All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (164)
  • reviews (42)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Ellinorline Gift Review(s)

    42 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    13 October 2019 | Bride at Desti and Ricky Wedding

    The best in quality and professionalism!

    Thank you, tim Ellinorline buat kerjasamanya!! Suvenirnya superb bangetttt (the best of all!!) dan profesionalisme tim-nya oke banget!! Thanks banget buag Ci Lidya yang bersedia dan berhasil menyanggupi permohonanku dan keluarga yang super mefets (haha), but seriously.. they didn't dissapoint us at all!! Tim yang fast-response, follow up oke, pengerjaan ON TIME (ini oke banget sih! they commited and they fulfilled their promises!!), dan pastinya adalah produk berkualitas yang tidak perlu diragukan lagi (saya dan pasangan puas, keluarga puas, tamu super puass.. XD). At last, choosing ellinorline as my souvenir vendor is one of the best decisions I've made for my big day. Penyesalannya cuma 1, yaitu kenapa aku baru memutuskan untuk pilih vendor ini pas detik2 terakhir. T_T anyway, sukses buat Ci Lidya dan Tim Ellinorline! :* you completed my big day!! *big hug*
    24 July 2019 | Client at Djumhari & Linda Latief Wedding

    Pouch Silver Anniversary

    Senang & puas sekali bekerjasama dg team Ellinorline. Panjang sabar sampai mendapatkan hasil yang bisa memuaskan client. Semua dikerjakan dengan baik dan rapi. Thank you Ellinorline Team especially Carissa & Tania.
    23 July 2019 | Bride at Belinda & Ronald Wedding

    Souvenir

    Waktu itu deal sama Ellinorline di wedding fair Jakarta, klo beli souvenir aku maunya liat lgsg barangnya, karna kalo liat foto ama asli kadang beda banget.. Harga emang ga bohong yaa.. Ada harga ada kualitas.. Semua bilang souvenirnya bagus.. Thankyou banget juga ya tim Ellinorline buat helpingnya disaat2 terakhir (2mggu sblm hari H) waktu aku minta tambahan souvenir.. Pengerjaannya cepat & rapi.. Sangat puasss.. Love banget.. Aku bakal rekomendasikan Ellinorline ke teman2 yg pada mau married.. Hahaha..
    07 May 2019 | Bride at Benaiah and Elizabeth Wedding

    Best and Lovely Wedding Souvenir

    Suka banget sama souvenir di Ellinorline bukan cuma aku semua tamu2 aku pun suka banget juga. Jahitannya rapi sekali kualitas barang juga bagus banget. Aku udah order 3x di Ellinorline untuk souvenir pre-wedding, wedding, and pasca wedding dan semuanya luar biasa banget rapinya. Bagus2 bgt sesuai dengan yang kita harapkan. Terus pertahankan yaa kualitas bagus dan rapi dan indahnya barang2 kamu Ellinorline! All the best buat kedepannya.. thank you udah bantu acara aku ❤️
    23 March 2019 | Groom at BRIAN PUTRI Wedding

    Best souvernir ever

    Terima kasih kpd Ellinorline team atas effortnya dalam membantu menyempurnakan acara pernikahan kami dengan memberikan persembahan souvernir terbaik
    22 March 2019 | Bride at Kevin & Irine Wedding

    Best Souvenir

    These are the best wedding souvenirs model we ever found. the quality are awesome, service are good and price are good for sure

    Favors & Gifts

    Do you offer a catalog of products or custom products?
    Yes
    Do you handle design, printing, and assembly?
    Yes
    Describe the types of favors and gifts that you offer:
    Unique and useful, also affordable in its class
    Is there a minimum order requirement? If yes, how many?
    100 pcs
    What services do you offer?
    Personalized wedding favours,  Bridesmaid gifts,  Groomsman gifts,  Cultural wedding favours ,  Themed wedding favours
    What type of items do you offer?
    Stationery,  Decorative items
    Do you offer a limited catalogue of favours or custom wedding favours?
    Catalogue of choices See our Instagram : Ellinorline,  Custom favours
    Is there a minimum order requirement?
    Yes 100 pcs
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    Do you provide delivery services?
    Yes
    Do you ship worldwide?
    Yes
    Do you offer samples?
    Check our Instagram : ellinorline for some collections uploaded or you can see call us and make an appointment to see more complete collections or find more ideas by meeting our Creative Team and see some samples in our Gallery.
    What is the charge for not reaching minimum?
    Based on negotiation
    Do you have a return policy?
    N/A
    What are your delivery times?
    Based on request
    What makes your services unique?
    Our favours and gifts designs will set the perfect tone for your wedding day. With unique designs and useful for the guests, each gifts and bonboneries will become a unique reminder of your wedding.
    How far in advance should your client make an order?
    3-6 months in prior to the wedding
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cheques, Cash
    What is your payment terms?
    50% down payment, 30% after design approval, 20% on H-3
    When was your business established?
    Our business started way back in 2010. We put passion and love to all of our gifts. At the moment, we are growing very well and quite prominent in our field.
    Service(s)
    Address
    - Greenlake City, Ruko Crown J22, Duri Kosambi, Jakarta Barat - Garden House, Pantai Indah Kapuk, Jakarta Utara 11470
    Location(s)

    We create more than a wedding souvenir on your big day! We do the custom made with the best quality and affordable price

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.