All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (10)
  • projects (107)
  • reviews (86)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Showing page 1 of 12

    All
    view 9
    The Wedding of Vina Haqqi by Eden DesignThe Wedding of Vina Haqqi by Eden Design
    The Wedding of Vina Haqqi by Eden DesignThe Wedding of Vina Haqqi by Eden Design
    +7
    Eden Design & 8 OTHERS
    Decoration & Lighting
    The Wedding of Ammar Sabrina by Eden DesignThe Wedding of Ammar Sabrina by Eden Design
    The Wedding of Ammar Sabrina by Eden DesignThe Wedding of Ammar Sabrina by Eden Design
    +9
    Eden Design & 8 OTHERS
    Decoration & Lighting
    The Wedding Of Ammar Durriya by Eden DesignThe Wedding Of Ammar Durriya by Eden Design
    The Wedding Of Ammar Durriya by Eden DesignThe Wedding Of Ammar Durriya by Eden Design
    +9
    Eden Design & 6 OTHERS
    Decoration & Lighting
    The Wedding of Alvin & Gabriella by Eden DesignThe Wedding of Alvin & Gabriella by Eden Design
    The Wedding of Alvin & Gabriella by Eden DesignThe Wedding of Alvin & Gabriella by Eden Design
    +7
    Eden Design & 4 OTHERS
    Decoration & Lighting
    The Wedding Of Steven Andromeda by Eden DesignThe Wedding Of Steven Andromeda by Eden Design
    The Wedding Of Steven Andromeda by Eden DesignThe Wedding Of Steven Andromeda by Eden Design
    +15
    Eden Design & 4 OTHERS
    Decoration & Lighting
    The Wedding Of Hurin & Ullsy by Eden DesignThe Wedding Of Hurin & Ullsy by Eden Design
    The Wedding Of Hurin & Ullsy by Eden DesignThe Wedding Of Hurin & Ullsy by Eden Design
    +6
    Eden Design & 6 OTHERS
    Decoration & Lighting
    The Royal Wedding Of Yunus & Sonia by Eden DesignThe Royal Wedding Of Yunus & Sonia by Eden Design
    The Royal Wedding Of Yunus & Sonia by Eden DesignThe Royal Wedding Of Yunus & Sonia by Eden Design
    +15
    Eden Design & 8 OTHERS
    Decoration & Lighting
    The Wedding Of Sinta Fildo by Eden DesignThe Wedding Of Sinta Fildo by Eden Design
    The Wedding Of Sinta Fildo by Eden DesignThe Wedding Of Sinta Fildo by Eden Design
    +3
    Eden Design & 6 OTHERS
    Decoration & Lighting

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Eden Design Review(s)

    86 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Dewi Aprilia
    07 June 2021 | Bride at Dewi & Zain Wedding

    Decoration for The Wedding Dewi & Zain

    Dekorasi full flower, elegan dan mewah sekali Harga bersahabat, para tamu undangan banyak yang kagum dengan hasil dekornya Tidak mengecewakan sama sekali Worth it to using eden_design for your happiest moment
    Gisela Elshadelin
    07 June 2021 | Bride at Alexander and Gisela Wedding

    The best of the best

    Sudah gak bisa berkata apa2. Title sudah menjelaskan. Sungguh sangat sukaaa banget sama eden dan ce ellen. Sebenarnya dekor itu bukan prioritas utama buat aku, dan pinginnya pasrah aja sama tim dekor. Karena selama ini aku datang ke wedding orang, pasti dekornya gitu gitu aja. Pakai gabus, di gambar, di kasih bunga dikit2. dan selesai. Apalagi, aku sebenarnya pingin konsep outdoor, tapi dari keluarga minta indoor, alhasil harus indoor di ballroom. Waktu pertama kali ketemu ce ellen, dia tanya “mau konsep gimana? sukanya gimana?” dan aku cuma jawab “gak tau ce, bebas deh, biasanya gimana” itu karena aku udah gak ada ide, karena indoor itu gitu gitu aja cuma pakai gabus, di kasih nama terus di kasih bunga. Tapi......... ce ellen seriously hebatt buangett. Dia langsung bikin konsep English Garden, and there is no gabus gabus an. Bener2 berasa di garden, konsep outdoor tapi di indoor. Bisa ada sarang, pohon, dan itu di buat dari awal. Ini yang aku amaze banget. Karena benar2 buedaaaa dari wedding2 yang lain. Dan dekorasi ku bukan plagiarism dari konsep dekor lain, bener2 baru fresh, di pikir dari awal. Dan bahkan, photobooth di buat buaguss banget. Dan tamu pada sukaaa . Kalau cuma dari bride pasti di kira subjektif. tapi dari keluarga, tamu, buanyak banget yang amaze sama dekornya dan bilang kalau dekor nya baguss. Dari awal, I expect nothing from decor, tapi setelah ketemu ce ellen, aku jadi excited dan mikir gimana bagusnya. Dan jadi bagusss bangettt!!!! Kalau kata pasangan “ya emang ce ellen niat banget sih” hahahah. Kalau bingung pilih decor, ce ellen ini the best banget. Ini honest review dari yang terdalam. Thank you ce ellen and eden ❤️❤️❤️
    Retno Purbawati
    07 June 2021 | Client at Retno & Sugeng Wedding

    Sangat memuaskan

    Terima kasih banyak Eden Design sudah sangat membantu pernikahan saya.. dengan desain yg luar biasa & ide-ide yang sangat keren.
    ika dewi
    05 June 2021 | Bride at Ika and Iqbal Wedding

    Unforgettable experience with Eden design

    Unforgettable experience with Eden design. Since our first meet, we immediately clicked with Eden because Eden could explore the ideas we brought in fantastic and amazing ways. Eden also offered many bonuses for our wedding decoration to get the most beautiful decor. Eden transformed the Widya Harja Probolinggo venue into an elegant and exclusive venue with an american clasic style and glass floor that gleamed in rose gold. Fantastic/fascinating! 🤩🤩🤩 Not only the bride and groom who were amazed, but our families and guests also liked and enjoyed it so much, they wanted to stay longer in events decorated by Eden design. 😘🥰
    Jossy Vania
    04 June 2021 | Bride at Jossy & Frendy Wedding

    Best decoration vendor

    Awal cari vendor, bingung cari vendor dekorasi yg bagus (dari segi design, service, dan budget). Ngga sengaja ketemu Eden design di instagram, langsung kontak dan jatuh hati. Ownernya super ramah, fast response, selalu kasi service terbaik, design yg dikasih waktu hari H juga super di luar ekspektasi, bagus bangettt, padahal acara sederhana, berasa acara mewah, semua tamu juga bilang dekornya bagus banget. Super lovee and recommended buat yg cari vendor dekorasi berkualitas!!
    debby devina
    24 March 2021 | Bride at Randy Wedding

    Wedding Day Review

    Dekornya bagus banget, out of the box seriusan, trus sempet galauu & berubah juga warnanyaa, tapi pihak eden memang sangat informatif, kreatif, sabar dan menurutku keren bangetttt.. Jujur orang2 shock melihat dekor kita & lebih shock lagi mendengar nominalnya yang best price bangett dibanding dekor" lainnyaaa.. i thanked God for the opportunity to meet Eden Design, and i never regret my decision to chose & have you guys as our personal decoration vendor.. You guys are awesome, super creative, super kind. We love you❤️❤️❤️❤️

    Vendor Reply

    01 April 2021
    Terima kasiihhh banyakkk Randy dan Debby

    Decoration & Lighting

    Which of the following services do you provide?
    Day-of coordination,  Decorative draping,  Event concept & design,  Event décor,  Floral design,  Furniture rental,  Other Wedding designer, Floral concept, Concert Design, Exhibition booth decor
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    We will explain that after the first meeting with our quotation.
    What is the style of your decorations?
    Classic,  Country,  Eclectic,  Glamorous,  Modern,  Nautical,  Bohemian,  Preppy,  Romantic,  Rustic,  Tropical,  Vintage,  Cultural
    Do you offer delivery, set up, and breakdown services?
    Yes For our decoration only
    What supporting equipment do you provide?
    Chairs,  Chair covers,  Tables,  Tablecloths and linens,  Tableware,  Centerpieces,  Room or ceiling draping,  Stage or dance floor
    How far in advance should your client contact you?
    We suggest 1 year before or at least 6 months before. But we have exception for this beautiful events. We understand that sometimes the condition won't be perfect
    Do you provide sample arrangements?
    Yes
    If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
    Yes
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    In 2004 best new comer according to exhibition survey ; in 2005 1st winner of best thematic decoration for King's automotive booth in Cody Enterprise Exhibition; in 2006 Favourite best thematic decoration for J-crew automotive booth in Cody Enterprise Exhibition; from 2004-2014 we've been working for Sarung Atlas family weddings
    Do you offer consultations?
    Yes We are a team of Wedding Designers, so we always offer consultations because we know that every client is unique in their own style even if they have the same word for their wedding "simple, beautiful, elegant, glamourous or anything else
    Minimum and maximum number of guests
    tergantung konsep
    When was your business established?
    Our business started way back in 2003. We are currently one of the most prominent vendors in our field.
    Do you provide sample arrangements?
    Yes
    What makes your services unique?
    Our services includes 7 phase before the day, because we are not artist but we are wedding designers that work with concept and we treat our customer equally as our friends who want to get married, so we help them to find the most of their dream wedding.
    Address
    Showroom: Villa Valensia blok PA11 no.28, Surabaya ALL BY APPOINTMENT ONLY 60218
    Location(s)

    We design and decorate your wedding, birthday, party and event and make it elegant, beautiful and unique. And we believe that the beauty of your decor will be a great gift for your event when you combine dream, concept and passion with us. And the biggest of all is CONCEPT
    https://www.instagram.com/p/CQdlcrZnGD5/
    https://www.instagram.com/p/CQdiBh5HeG7/
    https://www.instagram.com/p/CQddKTnnzsI/
    https://www.instagram.com/p/CQdcqydHVMm/
    https://www.instagram.com/p/CQdch9cH5Xm/
    https://www.instagram.com/p/CQdL2qiHbjS/
    https://www.instagram.com/p/CQdLMmbHOf8/
    https://www.instagram.com/p/CQdCSSendv0/
    https://www.instagram.com/p/CQdAyedHr6T/
    https://www.instagram.com/p/CQcs-uDHMqe/
    https://www.instagram.com/p/CQcrs-AHDWn/
    https://www.instagram.com/p/CQcqsl-nt_6/