All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • projects (22)
  • reviews (10)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    dsv videographer Review(s)

    10 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Jennifer Zefanya
    17 January 2022 | Bride at Jennifer&Endro Wedding

    My wedding

    Pertama tau DSV krna pernah kerjasama. Me as a model. Tahun 2019 kayaknya.Setelah tau hasilnya...gilaaa baguss banget ini video. Dari situ udah bercita2 kalau merrid harus dann sangat wajib pake DSV! And ya..tahun 2021 bulan agustus kmaren terwujud..my wed day..foto dan video aku pasrahin ke DSV n team.. Dan sesuai ekspektasi..hasil nya memuaskaannnnn.sukakk pooll👍👍👍❤❤. Soon...tiap moment apapun harus kudu dicapture ama DSV! Haha😁 Terbaikkk!!!😍😍 cece dan ko2 nya ruamaahh.baek bangeeeetttttt dan prof abissss. RECOMMENDED. 👍 ⭐ nya kurang tuh...gk bisa kasih cuma 5. Harus 100! ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
    inezia amanda
    11 January 2022 | Bride at Vino&Inez Wedding

    They making everything possible! Take your big day to the next level

    I can't thank them enough, DSV team really makes my huge day and take it to the next level! The team are passionate about everything and I really am speechless watching their work. Best vendor so far🤍
    TokoDasiSurabaya

    TokoDasiSurabaya

    03 January 2022

    Dsv review

    Dr prewed, wedding day smuaa pakai dsv dan puas bangett! ❤️❤️❤️ Kreatif & woles bgt. Thankyou Dsv, sukses trs!!
    Tony Pratama
    03 January 2022 | Bride at Tony & Meliana Wedding

    Vendor Foto dan Video terbaik

    Dsv selalu memberikan pelayanan terbaik, owner juga selalu turun tangan dan sangat ramah. Bagi yang tidak bisa bergaya atau takut pose terlihat kaku, jangan ragu… owner selalu memberikan pose yang terlihat keren, juga slalu membawa suasana jadi pada saat foto tidak gugup dan tidak terlihat kaku..
    Tiffany
    03 January 2022 | Bride at Yohanes & Tiffany Wedding

    Besttttt Vendor on my special day!

    Thank you DSV, never disappointed to choose you! Pertama ketemu krn jatuh cinta sama tone hasil foto2nya, it's me bangetttt! Dan mmg sekeren itu hasil foto & videonya. Aku orgnya sgt2 moody, tapiii all crew nya baekkk bangettt apalagi foundernya ce Yeni n ko Daniel, mrk bs bkin mood jd bagus trs & sabarrr banget sama kita. Love you guys! Pasrah banget dgn konsep dr DSV, suru nari suru muter2 nurut aja deh, hasilnya dah pasti dijamin kerennn poll! Hahaha.. Once again thank you ud jd vendor terbaekkk dr prewed sampe wedding day.
    Barreta Stephani
    30 December 2021 | Bride at Okie&Barreta Wedding

    BEST OF THE BEST!

    Sangat professional dari prewed sampai wedding. Bakal pakai lagi buat foto maternity sampai punya anak nih 😂😂 koko dan cece nya buat mood banget dan gak akan badmood dehh 🥰🥰 hasilnya udah amaze dan cepet pula hasilnya.. pokoknya the best lah!!! Gak akan rugi dalam segi apapun. Luv yuu cece koko!! 🥰🥰

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Albums
    What photography styles do you usually offer?
    Artistic
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Natural
    What do your services cover?
    Prewedding shoot
    What is your speciality?
    Prewedding shoot
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    diteam kita ada stylist jadi pasti sudah pasti kita tata untuk pengambilan gaya...atau juga biasa kita ambil sisi candid client agar lbh natural dan supaya sisi character client keluar dan tidak terlihat kaku..dan kita juga sebelum pemotretan ada konsultasi stylist untuk client
    What rate do you usually charge at?
    tergantung paket apa yg diambil
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    tergantung permintaan client...tapi biasanya kita kasiglh file yg bs di review itu sekitar 5-7 hari...tapi kalau untuk Highlight upload bisa hari itu juga...tergantung situasi dan kondisi juga...
    How long does it take for the client to receive the final product?
    biasanya kita album bisa diterima client paling lama 6 bulan...itupun kalau client cepat memilih foto yg harus dimasukan ke album...
    How far in advance should your client contact you?
    kalau untuk wedding biasanya client minim 3 -12 bulan sebelum hari H..kalau untuk acara lain bisa hubungi kita minim 1 Minggu sebelum hari H
    What makes your services unique?
    para fotografer dan videografer kita sudah pasti nya seperti teman untuk client...dan bahkan bisa jadi tempat curhat client...karena setelah acara selesai pun kita biasa nya akan selalu terus contact dengan client seperti teman atau sahabat..
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    kalau untuk makan..biasanya dari client sudah menyediakan...
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What is your payment terms?
    30% DP kontrak,35% pembayaran kedua , 35% H-7 sebelum hari H
    When was your business established?
    kami sudah berdiri sejak tahun 2017
    Videography

    What do your packages include?
    DVD of raw footage
    What videography styles do you specialize in?
    Cinematic
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you do a same day edit?
    Yes
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    Do you have a replacement videographer in case you become unavailable on the event day?
    Yes
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    How do you direct the couple when you are capturing their moments of their wedding?
    No, It is not always. Actually, we always shoot by candid. But, in some moments we have to direct them. Such as traditional procession & beauty shots.
    What rate do you usually charge at?
    We usually charge by the package day chose. So that is custom.
    Do you provide raw footage to the client?
    Yes
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    How far in advance should your client contact you?
    anytime
    How long does it take for the client to get the final video?
    krng lebih 3-4 bln untuk video dokumentasi setelah acara
    How many people do you have in your team to handle a wedding?
    12
    What is your payment terms?
    30% untuk DP , sebelum prewedding 50% , H-7 acara Wedding Pelunasan
    What makes your services unique?
    setiap moment yang kita abadikan sesuai dengan karakter client..
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    biasanya makanan disediakan oleh Client
    When was your business established?
    Dsv_videographer , we are video production was established in 2017 and has been making beautiful, natural cinematic wedding films ever since
    Service(s)
    Address
    Lebak Timur 4 no 5 60113
    Location(s)

    Dsv_videographer , we are video production was established in 2017 and has been making beautiful, natural cinematic wedding films ever since
    https://www.instagram.com/tv/CYlP5NqpzNX/
    https://www.instagram.com/tv/CYgaxRrJgFU/
    https://www.instagram.com/tv/CX_AIyypqxO/
    https://www.instagram.com/tv/CXux2ZSJMYh/
    https://www.instagram.com/tv/CXsWiOYJrKg/
    https://www.instagram.com/tv/CXntL0UpjjZ/
    https://www.instagram.com/tv/CXNwmlEJWNG/
    https://www.instagram.com/tv/CXLWe35pC6n/
    https://www.instagram.com/tv/CW43wfpJa2F/
    https://www.instagram.com/tv/CWlJBzngAb0/
    https://www.instagram.com/tv/CWcartQpjz-/
    https://www.instagram.com/tv/CWKdkuQp8fv/