All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (77)
  • Store (2)
  • reviews (29)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Austin Photobooth Review(s)

    29 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Brandon Christian
    12 March 2020 | Client at Rano & Shinta Wedding

    hasil foto cerah dan pintar ngarahin gaya

    dpt kesempatan berkolaborasi dengan tim austin photobooth untuk acara yg kami adakan, tamu2 pada senang karna tim austin luwes untuk arahkan tamu kami berfoto, suasana jadi fun, props foto bagus2 bersih dan wangi,sangat well prepare. sukses terus untuk austin photobooth.
    genny
    11 January 2020 | Bride at Genny Bayu Wedding

    BEST PHOTOBOOTH

    Thankyou Austin Photobooth sudah menjadi salah satu vendor photobooth.\nProperty nya lengkap, dan bs request design juga sesuai yang kita mau. Dapet harga yang sesuai banget dehhhh, the best pokoknya. hasil foto dan video nya juga baguss banget... \ngak nyesel pilih Austin photobooth.. smg bs berjumpa di lain acaraa ya, jgn lupa more discount and packages nya!

    Vendor Reply

    11 January 2020
    Wah thanks kak Genny n kak Bayu, congratulations for your wedding
    hesti kurnia
    29 October 2019 | Bride at Hesti & Adhi Wedding

    Recommended Photobooth Vendor

    Terima kasih banyak untuk Austin Photobooth sudah menjadi bagian dari hari bahagia kami. Sangat puas dengan semua hasilnya. Senangnya bisa kerjasama dengan tim yg sangat sangat ramah dan mengerti apa yang kami mau. Terima kasih sekali lagi. Sukses selalu untuk Austin Photobooth!

    Vendor Reply

    30 October 2019
    Thanks kak Hesti n kak Adhi, selamat berbahagia selalu kak
    Marina Yosepha
    09 September 2019 | Bride at Jakub & Marina Wedding

    Recommended Photobooth Vendor

    Mas Rocky and team, thank you so much! You did such a great job! From my sister's wedding to mine, we only trust Austin Photobooth to be our photobooth vendor. Me and my husband love the design as well. It suits our wedding theme. Keep up the good work! God bless :)
    Febrina
    02 July 2019 | Bride at Febrina & Muhdin Wedding

    Great Photobooth Vendor

    Thankyou so much to Austin Photobooth, especially Mas Rocky yang super duper baik dan asik bgt orangnya. Untuk photobooth nya gausah diragukan, kualitasnya oke dan top bgt, ada pilihan utk bisa simpen foto2nya dlm bentuk gif, tamu2 juga pd seneng bisa foto2 disini. Dengan kualitas bagus dan harga yg murah itu bikin makin happy deh pokoknya, gak nyesel sama sekali udh pake jasa tim Austin Photobooth 😆\n\nSekali lagi thank you Mas Rocky & Austin Photobooth team!

    Vendor Reply

    02 July 2019
    Thanks juga Uni Feby & Uda Muhdin telah memilih dan mempercayakan tim kami, sekali lagi selamat atas pernikahannya
    Stevani Hosanna Tangdilintin
    17 December 2018 | Bride at Sisco & Stevsni Wedding

    Quality of the photo

    The photobooth is great. We love the arrangement and the quality of the picture is great. It's a recommended one!

    Vendor Reply

    18 December 2018
    Thank you Stevani Hosanna Tangdilintin

    Photo booth

    What type of photo booth do you offer?
    Photo booth with photographer, Traditional photo booth, Kiosk photo booth, Other Hashtag printing station
    What makes your product and services unique?
    we guaranteed the best moment :)
    Do you provide custom frame design?
    Yes
    Does your rental include attendants or technicians?
    Yes
    How far in advance should your client make a booking?
    Early booking will be better :)
    Do you provide props for picture taking?
    Yes lots of fun props
    Do you provide backdrop/booth design?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Jakarta, Bandung, Surabaya & Bali
    Do you provide softcopy of the pictures?
    Yes Copy to USB flash drive or burn to DVD
    How do you usually charge?
    By number of prints, By session length
    What is the minimum and maximum capacity of your photo booth
    150 - 2000
    We provide photostrip service
    Insert your information and answer here
    Service(s)
    Address
    Jl. Durian No 88A Jakarta Selatan 12620
    Location(s)

    We are the premier photo booth service in Jakarta To see if your date is available, contact us at +6288210703393 Ask me on whatsapp, klik this link https://wa.me/6288210703393

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.