All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (18)
  • reviews (3)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 2

    All
    view 9

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    FANNY KARTIKA Review(s)

    3 Review(s), sorted by :
    Latest Review

    Astrid Nur Rahma

    Interviewed by Bridestory

    07 September 2017 | Bride at Astrid Nur Rahma & Rizky Adhi Baskara Wedding

    Beyond My Expectation As Always

    It is not my first design with Fanny Kartika. As far as I know, Fanny Kartika always put her passion and work beyond my expectation. On top of that, I choose Fanny Kartika's design for my engagement. Her meticulous, beautiful yet modest design really takes my special day to the next level. Fanny also put her extra attention to every design stage, from sketching to fitting that makes her design unlike no other.
    20 January 2017 | Bride at Marie & Ardin Wedding

    Dress to remember!

    I knew Fanny from a good friend of mine at work and mentioned that she designs and makes beautiful dresses. Didn't even have any thoughts on making a dress at Fanny's until I planned for the big day! I need a gorgeous dress! At first budget came cross my mind to make a dress of my own but renting a gown seems not a right choice for me since I can't own the gown that I paid for, LOL.. I needed 2 dresses, wedding blessing dress and a night gown for the reception.. What I like about Fanny is that I could discuss what I want casually and we could actually meet in the middle. Since it is a private wedding in a chapel continued with reception at night in the villa with families, I requested that those dresses should be simple yet elegant..After all, budgeting is on the line.. She made sketches according to my vision and nailed it! She made it even better with fun alterations for my night gown..it looks like red carpet ready and I mean it.. Frankly speaking, I requested just common beadings and not to include swarovski but it looks great! Both dresses fit perfectly and made me received many compliments even from the home band on the night of our reception :) Not just that, even friends of mine adore the dresses and started asking where I made it.. It surely made my wedding day memorable. Thank you Fanny!
    18 January 2017 | Bride at Arina & Therza Wedding

    It just what i wanted for my wedding day! (Ps even beyond it)

    Pertama kali itu bikin baju di fanny untuk baju lamaran, berhubung memang bukan orang design, jadi urusan model baju saya serahkan sepenuhnya ke fanny, saya cuma provide barangnya. Turn out it was beautiful, banyak banget yang muji baju itu dan dulu masih dapet harga perkenalan. Hehehe Karna udah jatuh cinta sama kebaya itu dan mama pun approve, akhirnya baju untuk acara ngeyeuk sereuh, akad nikah sampe resepsi semuanya diserahin ke fanny. Dan semua bajunya cantik cantik, saya provide bahan untuk baju ngeyeuj sereuh dan akad, tapi hasil jadinya berubah banget dari bahan yang saya kasih karna fanny pasti kasih aplikasi lainnya. Payetnya juga hidup banget! Yang paling penting korsetnya fanny itu nyaman, even modelnya kayak victorian era dulu, tapi tetep nyaman dipake duduk lama pas acara adat. Untuk baju resepsi awalnya saya maunya sewa perdana aja, tapi dengan offer dari fanny I couldn't resist to make my own dress. Haha. Khusus gaun ini semua saya serahin ke fanny dari mulai bahan, design, semuanya deh. Saya cuma kasih syarat maunya paduan warna pink biru. Hasilnya? Bagus dan semua pada muji baju resepsi saya itu bagus banget dan cocok begitu dipadukan dengan suntiang. Maklum ngambil temanya nyampur sama adat. Maaf ya kepanjangan, maklum review buat 4 baju, belum lagi baju mama mama ps resepsi dan payet untuk beskap therza dan papa. Intinya thank you untuk merealisasikan yang saya inginkan, and make me look gorgeous on The Day!

    Vendor Reply

    18 January 2017
    Thank you Arina untuk reviewnya! I am also beyond happy that everything goes well to your expectation!
    18 January 2017 | Bride at Arina & Therza Wedding

    It just what i wanted for my wedding day! (Ps even beyond it)

    Pertama kali itu bikin baju di fanny untuk baju lamaran, berhubung memang bukan orang design, jadi urusan model baju saya serahkan sepenuhnya ke fanny, saya cuma provide barangnya. Turn out it was beautiful, banyak banget yang muji baju itu dan dulu masih dapet harga perkenalan. Hehehe Karna udah jatuh cinta sama kebaya itu dan mama pun approve, akhirnya baju untuk acara ngeyeuk sereuh, akad nikah sampe resepsi semuanya diserahin ke fanny. Dan semua bajunya cantik cantik, saya provide bahan untuk baju ngeyeuj sereuh dan akad, tapi hasil jadinya berubah banget dari bahan yang saya kasih karna fanny pasti kasih aplikasi lainnya. Payetnya juga hidup banget! Yang paling penting korsetnya fanny itu nyaman, even modelnya kayak victorian era dulu, tapi tetep nyaman dipake duduk lama pas acara adat. Untuk baju resepsi awalnya saya maunya sewa perdana aja, tapi dengan offer dari fanny I couldn't resist to make my own dress. Haha. Khusus gaun ini semua saya serahin ke fanny dari mulai bahan, design, semuanya deh. Saya cuma kasih syarat maunya paduan warna pink biru. Hasilnya? Bagus dan semua pada muji baju resepsi saya itu bagus banget dan cocok begitu dipadukan dengan suntiang. Maklum ngambil temanya nyampur sama adat. Maaf ya kepanjangan, maklum review buat 4 baju, belum lagi baju mama mama ps resepsi dan payet untuk beskap therza dan papa. Intinya thank you untuk merealisasikan yang saya inginkan, and make me look gorgeous on The Day!

    Dress & Attire

    What kind of dress and attire do you provide?
    Wedding dress,  Engagement/ prewedding dress,  Evening dress,  Mother or sister's dress
    What is your speciality? (max. 3)
    Wedding dress,  Engagement/ prewedding dress,  Evening dress
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Appointment should be made by contacting us first.
    What service do you provide?
    Custom made dress,  Made to measure dress
    What is(are) your primary service(s)? (max. 3)
    Custom made dress,  Made to measure dress,  Other Dress rental; only from annual collection
    What dress style do you specialize in? (max. 3)
    Classic,  Contemporary,  Cultural: Kebaya
    What accessories do you provide?
    Veil
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Yes (please give details if any)
    How far in advance should your client contact you?
    The sooner the better, but the most ideal time for a client to contact us is 4-6 months before
    How long does it take in general for your client to receive the final dress?
    All depends on design complexity and appliqué. Approximately 3-6weeks for finishing the dress.
    What makes your services unique?
    It's all about her. It's all about the one who will wear it. We have our basic style leaning toward rich appliqué in simple, classic, yet elegant silhouette. But capturing her personality, is the first thing to do to be reflected in the dress.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    25% down payment for dealing; 25% upon 1st fitting; 50% upon final delivery.
    When was your business established?
    our business started way back from 2014. We are currently a prime choice for an economical price
    Service(s)
    Address
    Jl. Hidup Baru No. 15 B , Gandaria Utara 12140
    Location(s)

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.