All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Up to IDR 1mio Cashback
  • More Payment Options
Learn More
  • projects (36)
  • reviews (46)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Princess Wedding4u Review(s)

    46 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    14 January 2019 | Bride at Eldwin & Shienny Wedding

    Wedding of Eldwin & Shienny - 12 January 2019

    Tau princess wedding4u pas dteng nikahan sepupu. dan ternyata hasil dan kualitasnya bagus, harganya juga terjangkau. Jadi kami memutuskan untuk ke showroomnya dan puas dengan layanannya. On the wedding day, souvenirnya byk yg mw ambil banyakan krn bagus :)
    11 January 2019 | Bride at Justin & Jane Wedding

    Worth the price

    Saya memilih Princesswedding4u untuk souvenir wedding saya karena bahan yang mereka pergunakan bagus dan sesuai dengan harganya. Saya sudah survey ke beberapa vendor souvenir yang lain tp so far disini paling baik dari segi bahan dan harga. Staff yang melayani pun ramah, mulai dari di showroom dan memilih design by whatsapp. Sempat terjadi beberapa kendala seperti waktu selesai mundur bbrp minggu dari yang di janjikan ( tapi saya memang sudah spare waktu dari hari H karena banyaknya orang yg punya masalah soal deadline dengan vendor2). Lalu ketika barang di kirim, sempat ada warna yg salah ( dan ini pun membutuhkan waktu 1 mingguan lagi untuk produksi ulang ) , untungnya pihak princessweding4u bisa mengirimkan tepat waktu dan ada bbrp souvenir yang cacat pun di ganti, Overall saya puas dengan pelayanannya meskipun ada bbrp masalah tapi bisa di atasi dengan baik. Thank you princessweding4u
    07 January 2019 | Bride at Win & Bram Wedding

    Pernikahan 08 desember 2018 // hotel pangeran pekanbaru // review souvenir

    Hai para calon pengantin, Mau berbagi pengalaman nih ... Pasti buat yang baca2 review ini calon pengantin lagi kebingungan buat cari souvenir di pernikahannya kan ya... hehe kalo udah ngeliat review aku ini, jangan bingung lagi ya...cusss...langsung pilih princess wedding4u buat souvenir kamu.. Aku jamin hasilnya bagus, dan tentunya berguna buat para undangan yang dateng
    07 January 2019 | Bride at Yusi & Andri Wedding

    Review

    produk nya bagus dan sangat recommended . Orang2nya juga sangat ramah . Pokoknya gak salah pilih vendor untuk souvenir
    06 January 2019 | Groom at Yohanes & Cika Wedding

    Recommended

    Produk nya bagus, packingnya juga rapih, pelayanan nya cepat, harga nya ok, recommended untuk yang mau cari souvenir untuk wedding dan acara lain nya
    04 January 2019 | Client at Fajar and Melisa Wedding

    The best wedding souvenir with great $$

    Luckily we found this vendor for our wedding souvenir. Not only they provide you with a great customer service from choosing the souvenir we want, helped us revising the design of the item as well as the packaging, and lastly but not least they ensured the souvenirs arrived safely to our place. So, for us they are one of the best vendor we got for the souvenir! Thank you guys @princesswedding4u

    Favors & Gifts

    Do you offer a catalog of products or custom products?
    Catalog products
    Do you handle design, printing, and assembly?
    Yes
    Describe the types of favors and gifts that you offer:
    Salt pepper shaker, kitchenware, coaster, bookmark, and many others
    Is there a minimum order requirement? If yes, how many?
    Yes, 100 pcs
    What services do you offer?
    Bridal shower favours,  Other wedding souvenir
    What type of items do you offer?
    Other bag, coaster, stationery, daily favor, salt pepper shaker, kitchenware, candle
    Do you offer a limited catalogue of favours or custom wedding favours?
    Catalogue of choices ,  Custom favours
    Is there a minimum order requirement?
    No
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    Do you ship worldwide?
    Yes
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    When was your business established?
    2011
    How far in advance should your client make an order?
    3 - 8 months in advance
    Do you offer samples?
    yes. please contact us
    Service(s)
    Address
    Ruko Sentra Bisnis Jl. Pluit Sakti Raya Kav 28 Blok A 17 Pluit Penjaringan Jakarta Utara 14450
    Location(s)

    Stylish Wedding Favors at Affordable Prices

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.