All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (26)
  • reviews (2)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Alfida Wedding Review(s)

    2 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Chyntia Alistya
    20 February 2017 | Bride at Chyntia & Dimas Wedding

    Thankyou Alfida

    Akhirnya ketemu vendor yang bener2 ngerti maunya aku sama mas suami gimana, dari urusan konsep, makeup, sampe ke budget. helpfull and prioritize consumer banget Alfida. Alhasil tara~~ pernikahan yg tadinya cuma kebayang bayang doang jadi beneran. Thankyouuu !!
    Erfian Ahmad
    17 February 2017 | Friends Of Couple at Ari & Ori Wedding

    Dokumentasi Wedding

    Dengan konsep adat yang kental, Alfida Wedding mampu memenuhi keinginan konsep pernikahan saya dan mendokumentasikan momen penting saya dengan sangat baik, terima kasih

    Venue

    What activities are suitable in this venue?
    Reception,  Other akad nikah, prewedd
    Do you allow outside catering?
    Yes akan kami kenakan charge
    How far in advance should your client make a booking?
    waktu idealnya adalah 4-12 bulan
    What type of venue(s) do you offer?
    Private villa/ residential,  Mosque,  Garden,  Inn/ bed & breakfast
    Do you offer valet parking?
    No semua tempat parkir sama, terkecuali untuk keluarga atau tamu yang sudah dikhususkan
    When was your business established?
    bisnis penyediaan tempat ini sudah berjalan dari tahun 2013
    What types of cuisine does your venue specialize in?
    Local,  International Cuisine,  Asian
    What makes your services unique?
    kami akan memberikan persembahan yang terbaik untuk pernikahan anda. Kami menyarankan untuk mengadakan pertemuan atau meeting sebelum hari H dan mengadakan latihan
    Please describe more details on the venues that you have
    konsep tempat kami adalah garden party, dengan space yang diberikan adalah outdoor
    What type of other services do you also provide?
    Guest accommodation, Decoration,  Catering,  Entertainment,  Flowers,  Hair & makeup,  Photography,  Videography
    What is your payment terms?
    10-20% konfirmasi kontrak, 1/2 bulan sebelum hari H 30% dan pelunasan disesuaikan dengan kesepakatan diawal
    Do you offer an onsite wedding consultant?
    Yes OMAH KEBON BEKASI memiliki Konsultan Pernikahan, yaitu Alfida Wedding
    Do you have liability insurance?
    Yes kami menanggung kecelakaan yang diakibatkan oleh kesalahan dari kami
    What settings does your venue provide?
    Outdoor covered
    Do you allow outside liquor?
    No menghindari masalah yang tidak diinginkan
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    Minimum and maximum number of guests
    250 - 1000
    Is there handicap access?
    Yes akan kami berikan perlayanan khusus dari pengurus venue kami
    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Full planning, Partial planning, Other PAKET WEDDING ALL IN, Day of coordinator
    How far in advance should your client make a booking?
    Kapan pun client butuhkan, insya allah kami siap
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Karna saya sebagai owner tidak selalu ada ditempat/ office. Kami selalu mobile menjemput bola. Dan saya bekerja tanpa marketing, turun langsung ke lapangan, bertemu calon pengantin face to face. Demi terlaksana nya acara lancar & aman.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    Do you provide services in other cities or countries?
    No Untuk sementara hanya untuk wilayah JABODETABEK
    Apakah memiliki Venue sendiri ?
    Utk venue kami masih sebagai rekanan
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding ADAT NASIONAL & BRIDAL,  Cultural wedding ADAT JAWA, SUNDA, SUMATRA,SULAWESI,BALI,ARAB,  Religious wedding ceremony CATERING & DEKORASI,  Other LAMARAN / TUNANGAN
    What makes your services unique?
    # Untuk Thema & Konsep kami beri kebebasan client memilih # Konsep & Thema bs disesuaikan dgn budget # Sistem pembayaran tdk memberatkan client
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes Tetap kita layani dengan baik walaupun tidak lancar
    When was your business established?
    KAMI BERDIRI 2 NOV 2016, BERDASARKAN PENGALAMAN KAMI BEKERJA DI WEDDING ORGANIZER, EVENT ORGANIZER & PESANAN2 CATERING JUGA HOBBY
    What sort of planning do you cover?
    Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning, Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Ceremony planning,  Other
    How many hours are included on the day of the wedding?
    Dari pagi hingga malam tergantung permintaan dr client
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    Berapa pun jumlah tamu/ pax, kami tetap jalani, sesuai dengan pesanan. minimum 100 pax maximal 3000 pax sesuai dengan kapasitas gedung/ venue
    What is your payment terms?
    Utk syarat pembayaran : # Jika tanggal sudah fix & client sdh cocok, utk nooking tanggal 20%, pelunasan 2 minggu sebelum hari H
    Others (Unique Services)

    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment
    When was your business established?
    2016
    What makes your product and services unique?
    we customized the price as their budget
    What services do you offer?
    Table decorations and sweet corner for any occasions
    Address
    Jl Damar VI Terusan No 12, Pekayon Jaya, Bekasi Selatan | Officialy Wedding Omah Kebon, Pekayon - Bekasi 17148
    Location(s)

    Wedding Stylist and Planner indoor & outdoor. Our Vision Create a beautiful, meaningful, tasteful, and fully integrated Wedding. Ensure Your Wedding will truly be a bespoke Wedding Alfida Wedding creates a Master Plan for Your Wedding and break it down into Moodboard, Skteches and Graphic Design

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.