All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (3)
  • projects (193)
  • reviews (34)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    GabrielaGiov Review(s)

    34 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Inda
    09 February 2021 | Bride at Inda & Radit Wedding

    Awesome

    Memilih Gabi as my MUA di wedding saya is best decision . Makeup nya disesuaikan dengan kemauan client and wajah kita, bukan sesuai dengan selera MUA nya. She is very nice person as a personal and talented & professional MUA. Really love her job. If you are looking for MUA for your special day, choose HER. She' s worth every penny.

    Vendor Reply

    10 February 2021
    Thank you so much kak Inda for kind words. I wish you have a beautiful marriage life with your hubby!! ❤️❤️
    Nadia Andyani
    14 January 2021 | Bride at Nadia & Andreas Wedding

    Excellent makeup and service

    Buat yang suka makeup yang natural, gak menor tapi tetep manglingi dan masih glam for your wedding, recommended bangett. Aku yang jarang pake makeup dan biasa ponian awalnya agak khawatir kalo setelah makeup dan disanggul gak bakal merasa kayak diri sendiri, tapi setelah dimakeupin mba Gabriela, gak nyesel sama sekali sama pilihan aku. Makeupnya soft, but still glam dan long lasting. No complaints :) Sekali lagi makasih banyak yaa, aku puass banget. 😊

    Vendor Reply

    19 January 2021
    Thank you Nadia. Best of luck for your future plans with your hubby.
    Mathilda
    22 December 2020 | Bride at Mathilda & Kevin Wedding

    Super recommended!

    Thank youuu so much cici gabby for your magic hands! Pdhl ga pake test makeup tp makeupnya bagus, trs cici ga keberatan dengerin saran aku. Cici jg banyak ksh saran buat look aku. Ga cm dr makeup, tp hairdo jg. Makeupnya jg tahan lama pdhl aku pake masker dr subuh sampe siang. Sampai bs buat beauty shoot di siangnya. Hehe. Buat bride yg mau nikah di masa pandemi ini, jgn khawatir cici gabby sangat mematuhi protokol kesehatan dan alat2 makeupnya bersih. Cici gabby bolehin kita pakai brush atau makeup sendiri kl kita mau ngerasa lbh aman dan nyaman. Sukses terus ci gabby! ❤️
    Yurika
    12 October 2020 | Bride at Steven & Yurika Wedding

    Bride makeup & prewedding

    I really love the wedding makeup so much, longlasting until the end of ceremony. Even though i've been crying a lots. LOL\n\nUdah follow IG ci Gabb mayan lama, uda jadi inceran karna suka soft natural makeup yg bener2 ga menor. luckyly dia masih available utk tanggal cantik tahun ini. Waktu di makeup in juga santai bisa ngobrol ud ky temen, ci Gabb juga rekomen hairstyles utk wedding day ku & headpiece nya was on point.. \n\nonce again i would like to say thank u to ci Gab & Mas Anton utk rambutnya.. bener2 seru utk cairin suasana.. Sukses for you cici\nGod bless you
    Erica Natashia
    28 September 2020 | Bride at Julio & Erica Wedding

    VENDOR MAKE UP TERBAIK!!

    Awalnya udah book make up sama Gaby untuk holy matrimony di bulan April tapi as a pandemic bride yang nikahannya harus di postponed dan di reschedule berkali-kali karena PSBB, Gaby baik banget mau ngertiin :") Akhirnya setelah drama panjang and we've got our holy matrimony date, H-7 hari udah di contact terus sama Gaby dan brainstorm mau seperti apa look dan vibenya, bahkan Gaby juga selalu kasih saran yg super helpful untuk nyesuaiin sama dress hari H nya, dikasih tau juga untuk preparation sebelum hari H supaya mukanya ready biar hasil make upnya maksimal. Pas hari H, Gaby datengnya earlier than the schedule dan sepanjang make up pun sangat sangat friendly :") untuk hairdonya, Gaby dateng sama partner hairstylistnya Mas Anto. The result? THE BESTTTTTTTT!!!!! Make upnya sama sekali gak crack seharian padahal gak touch up, my monolid eye yg jadi challenge buat semua MUA pun hasilnya super duper bagus jadi punya lipetan mata yg even dan dalem! Rambutnya? ANTI BADAI! Since nikahannya outdoor, Gaby nyaranin untuk di updo supaya gak lepek dan updonya gak even geser atau berantakan padahal udah ketiup angin dan ketutup veil :") So, if you searching for the best hairstylist and MUA for your big day, please please please langsung contact Gaby and request Mas Anto to make you the prettiest on your big day! And to all fellow pandemic brides, make up nya gak geser dan bahkan lipstick pun masih stay all day walaupun pake masker! HIGHLY RECOMMENDED!! THANK YOU SO MUCH GABY & MAS ANTO!❤️❤️❤️

    Vendor Reply

    28 September 2020
    So nice and sweet of you Erica! Honored and so happy to be the part of your wedding 🥰🥰🥰 .
    Reisa Rizky
    22 February 2020 | Bride at Reisa & Eky Wedding

    Happy bangettttt nemu Mba Gabbb

    Halooo Mba Gabyyyy maaf bangett baru bikin surat cintanya sekaraang \nMakasih banyak yaa mba gabb udah bikin ku cantik bangetttt ngettt di hari H san sesuai dengan keinginan ku yang gamau medok, tebel cakey jadi alusssss banget makeupnya tapi tahan lamaaa 🥰\nterus pas makeupin tenang lagii wkwkwk jd ga bikin panikkk \nluvvvv banget mba gabbb sukses terus yaaa 🥰🥰

    Hair & Makeup

    What do your beauty services offer?
    Bridal make up,  Hairdressing,  Cultural bridal make up:
    How many make up retouch sessions do you offer in one wedding event?
    Usually 1 time, but we can adjust upon requests
    When was your business established?
    My first bride work was in 2015 :)
    How many customers can you serve at once if the bride were to book her entire bridal party?
    1 or 2 persons
    What rate do you usually charge at?
    Please contact us to see full Price List
    Are you available to do make up after hours?
    Yes
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes We do have team
    Do your services continue until the photoshoot or the event ends?
    Yes To stay awesome in front of camera needs some touch ups and supervision
    What makes your services unique?
    On makeup, we are specializing on enhancing the beauty of our client by correcting anything that needs to be corrected, focusing on eyes, and flawless skin. We always want to the have our clients to be the most beautiful version of themself on their very special day, we do not want to overtop it. We are perfectionist when it comes to work on someone's face as we are very open for any requests and always trying to meet our client's satisfaction.
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes , special pricelist for Bali
    What is your payment terms?
    Reservation for wedding or trial session requires
    What do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Bridal make up
    How far in advance should your client contact you?
    Ideal time is 1 -6 months in advance, but you can always contact us anytime.
    What kind of hair and make up looks do you specialize in? (max.3)
    Other Flawless and Eye Defining makeup, Natural,  Glamour and bold
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash, PayPal
    Service(s)
    Address
    Kelapa Gading, Jakarta Utara, Indonesia | Instagram : @gabrielagiov.mua | | Phone : +628 7788270791 | 14240
    Location(s)

    Certified Makeup Artist for International Bridal, based in Indonesia. Available for travel throughout Indonesia and worldwide. Makeup specializing in defining eyes and super flawless skin makeup (available with Airbrush Makeup)
    https://www.instagram.com/p/COH8eIShnPS/
    https://www.instagram.com/p/CN7XhGfBNI9/
    https://www.instagram.com/p/CN1j-GChDxU/
    https://www.instagram.com/p/CNjCdIRBL6n/
    https://www.instagram.com/p/CNd86rPhbQ2/
    https://www.instagram.com/p/CNbp632hucE/
    https://www.instagram.com/p/CNPAa3DB_Ef/
    https://www.instagram.com/p/CNJ-ZjmhT6E/
    https://www.instagram.com/p/CM4CcOdBXaX/
    https://www.instagram.com/p/CMwFhdjB-VP/
    https://www.instagram.com/p/CMryygcBsEF/
    https://www.instagram.com/p/CMmyUFUBOn_/