All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (10)
  • projects (27)
  • reviews (93)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Eden Design Review(s)

    93 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    gabriella widjaja
    17 October 2021 | Bride at Michael dan Gabriella Wedding

    Beyond imagination

    Dekor sangat melebihi ekspetasi. Jauh diatas ekspetasi, hasil sangat memuaskan. Owner sgt fleksibel dan ramah banget, bisa memberikan yg terbaik sesuai kemauan bride and groom
    rafdi putra
    11 October 2021 | Groom at Rafdi & Karin Wedding

    The unexpected decoration

    Bener bener gak nyangka kalau dekorasi di hari pernikahanku bisa sangat indah, bahkan jauh lebih indah dari design gambarnya. Eden bisa mendesign dan menyatukan warna bunga dengan sangat indah dan membuat dekorasi pernikahanku lain dari yg lain. Thankyou so much eden!

    Vendor Reply

    17 October 2021
    Terima kasih Karin & Rafdi sudah sangat percaya ke EDEN Design, kami sangat bersyukur dan ikut bahagia untuk kalian berdua, semoga nikah kalian diberkati selalu. Amiinnn.
    karina indi
    11 October 2021 | Bride at Karin & Rafdi Wedding

    The Best Wedding Decoration in Town

    Ga pernah terbayang kalau wedding decoration di hari penikahanku bisa sangat indah dan lain dari yang lain. Thankyou so much untuk ide cemerlang eden yang membuat design dekorasi pernikahanku jadi sangat cantik🤍

    Vendor Reply

    17 October 2021
    Terima kasih Karin & Rafdi sudah sangat percaya ke EDEN Design, kami sangat bersyukur dan ikut bahagia untuk kalian berdua, semoga nikah kalian diberkati selalu. Amiinnn.
    Ayu Khalishah Salsabila
    23 September 2021 | Client at Salsa and Hilmy Wedding

    rose gold in the aisle

    decor yang baaguss bangettt sesuai dengan wedding dreamkuu malah melebihi ekspetasikuu. dan sudah jatuh cinta dari awal waktu liat di pameran<3 owner dan timnya juga ramahh ramaahh, wort itttt banget bangett pokonya eden selalu tidak mengecewakaann:"""))) suksess selalu edeen!!!

    Vendor Reply

    11 October 2021
    Thank you so much Salsa & Hilmy
    Betaria Priska
    22 August 2021 | Bride at Jonathan & Betaria Wedding

    Speechless

    Bener2 se-speechless itu. Aku cuma request dome dan taman bunga, tapi ternyata jauh lebih bagus dari itu. Sempat hopeless sama acara wedding karena PPKM yg diperpanjang, udah gak mau berharap apa2 lagi, karena rencana yg udah dibuat jauh2 hari terpaksa dibatalkan. Jadi udah pasrah aja deh, toh gak ada resepsi. Tapi begitu kami jalan di aisle, auto mewek dong, beneran sambil jalan sambil keluar air matanta, terharu banget dekornya bener2 sangat indah. Semua keluarga dan temen2, yg hadir maupun yg online, bilang dekornyaa bagus banget. Thankyouu banget buat Eden❤️
    Gilang Putra
    09 August 2021 | Bride at Gilang and fenti Wedding

    Service

    The service is absolutely amazing and according to what we want

    Vendor Reply

    11 August 2021
    Thank you Gilang and Fenti

    Decoration & Lighting

    Which of the following services do you provide?
    Day-of coordination
    Do you offer consultations?
    Yes
    Do you provide sample arrangements?
    Yes
    What is the style of your decorations?
    Classic
    Do you provide sample arrangements?
    Yes
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    What supporting equipment do you provide?
    Chairs
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    Minimum and maximum number of guests
    tergantung konsep
    If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
    Yes
    Do you offer delivery, set up, and breakdown services?
    Yes
    What makes your services unique?
    Our services includes 7 phase before the day, because we are not artist but we are wedding designers that work with concept and we treat our customer equally as our friends who want to get married, so we help them to find the most of their dream wedding.
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    In 2004 best new comer according to exhibition survey ; in 2005 1st winner of best thematic decoration for King's automotive booth in Cody Enterprise Exhibition; in 2006 Favourite best thematic decoration for J-crew automotive booth in Cody Enterprise Exhibition; from 2004-2014 we've been working for Sarung Atlas family weddings (for Mrs. Hadijah); from 2006-2015 we've been working for every parties that been held by Burhani family (wedding, engagement, birthday, surprise party and many more). And the biggest of all, we've been inspiring dan creating beautiful decor and beautiful memories with our clients and for them too along the way from 2003-2015 and get so much happy faces because of it until we can't count it, and for that we are trully gratefull
    How far in advance should your client contact you?
    We suggest 1 year before or at least 6 months before. But we have exception for this beautiful events. We understand that sometimes the condition won't be perfect
    What is your payment terms?
    We will explain that after the first meeting with our quotation.
    When was your business established?
    Our business started way back in 2003. We are currently one of the most prominent vendors in our field.
    Address
    Showroom: Villa Valensia PA11 no.28, Surabaya ALL BY APPOINTMENT ONLY 60216
    Location(s)

    We design and decorate your wedding, birthday, engagement, party and event and make it elegant, beautiful and unique. And we believe that the beauty of your decor will be a great gift for your event when you combine dream, concept and passion with us. And the biggest of all is CONCEPT
    https://www.instagram.com/p/CVf2ucphltB/
    https://www.instagram.com/p/CVZuomwB4G0/
    https://www.instagram.com/p/CVZmOasB4v3/
    https://www.instagram.com/p/CVZOugCBGdl/
    https://www.instagram.com/p/CVZNIqwBXAb/
    https://www.instagram.com/p/CVXmL6ghjAM/
    https://www.instagram.com/p/CVQCj5OhbmO/
    https://www.instagram.com/p/CVFkP5_BSa6/
    https://www.instagram.com/p/CVFixbtBGdI/
    https://www.instagram.com/p/CVFipOnhW37/
    https://www.instagram.com/p/CVFgwKRB32H/
    https://www.instagram.com/p/CVFONnchDtC/