All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (109)
  • reviews (64)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Showing page 1 of 13

    All
    view 9

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Eden Design Review(s)

    64 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    09 October 2019 | Bride at Jean & Andreas Wedding

    Engagement Party Decoration

    Thank you ci Ellen & team for designing & executing beautiful pieces to create a simple yet pretty decoration on my engagement party! Love the stage which assembled traditional fan look-alike and the soft colors combined. Photo corners were amazing as well and people did enjoy taking pictures there. Thankyou!

    Vendor Reply

    09 October 2019
    Thank you Jean and Andreas for your trust and review for us, Eden Design
    03 September 2019 | Bride at Vita & Alvidio Wedding

    Happiest Day

    Hello, aku ingin sharing tentang decor pernikahan aku saat Akad dan Resepsi. Decor waktu akad cantik banget simple elegant, apalagi decor bunga2 yang di pintu, duuh gemes, rasanya pengen tetep dipajang disitu, dan ga boleh di ambil hehe. Decor di dalam rumah dan di luar rumah cantik2 semuaaaa, ku suka sekaliii. Decor waktu resepsi, i was like "hmmmm, i can't describe about that huhu speachless", dari awal aku ga terlalu suka sama gedung nya yang notabene gedung model jadul, dan ga masa kini. Cici pun membantu aku kasih saran cocoknya di "apain" gedung ini, dan akhirnya gedung model jadul itu disulap kaya ga keliatan kalo itu gedung jadul huhu. Dari depan pun aku uda ga bisa ngomong apa2, sesuka ituuuu huhu. Ridging center dan panggungnya pun sukaa banget, pokoknya suka, cinta, gemes, mau di bongkar pun rasanya sayang banget hihi Makasih banyak ya cii, dan mbak2 mas2 yg sudah mewujudkan cita2 decor pernikahan akuuuu. Masih ada dua orang cewek lagi nih ciii, tunggu kamiii yaaaa hihi Thank You so Muuuchhhh

    Vendor Reply

    03 September 2019
    Thank you Vita & Alvi for trusting us, Eden Design team, in designing and concepting your wedding decoration, making your wedding dream come true :)
    19 August 2019 | Bride at Bintang & Wita Wedding

    Wedding bintang & wita 18-8-2019

    Haloo eden family. Bagus banget dekor di pernikahan kami. Dan kami banyak banget di bantu dari pemilihan design , hingga ide2 yang bagus and out of the box. Sangat bagus deh pokoknya . Kalau bisa kasih bintang 6 ak kasih bintang 6 deh ce ellen dan eden . Percayain dekor kalian ke eden. G bakal nyesel. Kami sudah membuktikan. G mengecewakan sama sekali 🤗🤗🤗. Thank you ce ellen , eden , mbak cepy , mbak rara dan seluruh eden team and family. 🤗🤗🤗

    Vendor Reply

    19 August 2019
    Woooowwww many many many and many thank you so much yaaa buat Bintang & Wita krn sdh mempercayakan wedding kalian berdua kpd tim Eden Design dlm mendesain dan mengkonsepkan dekorasi wedding kalian berdua :)
    19 August 2019 | Bride at Christina & Olivier Wedding

    So Professional vendor !!

    Meski konsultasinya terbatas jarak, LDR Paris-Surabaya. Namun hasil dekorasi nya sangat memuaskan ! Lebih dari yg dibayangkan sebelumnya. Semoga selalu sukses dan menjadi Alasan kebahagiaan setiap pengantin ya Eden.. You made our day become more beautiful ! And so Happy to be your family ❤️

    Vendor Reply

    19 August 2019
    Thank you very much ya Christina & Olivier for trusting us, Eden Design team, as your Wedding Designer in designing and decorating your wedding.....making your dream wedding come true :)
    11 July 2019 | Bride at Diana & Albert Wedding

    the right choice all of ur moment decoration

    Baru kali ini aku nyari sendiri urusan decor²an. kebetulan acaranya di surabaya sedangkan aku ga selalu stay di surabaya. sebelumnya ud tanya di 2 vendor, yg 1 rada kurang appreciate my concept dan tdk komunikatif banget setelah pertemuan, yg 1nya lagi baru kasi konsep via chat tapi kalo aku ga memulai bertanya lagi ya ga d follow up juga 😅.\nSempet berpikir apa krn konsepku amat sangat simple sampe kurang menarik untuk dikerjakan ya, sampe saking gregetnya pengen rasanya decor sendiri aja. \npas liat2 di akun instagram @edendesign, aku pesimis krn liat hasilnya yg selalu wow dan maksimal.. sampe pas konsul² ama sahabat yg kerja dibidang ini, dia saranin aku utk bertanya aja. \nya mumpung bertanya via online itu cm nebeng kuota tetangga, jd bertanyalah saya dgn pasrah ajalah krn uda dateline yg min sebulanan dr hariH.. \nternyata di Eden Design, aku disambut dgn welcome banget... warm & very friendly team, mereka terima konsepku yg apa adanya, bahkan membantu upgrade gambaranku, komunikatif banget sampe membuat aku sangat bersyukur finally, di timelimit Tuhan berikan yg terbaik diluar ekspektasiku 😘\nThank you soooo much team @edendesign yg very humble & welcoming apapun keinginan calon pengantin atau event apapun... \n(especially big thanks to Ellen, Rara and Rini 😘😘

    Vendor Reply

    11 July 2019
    Woowwww thank you ya ce Diana for trusting us, Eden Design team, in designing your wedding day. It is a great honor for us in having ce Diana & ko Albert as our dearest wedding client.
    28 March 2019 | Client at Sabrina&Mirwazi Wedding

    Amazing Decor for My Engagement

    Eden Design always the best, dari awal mempercayakan semua ke Eden Design 100%, Ce Ellen and team always have amazing and super creative idea, disaat sudah pusing mengurus perintilan tunangan yang lainnya, mereka selalu membantu mewujudkan dekorasi yang kita idam-idamkan, apapun tema dan dimanapun venuenya, mereka selalu memberikan ide2 briliant. Dan saya puas, sukses terus Eden Design❤

    Vendor Reply

    29 March 2019
    Betul-betul kata2 yg menghangatkan hati. Terima kasih selalu Sabrina&Mirwazi and the whole big family yg sdh mempercayakan dekorasi kpd Eden Design dr tahun ke tahun selama lbh dr 13thn ini ya. Hugs and kisses :)

    Decoration & Lighting

    Which of the following services do you provide?
    Day-of coordination,  Decorative draping,  Event concept & design,  Event décor,  Floral design,  Furniture rental,  Other Wedding designer, Floral concept, Concert Design, Exhibition booth decor
    Do you offer consultations?
    Yes We are a team of Wedding Designers, so we always offer consultations because we know that every client is unique in their own style even if they have the same word for their wedding "simple, beautiful, elegant, glamourous or anything else
    Do you provide sample arrangements?
    Yes
    What is the style of your decorations?
    Classic,  Country,  Eclectic,  Glamorous,  Modern,  Nautical,  Bohemian,  Preppy,  Romantic,  Rustic,  Tropical,  Vintage,  Cultural
    Do you provide sample arrangements?
    Yes
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    What supporting equipment do you provide?
    Chairs,  Chair covers,  Tables,  Tablecloths and linens,  Tableware,  Centerpieces,  Room or ceiling draping,  Stage or dance floor
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    Minimum and maximum number of guests
    tergantung konsep
    If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
    Yes
    Do you offer delivery, set up, and breakdown services?
    Yes For our decoration only
    What makes your services unique?
    Our services includes 7 phase before the day, because we are not artist but we are wedding designers that work with concept and we treat our customer equally as our friends who want to get married, so we help them to find the most of their dream wedding.
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    In 2004 best new comer according to exhibition survey ; in 2005 1st winner of best thematic decoration for King's automotive booth in Cody Enterprise Exhibition; in 2006 Favourite best thematic decoration for J-crew automotive booth in Cody Enterprise Exhibition; from 2004-2014 we've been working for Sarung Atlas family weddings
    How far in advance should your client contact you?
    We suggest 1 year before or at least 6 months before. But we have exception for this beautiful events. We understand that sometimes the condition won't be perfect
    What is your payment terms?
    We will explain that after the first meeting with our quotation.
    When was your business established?
    Our business started way back in 2003. We are currently one of the most prominent vendors in our field.
    Address
    Showroom: Villa Valensia blok PA11 no.28, Surabaya ALL BY APPOINTMENT ONLY 60218
    Location(s)

    We design and decorate your wedding, birthday, party and event and make it elegant, beautiful and unique. And we believe that the beauty of your decor will be a great gift for your event when you combine dream, concept and passion with us. And the biggest of all is CONCEPT

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.