All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Up to IDR 1mio Cashback
Learn More
  • projects (63)
  • reviews (19)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Austin Photobooth Review(s)

    19 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    13 November 2018 | Bride at EFFENDI & FEBRIYANI Wedding

    Suka banget sama hasil fotonya

    aku meritnya sudah 8bulan yang lalu, pakai Austin Photobooth mulai dari foto & video sblm pemberkatan, pemberkatan, dan resepsi. Fotografernya asikk- asikk orangnya apalagi ownernyaaa :) Benar- benar kasih yang terbaik buat kliennya, dan detail bgttt,,, kemarin baru sempatt ambil album foto yang udah jadi dari bulan-bulan kemarinn,, pass liatt astagaaaaaa kok kerenn bgtt inii hasilnyaaa,, sampaii mama mertuaa komen: ini kok hasilnyaa baguss bangett yaaa, dan kotak album nyaa keceee bgttt. so far Austin Photobooth superr the best. Ada harga ada kualitasss. Maju teruss Austin Photobooth. Salam Superr,,,

    Vendor Reply

    13 November 2018
    Heey there thanks for reviewing us ya
    05 November 2018 | Client at Calvin & Olla Wedding

    Puas dengan Hasil Fotobooth

    Awal kenal dengan Austin melalui bridestory dan langsung contact dengan Rocky kesan pertama untuk respon sangat cepat dan tanggap untuk melayani saya sbg wo disini. Saya sangat puas dengan pelayanan dan hasil dari Austin. Dan hingga saat ini kami selalu menjaga hubungan baik dalam bidang jasa wedding ini.
    16 October 2017 | Partnering Vendor at Mitsubishi truck campaign 16 oktober 2017 Wedding

    Mitsubishi truck campaign 16 oktober 2017 review austin photobooth jakarta

    Hasil photobooth nya bagus, team nya ga sombong!! Sukaaaaa!

    Vendor Reply

    17 October 2017
    Yippiiee, thanks kak indah sdh bersedia luangkan waktu untuk review @austinphotobooth, have a nice day
    11 September 2017 | Client at Andrew & ardilla Wedding

    .

    Properti nya bagus, unik" dan banyak pilihan. Teamnya baik", hasil fotony juga bagus

    Vendor Reply

    11 September 2017
    Yipppi, thanks kak Michel buat waktunya mereview @austinphotobooth, sukses selalu ya
    11 September 2017 | Client at Andrew & Dilla Wedding

    Great Service

    Photobooth nya bagus, team nya friendly juga. RECOMMENDED!

    Vendor Reply

    11 September 2017
    Thanks kak Sagitha, sampai jumpa di event wedding lainnya yah, or di event wedding kakak sendiri, horeee
    30 June 2017 | Bride at Andy n Ella Wedding

    Very recommend eo n photography

    Thank you for your help to make our wedding moment so special.. very helpful and great service for us also! Don't hesitate to contact them all..

    Photo booth

    What type of photo booth do you offer?
    Photo booth with photographer, Traditional photo booth, Kiosk photo booth, Other Hashtag printing station
    Do you provide softcopy of the pictures?
    Yes Copy to USB flash drive or burn to DVD
    Do you provide props for picture taking?
    Yes lots of fun props
    Do you provide custom frame design?
    Yes
    What is the minimum and maximum capacity of your photo booth
    150 - 2000
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Jakarta, Bandung, Surabaya & Bali
    How far in advance should your client make a booking?
    Early booking will be better :)
    What makes your product and services unique?
    we guaranteed the best moment :)
    How do you usually charge?
    By number of prints, By session length
    Do you provide backdrop/booth design?
    Yes
    Does your rental include attendants or technicians?
    Yes
    We provide photostrip service
    Insert your information and answer here
    Service(s)
    Address
    Jl. Durian No 88A Jakarta Selatan 12620
    Location(s)

    We are the premier photo booth service in Jakarta To see if your date is available, contact us at +6281296800077.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.