All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (70)
  • reviews (49)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    DJ Perpi Review(s)

    49 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Ruth Mellissa Gouw
    02 July 2021 | Bride at Memel & Jason Wedding

    Performance DJ Perpi mantapppp

    thanks banget buat DJ perpi yang udah sempetin untuk bantuin wedding aku dan Jason. performancenya oke banget, improvisasi di game, di setiap momen musicnya oke banget, great performance banget, entrance pun jg jadi beautiful, walaupun plinplan ganti2 lagu trus sampe hari ha 🤣🤣 thanks a lot ko Perpi 😁😁 sukses terus

    Vendor Reply

    02 July 2021
    Thank u ya Mel. Berkesan jg krn H-1 tau2 ada pembatasan soal resepsi ya
    Fransisca Meike Suwandi
    14 April 2021 | Bride at Tom & Mei Wedding

    Best!

    sebagai bride n groom to be yang mau bikin acara intimate, acaranya juga kita banget yang chill dan playful (bukan acara ala papa mama haha), milih DJ untuk entertainment bener2 pilihan yang paling tepat. walaupun groom yang sebetulnya sering mengisi band untuk acara wedding, kita merasa DJ adalah pilihan yang lebih tepat karena SEMUAnya bisa lebih bisa dikontrol, terutama untuk ambience dan mood sesuai rangkaian acara. dan kita beruntung bgt sudah memilih DJ perpi, he did his job really perfectly. semua playlist yang kita kasih terutama yang “penting2” (entrance dll) itu di tampilkan beyond yang kita expect.. terutama bagian games tebak lagu dimana lagu yg dimainin sukses bikinnn tamu bingung, even bisa handle special request dr groom on the spot🤣 ngga kebayang acara kemarin tanpa kehadiran DJ perpi! ✨✨
    Wedding package

    Wedding package

    23 March 2021 | Bride at Rafly & Ella Wedding

    Redo please ! lol

    Thank you for the dj and team that superrr responsive, really flexible, supportive and very kind.\n\nSayangnya hari h udah hujan, padahal belum mau stop haahaa\n\nseruuu, recommended sekalii\n\njadi pengen diulang acaranya, krn susah move on dg happinesss on that day. superr ❤️

    Vendor Reply

    23 March 2021
    thank u kak Ella. Seneng bgt sampe dibuatin 2 review. Glad to involve & experience the happy moment too
    Michael Johan
    22 February 2021 | Groom at Michael & Kezia Wedding

    Excellent DJ for Wedding Party

    Pertama, aku mau ucapin terimakasih buat DJ Perpi dan Sam Sax karena uda support wedding kami. Secara keseluruhan DJ Perpi sangat profesional saat acara berlangsung dan ambience yg dihasilkan sgt cocok utk intimate wedding di masa pandemi seperti ini.

    Vendor Reply

    22 February 2021
    Thank you Michael for having us! syukur d cocok walaupun wedding day-nya jd siang
    Wisnumurti Wicaksono
    14 January 2021 | Groom at Laras & Wicak Wedding

    Best Wedding DJ Ever

    Bener bener sesuai yang kita mau, ambience bener bener kayak wedding wedding diluar negeri gitu, temen temen juga pada minta kontaknya deh jadinya hehehe, pokoknya rekomen banget, DJ Perpi adalah pilihan terbaik buat yang mau tetep ada entertainment tapi ngga banyak personilnya

    Vendor Reply

    14 January 2021
    Makasi byk mas Wicaksono utk testinya ya. Seneng jg bs jd pengisi acara garden party-nya mas Wicak&wife hehe
    cecile febrianty
    08 January 2021 | Client at Herry & Natalia Wedding

    INTIMATE AND FUN ❤️❤️

    Dimasa pandemi ini, less people less risk, adanya DJ perpi 1 orang bisa merangkap semua nya, HAPPY nya dapet, FEEL nya dapet banget, bisa request lagu apapun dari lagu Indo, Mandarin, English 😄 Pokonya happy banget dan thank you banget yaa . You make my brother's intimate wedding very cheerful 😍

    Vendor Reply

    08 January 2021
    Thank you Cile for having me in this tough situation!

    Entertainment (DJ)

    When was your business established?
    I started DJ-ing for event since 2009
    What music genres are in your collection?
    Top 40,  RnB,  EDM,  House
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you bring your own equipment?
    Yes
    Do you usually emcee the event or talk between songs?
    Yes
    If you do not have one of the songs pre-requested by the client, do you require that they provide it?
    Yes, it will be much better
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    Top 5 in Indonesia Pioneer DJ digital Battle 2015 Guest Star as DJ in weddingku Expo 2012
    How far in advance should your client contact you?
    6months before
    What makes your services unique?
    Producing short mixtape (15minutes) based of playlist for the bride&groom
    What is your usual attire?
    Semi Formal. I promise will be less attractive than the groom :D
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    25% in approval contract and 75% 1 Day before the event
    Do you have a replacement DJ in case you become unavailable on the event day?
    Yes
    Is there a limit to the number of songs that can be requested?
    No
    Do you have a minimum time to DJ for?
    2 hours, 
    Are there any special equipments included in your service?
    Sound system
    Address
    The Mansion Kemayoran - Tower Fontana BH 33 - Unit 1, Pademangan Tim., Kec. Pademangan, Kota Jkt Utara, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 14410
    Location(s)

    I've been DJ-ing for events since 2009. Have been DJ-ing and music scoring for more than 300 events.
    https://www.instagram.com/p/CUXArwBJss2/
    https://www.instagram.com/p/CUSZ-PcJoc-/
    https://www.instagram.com/p/CUPeWKWJYt6/
    https://www.instagram.com/p/CUMIdNDpYr3/
    https://www.instagram.com/p/CUJ0cYIpAdu/
    https://www.instagram.com/p/CUE07ZxpLBO/
    https://www.instagram.com/p/CUCIPHFpseM/
    https://www.instagram.com/p/CUA13eRBkZP/
    https://www.instagram.com/p/CT807AfpyRi/
    https://www.instagram.com/p/CT5xcl9Bo2J/
    https://www.instagram.com/p/CT3vS7rpkpt/
    https://www.instagram.com/p/CT0wQ9xh0Sn/