All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (39)
  • reviews (13)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Batavia Sunda Kelapa Marina Review(s)

    13 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    26 September 2019 | Bride at Krishna & Ariana Wedding

    Krishna & Ariana Wedding

    We were looking for venue that can have outdoor and indoor setting when we found Batavia Marina. Batavia Marina gave us all we need: located in Jakarta, beautiful building that has its own character and style, indoor (70%?) with some outdoor, can cater more people if we want to add more pax and also.. good food :) And what makes it more awesome afterwards: communicative and helpful team (thank you pak Indri!), the bonus cruise ( the family loved this and made great photo takes), and plenty rooms for make up retouch and family to rest. Also many more, such as the test food session prepared very well :) and completeness of the property (they have teapai teapot set!). It is a hidden gem venue. As long as you give good information of the location to the guests, they can reach relatively okay (around 2km from exit toll Sunda Kelapa Glodok). Thank you so much Batavia Marina. Will come back time to time to the resto to remember the day.
    11 August 2019 | Partnering Vendor at Wedding

    Perfect location!

    Beautiful historical building by the sea! I love their over the top service, the food and the atomosphere. Perfect combination for a beautiful and memorable wedding.
    29 November 2018 | Bride at Evans & Mirra Wedding

    1 word to describe : PERFECT♡

    Batavia Marina was the one and only venue, yang waktu pertama kali dtg ke kondangan temen disini (sekitar 2-3 tahun yang lalu) aku uda bertekad, one day, this place MUST be my wedding venue (entah kenapa). it's feel like love at the first sight sama venue yg satu ini. dari dulu uda bermimpi pengen nikah outdoor pinggir laut tp pengen ada indoor nya jg (a.k.a semi outdoor). akhirnya terpilihlah Batavia Marina. ga cuma dapet tempat impian, konsep nikah yg ditawarkan jg "one of the kind". bener2 bagai Raja dan Ratu yang turun dari kapal pesiar hehehe... parkiran di sini pun sangat luas dan nyaman. kalau soal harga, silahkan dibandingkan. makanannya, kalau kata org korea DAEBAK (enak bangeeeett, aku cuma nyobain pas test food, tp semua tamu, keluarga dan kerabat yg dateng jg bilang enak banget!). dan ternyata, ga cuma sama lokasi, konsep, makanan dan gedungnya aja yg akhirnya bkin ttep jatuh cinta, tp jg pelayanannya, keramahannya (terutama the one and only marketing, ko Indri yang super ramah dan baik hati hehe) batavia marina, thank you for being my first love (versi wedding venue) and made all my dreams come true..... we love you all. Evans&Mirra 18.11.18
    20 October 2018 | Bride at Erwin & Shirley Wedding

    Impressive Venue, Food, Concept, and Service

    We did choose Batavia Marina, not only because of the place, but the package they offered us that time, along with the customer centric team. They gave us flexibility time from the time when we took our prewedding pictures there, technical meeting with vendors, till the wedding day to use the place for our Chinese Wedding Tea tradition, and the Wedding Reception. We have never met such package in other places during our survey. After comparing and comparing with others, even the price was a bit higher, but we highly appreciated the comfortability, and uniqueness they offered. FYI, the package was included the electricity for the full day usage. If required, you can also use the place for the holy matrimony. Mr. Indri, the PIC that we often contacted, is very helpful. He is fast in response, easy to communicate, and eager to help us to save some of our expenses. Thank you Batavia Marina and team for the support to make our families and guests giving mostly positive feedback for our wedding day. Keep being unique with the positive own style and never stop to provide the satisfaction for customers! Thank you so much for the impressive moments with the team and the place!
    09 October 2018 | Bride at Sendy & Fanny Wedding

    Wedding dream comes true

    Pertama kali mengetahui batavia marina dari pameran wedding di 2017, sangat tertarik dengan konsep yang unik yang ditawarkan, marketingnya ko indri sangat sangat sangat ramah, menjelaskan setiap detail yang kami butuhkan, bahkan banyak bonus yang diberikan oleh batavia marina. Para tamu yang datang juga sangat terhibur, belum lagi konsep kapal quick silvernya yang membuat tamu kagum, makanan, tempat dipuji sama para tamu, bahkan pricelist wedding pun sampai habis di minta para tamu. Nb: kami mencoba menu buffet udang gulung roti yang selama ini belum pernah dikeluarkan marina saat wedding, wow excited para tamu menyukainya Overall semua makanan sangat oke Harga yang ditawarkan marina sangat sesuai dengan apa yang kami dapatkan, malah lebih dari ekspektasi kami, marina sangat sangat luar biasa Terima kasih batavia marina 🙏🏻😬
    01 July 2018 | Bride at Ferry evlin Wedding

    Good service and venue!

    Dari pertama kali memang uda serek banget sama Batavia Marina, sempet lihat2 venue lain, tapi memang hati tertarik sama batavia ini. Dengan konsep nya yg Unik beda dr yg lain, dan Marketing nya Pak Indri yang super super baik, membantu dan murah senyum alias RAMAH bgt 🖐🏻☺️ Overaalll smuanya bener2 oke, tamu2 yang datang semua surrprised dan Puas, makanan enak dengan view venue yang luar biasa !! Cukup banyak juga tamu yang Muji kita bisa dapt venue ini dalengan makanan yg enak jugaaa Thankyou so much! Verry recomendeed ❤️❤️

    Venue

    What services does your venue provide?
    Catering
    What settings does your venue provide? (indoor/ outdoor)
    Semi Outdoor
    Do you have onsite catering?
    Yes
    What types of cuisine does your venue specialize in?
    Western & Oriental
    Do you allow outside catering?
    No
    Do you offer an onsite wedding consultant?
    No
    Do you allow outside liquor?
    Yes
    Is there any corkage fee?
    Yes
    Do you offer valet parking?
    No
    What is your venue minimum capacity?
    300 person
    What is your venue maximum capacity?
    800 person
    What is your starting price per pax?
    idr 220.000,-nett
    Is there handicap access?
    Yes
    Do you have liability insurance?
    No
    What services does your venue provide?
    Catering
    What settings does your venue provide? (indoor/ outdoor)
    Semi Outdoor
    Do you have onsite catering?
    Yes
    What types of cuisine does your venue specialize in?
    Chinese, European & Indonesian cuisine
    Do you allow outside catering?
    No
    Do you offer an onsite wedding consultant?
    Yes
    Do you allow outside liquor?
    Yes
    Is there any corkage fee?
    Yes
    Do you offer valet parking?
    No
    What is your venue minimum capacity?
    300 person
    What is your venue maximum capacity?
    Semi Outdoor Max. 1000 person & Grand Baruna Ballroom Max. 1500 person
    Is there handicap access?
    Yes
    Do you have liability insurance?
    No
    What activities are suitable in this venue?
    Reception
    What settings does your venue provide?
    Other indoor & outdoor ( Semi Outdoor )
    What type of venue(s) do you offer?
    Banquet hall/ ballroom,  Boat/ yacht,  Museum,  Restaurant,  Garden
    Do you allow outside catering?
    No
    Do you allow outside liquor?
    Yes
    Is there any corkage fee?
    Yes
    What type of other services do you also provide?
    Catering
    Do you offer valet parking?
    No
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cheques, Cash
    What is your payment terms?
    first payment 20% for Down Payment, second payment 30% 3 month before and the last payment is 50% one month before.
    When was your business established?
    Out Businessstarted way back in 2007
    Please describe more details on the venues that you have
    kami memiliki semi outdoor garden dengan pemandangan laut dan kapal pesiar. Selain tempat yang unik dan beda kami juga memiliki konsep entrance pengantin datangnya dari kapal pesiar kami. moment yang sangat penting dengan konsep yang Wow...
    Minimum and maximum number of guests
    300 - 800 orang
    Do you offer an onsite wedding consultant?
    No
    What types of cuisine does your venue specialize in?
    Local,  Thai,  International Cuisine,  Italian,  Asian,  Latin American
    Is there handicap access?
    Yes
    Do you have liability insurance?
    No
    What makes your services unique?
    kami memiliki hall semi outdoor garden dengan pemandangan laut dan kapal pesiar
    How far in advance should your client make a booking?
    Waktu ideal nya 6 bulan - 1 tahun
    Service(s)
    Address
    Jl. Raya Baruna no. 9 ( Dalam Komplek Pelabuhan Sunda Kelapa ), Jakarta Utara 14430 14430
    Location(s)

    Batavia Marina adalah gedung 5 lantai yang dibangun dalam Pelabuhan Sunda Kelapa , kami memiliki restoran international yang menyajikan menu Indonesia, Chinese dan Western. Untuk acara pernikahan kami memiliki 2 hall, yang pertama adalah Hall Semi outdoor dengan sea side garden yang unik yang terletak di lantai dasar dengan Kapasitas maksimum 800 orang. Yang kedua adalah Grand Baruna Ballroom yang terletak dilantai 2 dengan arsitektur colonial yang elegan dengan kapasitas maksimum 1200 orang.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.