H!! Buat teman2 yang lagi nyari MUA untuk hari bahagiamu, jangan ragu untuk pilih Gaby sebagai MUA kamu.. Se-sempurna itu.. Thank you so much, Gaby! Terima kasih sudah menjadi bagian dari hari bahagia kami.. Semoga sukses selalu. Sampai bertemu di lain kesempatan. GBU ❤️ • Cicile & Jonathan •
    29 October 2019 | Bride at James & Aileen Wedding

    The best MUA

    Awalnya nemu hasil make up ci gabby dari instagram, dari situ langsung suka banget karena style make up nyaa yang natural tapi tetap bagus. Pas sangjit, keluarga langsung pada muji kalo make up nya baguuus bangeet dan flawless awet sampe malam. Pas wedding day makin terpesona dengan hasil make up nyaa yang bener bener baguus bangeet, gaa menor dan bikin ngerasa kayak princess 😍 Semua keluarga dan tamu sampe penasaran siapa MUA nyaa dan pada bilang make up nya natural dan flawless. Thaank youu ci gabby for your magic hand😘

    Vendor Reply

    05 November 2019
    Thank you so much Aileen! So glad you liked the Makeup & whole look! All the best for you and your new hubby!! See you in another event ;)
    08 October 2019 | Bride at Peter & Lisa Wedding

    Best MUA jakarta

    Awalnya dapet rekomendasi temen untuk makeup sama Gabriel. Akhirnya coba untuk tes makeup dan langsung suka. Makeupnya soft bs request sesuai mau kita. So far aku sangat puas sama hasilnya. Dan hari H banyak yg bilang makeup aku bagus. 😍 Thank you so much Gabriel 😊

    Vendor Reply

    10 October 2019
    Thank you so much Lisa \u2764\ufe0f
    08 July 2019 | Bride at Gunther & Dilla Wedding

    my flawless MUA

    sebagai member "anti pangling pangling club" dan cukup picky, agak sulit utk saya menemukan MUA yg cocok dgn selera saya. berawal dr iseng search #muajakarta di IG, seluruh karya kak Gaby di akunnya semua saya suka. saat trial saya lsg kasi tau sluruh konsep yg saya mau. angelic in the morning, goth in the night. permintaan saya cukup spesifik dan berharap kak Gaby bs mewujudkan tanpa fail. and of course, she didn't fail me. on my biggest day, I looked perfect. kak Gaby setia memvisualisasikan seluruh permintaan saya. to look natural & elegant. also dark & fierce. my whole concept is done with zero mistake. makeup & hair is on point. kak Gaby jg ramah bgt jadi saya cukup santai saat preparation, on time dan sangat reliable. so, utk yg suka flawless makeup terutama, kak Gaby is the one for you guys! will book her again for sure. thank you kak Gaby, really glad I trust you.

    Vendor Reply

    08 July 2019
    Thank you so much Aldila! I was happy too did the makeup for you, it was fun haha! Thank you banget buat sweetest testimonial nya, :) :) <3
    08 April 2019 | Bride at Willy & Mercy Wedding

    SUPERB

    Superb love banget sm makeup nya gebii ❤️❤️❤️ walaupun hari H ada drama mata bengkak , but she nailed it !! Bisa ditutup dengan sempurnah gak keliatan mata bengkak hihihi🥰🥰🥰 . Thankyou gebbiii for the help to make my dreamy wedding comes true , membuat diriku simple but stunning dari mata sampai rambut . She is so humble and so talented . Detail is a must , and she did it to me ! Superbduper puas sama makeup nya . Thankyouuuu soomuchhhhhh gebbiiii 😘😘😘

    Vendor Reply

    08 April 2019
    Thank you so much Mercy for trusting me :-) So happy if you’re happy. ❤️❤️❤️ Cheers for the new life!

    Hair & Makeup

    What do your beauty services offer?
    Bridal make up,  Hairdressing,  Cultural bridal make up:
    What do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Bridal make up
    Do your services continue until the photoshoot or the event ends?
    Yes To stay awesome in front of camera needs some touch ups and supervision
    How many customers can you serve at once if the bride were to book her entire bridal party?
    1 or 2 persons
    What kind of hair and make up looks do you specialize in? (max.3)
    Other Flawless and Eye Defining makeup, Natural,  Glamour and bold
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes , special pricelist for Bali
    Are you available to do make up after hours?
    Yes
    How many make up retouch sessions do you offer in one wedding event?
    Usually 1 time, but we can adjust upon requests
    How far in advance should your client contact you?
    Ideal time is 1 -6 months in advance, but you can always contact us anytime.
    What makes your services unique?
    On makeup, we are specializing on enhancing the beauty of our client by correcting anything that needs to be corrected, focusing on eyes, and flawless skin. We always want to the have our clients to be the most beautiful version of themself on their very special day, we do not want to overtop it. We are perfectionist when it comes to work on someone's face as we are very open for any requests and always trying to meet our client's satisfaction.
    What rate do you usually charge at?
    Please contact us to see full Price List
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash, PayPal
    What is your payment terms?
    Reservation for wedding or trial session requires
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes We do have team
    Service(s)
    Address
    Kelapa Gading, Jakarta Utara, Indonesia | Instagram : @gabrielagiov.mua | | Phone : +628 7788270791 | 14240
    Location(s)

    Certified Makeup Artist for International Bridal, based in Indonesia. Available for travel throughout Indonesia and worldwide. Makeup specializing in defining eyes and super flawless skin makeup (available with Airbrush Makeup)

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.