All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (62)
  • Product (1)
  • reviews (42)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Showing page 1 of 7

    All
    view 9

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    DJ Perpi Review(s)

    42 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    inge utomo
    30 November 2020 | Client at Jacek Inge Wedding

    Gonna used DJ prepi for another event for sure!

    Bener" di bikin seseru mungkin acara kawinan gue sama dj prepi! Beyond our expectations.. Di buat tamu undangan gak mau pulang and semua lagu yang di remix keren" bangett.. Thank you so muchhhhh!!!! Love, Jacek Inge

    Vendor Reply

    30 November 2020
    Thank u Inge for having me & team. It was an amazing night for me, congrats once more for both of you. I hope to see you soon on another event
    Petriana Amadea
    07 July 2020 | Bride at Petriana & Imran Wedding

    The best entertainment choice for my wedding

    Aku sudah memilih DJ Perpi dari sebelum pandemi COVID19. Setelah pandemi, acara kami berubah haluan total. Tapi team DJ Perpi bener2 fleksibel banget doong, dengan segala perubahan dari pemerintah, venue, dll, mereka tetap menyanggupi request2 kamu. Pernikahan kami tidak menggunakan WO dan hanya minta bantuan teman2, jadi cukup pusing ngumpulin dan infoin macam2 sendiri ke semua vendor. Tapi Kak Perpi & Mba Saras bener2 salah satu vendor yang paling bikin aku tenang karena selalu aktif nanya2 ttg nikahannya, kasih list aku apa aja yg belum aku provide utk mereka, dan ga pernah ada masalah sama sekali dengan mereka berdua karena kolunikasi nya enak. Dan mereka selalu japri juga doain semoga lancar dll. Pas hari H, semuanya berjalan lancarrrr dan seru banget. Once again, thank you Kak Perpi & Mba Saras! Would really like to work together with you again another time🖤🖤🖤

    Vendor Reply

    07 July 2020
    Hi Petty. Makasi utk reviewnya yg dr berasa bgt hati hehe. Senang jg bs ngebantu kalian pasca kena pandemic Covid19, seru jg tryt wedding NewNormal. Aku pribadi takut ga bs perform maximal krn berbagai keterbatasan, tp syukur kalau dilihat baik oleh kalian. Yess see u in another moment yaaa
    KEYS Entertainment
    19 March 2020

    Ivan & Eunike 220220

    One of the best DJ around! This is my first time working with him. Punctual, detail, initiative, easy to work with, always ask for direction, he make sure that he can cater what the client needs, definitely will recommend him to anyone looking for a DJ! NB : thanks for the extra MC on d day :D

    Vendor Reply

    19 March 2020
    Thank you Keys Ent. for your kind review. I'm glad that you offer me as DJ to your client. Hope we can collaborate soon in the future
    Antonius Recardo
    17 March 2020 | Groom at Antonius recardo Wedding

    Our intimate wedding casual

    Terima kasih buat dj perpi dan tim MCnya.saya dan pasangan merasa senang dengan performa perpi di pernikahan kami.saat pertemuan pertama hingga hari H.dia sangat ngerti apa keinginan konsep pernikahan kita yang sederhana, intimate, casual, santai dan tidak monoton. Dari awal kami minta lagu request yang kami berdua inginkan, diwujudkan semua dengan sempurna di pernikahan kami.dr awal entrance, isi acara hingga closing. Makasih service yang bagus dari dj perpi. Saya dan shiera ucapkan banyak terima kasih

    Vendor Reply

    17 March 2020
    Thank you Anton dan Shiera utk 5stars dan reviewnya! Senang bs jadi bagian dr wedding kalian.
    Alfaraby Ceina Alghazali
    15 February 2020 | Groom at Alfarabi & Nana Wedding

    The Best Wedding DJ

    Halo DJ Perpi, \nterima kasih sudah berpartisipasi dan memeriahkan acara Pernikahan saya. Lagu\" yang dimainkan sangat sesuai dengan tema dan lagu\" favorittt.. DJ Perpi bisa menjadi salah satu DJ yg worth it!!!!

    Vendor Reply

    15 February 2020
    Thank you mas Alfaraby utk kepercayaan dan 5stars reviewnya
    Jolita
    29 January 2020 | Bride at Jolita & Ivan Wedding

    Sukses Terus!

    Senang sekali dan bersyukur memilih DJ Perpi sebagai salah satu partner yang membantu memeriahkan acara pernikahan kami. Keluarga dan tamu undangan juga menikmati playlist yang dimainkan. Sukses terus!

    Vendor Reply

    29 January 2020
    Thank you Jolita and Ivan utk reviewnya

    Entertainment (DJ)

    When was your business established?
    I started DJ-ing for event since 2009
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    Top 5 in Indonesia Pioneer DJ digital Battle 2015 Guest Star as DJ in weddingku Expo 2012
    Is there a limit to the number of songs that can be requested?
    No its limitless
    Do you bring your own equipment?
    Yes Pioneer DDJ-Sx with Macbook pro
    What is your usual attire?
    Semi Formal. I promise will be less attractive than the groom :D
    If you do not have one of the songs pre-requested by the client, do you require that they provide it?
    Yes, it will be much better
    Do you have a replacement DJ in case you become unavailable on the event day?
    Yes Sure
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Free of charge! Just provide me with appropriate transport&accomodation
    What makes your services unique?
    Producing short mixtape
    Do you usually emcee the event or talk between songs?
    Yes by request. Term n Condition apply
    What is your payment terms?
    25% in approval contract and 75% 1 Day before the event
    What music genres are in your collection?
    Top 40,  RnB,  EDM,  House
    How far in advance should your client contact you?
    6months before
    Do you have a minimum time to DJ for?
    2 hours, 
    Are there any special equipments included in your service?
    Sound system
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    Address
    Jakarta 11460
    Location(s)

    I've been DJ-ing for events since 2009. Have been DJ-ing and music scoring for more than 250 events.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.