All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (10)
  • projects (107)
  • reviews (89)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Showing page 1 of 12

    All
    view 9
    The Wedding of Vina Haqqi by Eden DesignThe Wedding of Vina Haqqi by Eden Design
    The Wedding of Vina Haqqi by Eden DesignThe Wedding of Vina Haqqi by Eden Design
    +7
    Eden Design & 8 OTHERS
    Decoration & Lighting
    The Wedding of Ammar Sabrina by Eden DesignThe Wedding of Ammar Sabrina by Eden Design
    The Wedding of Ammar Sabrina by Eden DesignThe Wedding of Ammar Sabrina by Eden Design
    +9
    Eden Design & 8 OTHERS
    Decoration & Lighting
    The Wedding Of Ammar Durriya by Eden DesignThe Wedding Of Ammar Durriya by Eden Design
    The Wedding Of Ammar Durriya by Eden DesignThe Wedding Of Ammar Durriya by Eden Design
    +9
    Eden Design & 6 OTHERS
    Decoration & Lighting
    The Wedding of Alvin & Gabriella by Eden DesignThe Wedding of Alvin & Gabriella by Eden Design
    The Wedding of Alvin & Gabriella by Eden DesignThe Wedding of Alvin & Gabriella by Eden Design
    +7
    Eden Design & 4 OTHERS
    Decoration & Lighting
    The Wedding Of Steven Andromeda by Eden DesignThe Wedding Of Steven Andromeda by Eden Design
    The Wedding Of Steven Andromeda by Eden DesignThe Wedding Of Steven Andromeda by Eden Design
    +15
    Eden Design & 4 OTHERS
    Decoration & Lighting
    The Wedding Of Hurin & Ullsy by Eden DesignThe Wedding Of Hurin & Ullsy by Eden Design
    The Wedding Of Hurin & Ullsy by Eden DesignThe Wedding Of Hurin & Ullsy by Eden Design
    +6
    Eden Design & 6 OTHERS
    Decoration & Lighting
    The Royal Wedding Of Yunus & Sonia by Eden DesignThe Royal Wedding Of Yunus & Sonia by Eden Design
    The Royal Wedding Of Yunus & Sonia by Eden DesignThe Royal Wedding Of Yunus & Sonia by Eden Design
    +15
    Eden Design & 8 OTHERS
    Decoration & Lighting
    The Wedding Of Sinta Fildo by Eden DesignThe Wedding Of Sinta Fildo by Eden Design
    The Wedding Of Sinta Fildo by Eden DesignThe Wedding Of Sinta Fildo by Eden Design
    +3
    Eden Design & 6 OTHERS
    Decoration & Lighting

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Eden Design Review(s)

    89 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Betaria Priska
    22 August 2021 | Bride at Jonathan & Betaria Wedding

    Speechless

    Bener2 se-speechless itu. Aku cuma request dome dan taman bunga, tapi ternyata jauh lebih bagus dari itu. Sempat hopeless sama acara wedding karena PPKM yg diperpanjang, udah gak mau berharap apa2 lagi, karena rencana yg udah dibuat jauh2 hari terpaksa dibatalkan. Jadi udah pasrah aja deh, toh gak ada resepsi. Tapi begitu kami jalan di aisle, auto mewek dong, beneran sambil jalan sambil keluar air matanta, terharu banget dekornya bener2 sangat indah. Semua keluarga dan temen2, yg hadir maupun yg online, bilang dekornyaa bagus banget. Thankyouu banget buat Eden❤️
    Gilang Putra
    09 August 2021 | Bride at Gilang and fenti Wedding

    Service

    The service is absolutely amazing and according to what we want

    Vendor Reply

    11 August 2021
    Thank you Gilang and Fenti
    Christine Anastasia
    18 July 2021 | Bride at Vincent&Anastasia Wedding

    Beyond Expectation!!

    Pertama kali tau Eden Design dari IG dan dr resepsi teman. Setelah ketemu sama ce ellen dan ko yosia, entah knapa somehow lgsg cocok dan feels i'm in good hands. meeting pertama lgsg deal saat itu jg. selama perjalanan hingga resepsi, banyak bgt tukar pikiran sama ce ellen, dan ce ellen mau mendengarkan setiap saranku dan slalu bs memberikan feedback baiknya seperti apa. saat hari H, hasilnya bener2 beyond expected! waktu pagi ngelihat buketnya uda happy banget krn super buaguss dan sesuai dengan yg kumau. lalu waktu ke bawah, sempat ngintip photo gallery decornya uda lgsg amaze. waktu mau grand entrance, pertama kali lihat dekornya lgsg kaget banget dan super amaze!! secinta itu sama dekornya sampe berkali2 request ke fotografer untuk abadikan setiap detail dekornya. good job eden design!! thankyou so much ce ellen dan ko yosia! i'm super happy and satisfied client!! ga salah pilih eden on my special day ❤️

    Vendor Reply

    18 July 2021
    Thank you so much Vincent & Anas for the love, the appreciation, the friendship, the trust and the stars
    Dewi Aprilia
    07 June 2021 | Bride at Dewi & Zain Wedding

    Decoration for The Wedding Dewi & Zain

    Dekorasi full flower, elegan dan mewah sekali Harga bersahabat, para tamu undangan banyak yang kagum dengan hasil dekornya Tidak mengecewakan sama sekali Worth it to using eden_design for your happiest moment
    Gisela Elshadelin
    07 June 2021 | Bride at Alexander and Gisela Wedding

    The best of the best

    Sudah gak bisa berkata apa2. Title sudah menjelaskan. Sungguh sangat sukaaa banget sama eden dan ce ellen. Sebenarnya dekor itu bukan prioritas utama buat aku, dan pinginnya pasrah aja sama tim dekor. Karena selama ini aku datang ke wedding orang, pasti dekornya gitu gitu aja. Pakai gabus, di gambar, di kasih bunga dikit2. dan selesai. Apalagi, aku sebenarnya pingin konsep outdoor, tapi dari keluarga minta indoor, alhasil harus indoor di ballroom. Waktu pertama kali ketemu ce ellen, dia tanya “mau konsep gimana? sukanya gimana?” dan aku cuma jawab “gak tau ce, bebas deh, biasanya gimana” itu karena aku udah gak ada ide, karena indoor itu gitu gitu aja cuma pakai gabus, di kasih nama terus di kasih bunga. Tapi......... ce ellen seriously hebatt buangett. Dia langsung bikin konsep English Garden, and there is no gabus gabus an. Bener2 berasa di garden, konsep outdoor tapi di indoor. Bisa ada sarang, pohon, dan itu di buat dari awal. Ini yang aku amaze banget. Karena benar2 buedaaaa dari wedding2 yang lain. Dan dekorasi ku bukan plagiarism dari konsep dekor lain, bener2 baru fresh, di pikir dari awal. Dan bahkan, photobooth di buat buaguss banget. Dan tamu pada sukaaa . Kalau cuma dari bride pasti di kira subjektif. tapi dari keluarga, tamu, buanyak banget yang amaze sama dekornya dan bilang kalau dekor nya baguss. Dari awal, I expect nothing from decor, tapi setelah ketemu ce ellen, aku jadi excited dan mikir gimana bagusnya. Dan jadi bagusss bangettt!!!! Kalau kata pasangan “ya emang ce ellen niat banget sih” hahahah. Kalau bingung pilih decor, ce ellen ini the best banget. Ini honest review dari yang terdalam. Thank you ce ellen and eden ❤️❤️❤️
    Retno Purbawati
    07 June 2021 | Client at Retno & Sugeng Wedding

    Sangat memuaskan

    Terima kasih banyak Eden Design sudah sangat membantu pernikahan saya.. dengan desain yg luar biasa & ide-ide yang sangat keren.

    Decoration & Lighting

    Which of the following services do you provide?
    Day-of coordination,  Decorative draping,  Event concept & design,  Event décor,  Floral design,  Furniture rental,  Other Wedding designer, Floral concept, Concert Design, Exhibition booth decor
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    We will explain that after the first meeting with our quotation.
    What is the style of your decorations?
    Classic,  Country,  Eclectic,  Glamorous,  Modern,  Nautical,  Bohemian,  Preppy,  Romantic,  Rustic,  Tropical,  Vintage,  Cultural
    Do you offer delivery, set up, and breakdown services?
    Yes For our decoration only
    What supporting equipment do you provide?
    Chairs,  Chair covers,  Tables,  Tablecloths and linens,  Tableware,  Centerpieces,  Room or ceiling draping,  Stage or dance floor
    How far in advance should your client contact you?
    We suggest 1 year before or at least 6 months before. But we have exception for this beautiful events. We understand that sometimes the condition won't be perfect
    Do you provide sample arrangements?
    Yes
    If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
    Yes
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    In 2004 best new comer according to exhibition survey ; in 2005 1st winner of best thematic decoration for King's automotive booth in Cody Enterprise Exhibition; in 2006 Favourite best thematic decoration for J-crew automotive booth in Cody Enterprise Exhibition; from 2004-2014 we've been working for Sarung Atlas family weddings
    Do you offer consultations?
    Yes We are a team of Wedding Designers, so we always offer consultations because we know that every client is unique in their own style even if they have the same word for their wedding "simple, beautiful, elegant, glamourous or anything else
    Minimum and maximum number of guests
    tergantung konsep
    When was your business established?
    Our business started way back in 2003. We are currently one of the most prominent vendors in our field.
    Do you provide sample arrangements?
    Yes
    What makes your services unique?
    Our services includes 7 phase before the day, because we are not artist but we are wedding designers that work with concept and we treat our customer equally as our friends who want to get married, so we help them to find the most of their dream wedding.
    Address
    Showroom: Villa Valensia blok PA11 no.28, Surabaya ALL BY APPOINTMENT ONLY 60218
    Location(s)

    We design and decorate your wedding, birthday, party and event and make it elegant, beautiful and unique. And we believe that the beauty of your decor will be a great gift for your event when you combine dream, concept and passion with us. And the biggest of all is CONCEPT
    https://www.instagram.com/p/CT9tdjEhb-Q/
    https://www.instagram.com/p/CT69jPKBwr9/
    https://www.instagram.com/p/CT69QjHBEZe/
    https://www.instagram.com/p/CT4Qnm5B7x9/
    https://www.instagram.com/p/CTxP_xAh7_B/
    https://www.instagram.com/p/CTxJ8XZBlmk/
    https://www.instagram.com/p/CTxIdaNBYmx/
    https://www.instagram.com/p/CTw7vyvh9Yy/
    https://www.instagram.com/p/CTwBZ5nhgK2/
    https://www.instagram.com/p/CTe7YI-BYC8/
    https://www.instagram.com/p/CTAMaF3h0Cn/
    https://www.instagram.com/p/CS_lTgZH0FI/