All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (24)
  • Product (11)
  • reviews (8)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Furēmu Review(s)

    8 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Helvetika Amperiana
    03 November 2020 | Bride at Wildan & Helvetika Wedding

    Memento - the best invitation ever !

    Unik, cantik, menarik, dan pastinya berguna. Desainnya juga mewah, modern dan berkelas.\n- S E M P U R N A -\n\n\nIt's totally perfect!\nKesan pertama liat designnya udah jatuh cinta, begitu dateng mock up nya makin jatuh cinta, pas udah finish luar biasa senengnyaaa karena jauh melebihi ekspektasi ❤️ semua temen dan kolega yg udah dapet invitationnya pun memberikan compliments karena menang undangannya sebagus itu 💖💖💖\n\nFast response, proaktif, ramah, dan super duper baik hati juga kakak2 vendornyaaa... aku terharu banget karena kakaknya rela menolong sampai ke detail, rela membantu mengcover secara cuma-cuma demi user yang super merepotkan ini 🥺\n\nTerima kasih banyak yaa Furemu, bener-bener terharu saking senengnya nemu vendor sebaik ini. Semoga menjadi berkat tersendiri untuk kalian yaa, sukses dan maju terus Furemu! 🥰\n100% recommended buat product & pelayanannya! 💯\n\nKeep up the good work! ♥️ God bless you! 😇
    Febrian
    01 November 2020 | Bride at F & A Wedding

    Thanks Furemu!

    Overall puas sama servicenya. Sabar juga sama revisi2 kita yg basicnya bukan anak design. Bagus hasilnya, sudah sesuai request yg terakhir. Dan ada free wet wipesnya juga. Thanks Furemu!
    Arwan
    01 November 2020 | Groom at Arwan Wedding

    Worth it!

    Worth the wait dan sesuai dengan harga banget. Waktu jadinya juga bisa maju bbrp minggu dr awal plan, mantap
    Karlina Desira
    04 October 2019 | Bride at Karlina & Priadi Wedding

    Invitation in a frame? Why not?

    Wedding invitation terunik berupa frame cantik yang simple dan terkesan mewah namun dengan harga terjangkau. Bisa pilih dua model, standart atau dengan pouch. Yang pasti sih bakalan rugi kalau ga pilih pouch karna pouchnya sendiri bisa request warna dan meminimalisir kerusakan pada frame itu sendiri. Untuk desain yang saya pesan kemarin itu saya serahkan langsung kepada pihak furemu, saya hanya request warna dan proses pengerjaannya sangat cepat, soal hasil ga usah ditanya, desainnya cantik bangettt hanya perlu koreksi sedikit dan voila! Desain pun selesai hanya dalam hitungan hari! Apalagi kemarin saya pesan cukup mendadak sekitar dua/ tiga bulan sebelum pernikahan. Pihak Furemu juga sangat profesional, respon cepat, membantu memberikan pertanyaan2 untuk detail undangan yang mungkin terlewat oleh saya, sabar banget menunggu feedback dari client padahal sudah deadline ahaha.. Thank you, furemu, you made my wedding more glamour and beautiful..
    Gregori Alouw
    03 April 2019 | Groom at Gregori and Helena Wedding

    More than satisfied

    We were bored with conventional invitation, so we looked for a different one. Found Furemu and have have never seen anything quite like this. It was unusual, unique, problem solving, and more importantly it was not a waste of money at all. What we gave to the guests as wedding invitation was actually reusable as a photo frame, and had very minimal waste compared to conventional invitation. Since we just started to have less-waste lifestyle, this was the right answer. We'll definitely recommend this to our colleagues and friends. Good job Furemu. Thank you
    nia
    26 March 2019 | Client at jevri & lini Wedding

    Out of the box

    Produknya bener-bener out of the box, unique banget, sebelumnya ga kepikiran kalau wedding invitation bisa di buat kaya gini, useful banget, dijamin ga sia-sia gitu aja uang yang dikeluarin buat invitation..

    Invitations

    Do you provide catalog or custom products?
    Catalog/ off-the-shelf Products from our catalogue can be customized
    Do you use any special technology or technique?
    Others - Useful invitation, reusable envelope
    When was your business established?
    Our business started back in 2018, and we were the first that offer smart affordable, useful and reusable invitation :)
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes we ship to all over Indonesia and even overseas
    How far in advance should your client make an order?
    1 month
    What other services do you offer?
    Thank you cards,  Cards
    What is your payment terms?
    50% after confirmation of contract, 50% upon final delivery
    Is there a minimum order requirement?
    No we have special package that doesn't require minimum order. Same price even if you order less than 100 pieces :)
    What is your average turnaround time, from initial consultation to shipment?
    1 month
    Do you ship worldwide?
    Yes international shipping cost applied
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, PayPal, Cash
    What services do you include in your package?
    Design ,  Printing ,  Assembly
    What design styles do you specialize in?
    Simple, Modern, Minimalist, Functional, Typographical, Elegant, Floral & botanical
    Do you provide delivery services for the invitations?
    Yes extra charges might apply
    What makes your services unique?
    Tired of seeing cheap to expensive invitations tend to end up being thrown away, we decided to come up with AFFORDABLE & REUSABLE invitation ideas to make it more useful. Our smart invitation can also be a souvenir for the guests to keep. Designed to be as FUNCTIONAL and as LESS WASTE as can be, Furēmu is dedicated to MODERN couples who have good eyes for design.
    Service(s)
    Address
    Setrasari Mall, blok C1 No.63, Sukagalih, Sukajadi, Kota Bandung, Jawa Barat 40164
    Location(s)

    The First Useful Invitation™ and Souvenir . [NEW NORMAL WEDDING OFFER in November 2020] Min order 50 pcs only! FREE Alcohol Wet Wipes* . Hello! Meet Furēmu, the first brand who's consistently committed to creating useful wedding invitation and unique souvenirs which won't be thrown away like the old conventional ones. It's functional & reusable after the wedding, and even better, it can also be a souvenir for your guests to keep! With this innovative invitation, the possibilities are endless :)
    https://www.instagram.com/p/CIYqHEqAYGj/
    https://www.instagram.com/p/CIYqFk0g2Rn/
    https://www.instagram.com/p/CIYqEHGgzQS/
    https://www.instagram.com/p/CILbDw_gkem/
    https://www.instagram.com/p/CILa9IrA5Eb/
    https://www.instagram.com/p/CILa5fnALYL/
    https://www.instagram.com/p/CICpjmCABhq/
    https://www.instagram.com/p/CICphJBAjKu/
    https://www.instagram.com/p/CICk931g4uT/
    https://www.instagram.com/p/CICfoNXgUKx/
    https://www.instagram.com/p/CICflzKA7D0/
    https://www.instagram.com/p/CICfiLuAlnF/