All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (75)
  • reviews (25)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Austin Photobooth Review(s)

    25 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    02 July 2019 | Bride at Febrina & Muhdin Wedding

    Great Photobooth Vendor

    Thankyou so much to Austin Photobooth, especially Mas Rocky yang super duper baik dan asik bgt orangnya. Untuk photobooth nya gausah diragukan, kualitasnya oke dan top bgt, ada pilihan utk bisa simpen foto2nya dlm bentuk gif, tamu2 juga pd seneng bisa foto2 disini. Dengan kualitas bagus dan harga yg murah itu bikin makin happy deh pokoknya, gak nyesel sama sekali udh pake jasa tim Austin Photobooth 😆\n\nSekali lagi thank you Mas Rocky & Austin Photobooth team!

    Vendor Reply

    02 July 2019
    Thanks juga Uni Feby & Uda Muhdin telah memilih dan mempercayakan tim kami, sekali lagi selamat atas pernikahannya
    17 December 2018 | Bride at Sisco & Stevsni Wedding

    Quality of the photo

    The photobooth is great. We love the arrangement and the quality of the picture is great. It's a recommended one!

    Vendor Reply

    18 December 2018
    Thank you Stevani Hosanna Tangdilintin
    17 December 2018 | Client at Noona Wedding

    Bagus dan Unik

    Keereeenn....Christmasnya jadi lebih berkesan, hasil fotonya bagus dan unik, sangat memuaskan. Trimakasi "Austin Photobooth".

    Vendor Reply

    17 December 2018
    Thank you Noona, all the best ya
    17 December 2018 | Client at Airin natalie Wedding

    The best photobooth ever !

    A very professional one... They did everything beautifuly ❤ the backdrop design is amazing and lovely at the same time... Print quality is super good and also the design is fit in with my theme ❤ A recommended photobooth!

    Vendor Reply

    17 December 2018
    Thank you soo much Airin Natalie for giving a positive review for Austin Photobooth
    17 December 2018 | Client at Mella Wedding

    Foto keren dan menarik

    Senang bisa berbagi momen indah dgn foto2 yg dihasilkan oleh Austin Photobooth. Hasilnya menarik dan memuaskan, dan prosesnya cepat. Trimakasih Austin Photobooth

    Vendor Reply

    17 December 2018
    Awww thanks kak Mella atas positive reviewnya buat @austinphotobooth
    17 December 2018 | Client at - Wedding

    Memorable Christmas with Austin Photobooth

    Recommended banget! Hasil print nya bagus, kertas nya tebel dan pastinya kekinian banget ya "Austin Photobooth' ini, Great service lah pokoknya. Sukses terus dan terimakasih banyak sudah mengabadikan momen natal GPro jadi sangat berkesan. God bless :)

    Vendor Reply

    17 December 2018
    Thank you kak Fenny Meiga buat reviewnya, sampai bertemu di lain kesempatan with @austinphotobooth

    Photo booth

    What type of photo booth do you offer?
    Photo booth with photographer, Traditional photo booth, Kiosk photo booth, Other Hashtag printing station
    Do you provide softcopy of the pictures?
    Yes Copy to USB flash drive or burn to DVD
    Do you provide props for picture taking?
    Yes lots of fun props
    Do you provide custom frame design?
    Yes
    What is the minimum and maximum capacity of your photo booth
    150 - 2000
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Jakarta, Bandung, Surabaya & Bali
    How far in advance should your client make a booking?
    Early booking will be better :)
    What makes your product and services unique?
    we guaranteed the best moment :)
    How do you usually charge?
    By number of prints, By session length
    Do you provide backdrop/booth design?
    Yes
    Does your rental include attendants or technicians?
    Yes
    We provide photostrip service
    Insert your information and answer here
    Service(s)
    Address
    Jl. Durian No 88A Jakarta Selatan 12620
    Location(s)

    We are the premier photo booth service in Jakarta To see if your date is available, contact us at +6288210703393 Ask me on whatsapp, klik this link https://wa.me/6288210703393

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.