All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (31)
  • reviews (3)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Vita Ester Makeup Review(s)

    3 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Stacey Octaviani
    04 April 2017 | Bride at Albert & Stacey Wedding

    VERY GREAT AND HELPFUL MUA

    Walaupun Vita ini merupakan MUA yang cukup baru, tapi ternyata pas pre-wedding session ngerasain make up dia - gw rasa hasil, teknik, & cara combine alat make up yang dia pake udah keliatan kaya PRO banget. Yang bikin gw puas adalah selain hasilnya yang flawless , alat2 yang Vita pake juga merk OKE semua. Vita pinter banget mix in alat2 itu semua dan emang bener ternyata bagus di muka gw. Muka gw sama sekali gak minyakan selama pre-wed session yang lumayan melelahkan & make up nya sama sekali gak pudar karena keringat. Selama pre-wed juga, Vita banyak banget bantu aku. Ketika lagi mau pose, kalau dia lihat rambut aku berantakan, dia langsung dateng & benerin rambut. Dia juga selalu stand by, kalau misalnya lipstick aku pudar dll. Thank you Vita for helped me a lot during my pre-wedding session. :)
    Steafanie
    07 October 2016 | Bride at My wedding Wedding

    Awesome ❤️

    Sukaaa bangett sama makeup nya.. Karena saya tergolong yg ga suka make up menor dan lebay tapi ingin kelihatan pangling.. dan vita ester makeup berhasil membuat makeup yg soft dan terlihat pangling..hehe.. thank you vita ester makeup ;)
    Kimi and Smith Pictures
    10 May 2016 | Partnering Vendor at Wedding

    Great make up and friendly

    suka bangettt kerja bareng vita ester, make upnya tau kapan mesti natural, kapan make up harus cetar. orangnya juga friendly, and helpfull saat prewedding :) very recommended!

    Hair & Makeup

    What do your beauty services offer?
    Bridal make up,  Bridesmaids make up,  Hairdressing
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Additional charge for transportation and accomodation
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    What kind of hair and make up looks do you specialize in? (max.3)
    Natural,  Romantic and soft
    How far in advance should your client contact you?
    2 - 6 months
    How many customers can you serve at once if the bride were to book her entire bridal party?
    1 or 2 persons
    Do your services continue until the photoshoot or the event ends?
    Yes
    How many make up retouch sessions do you offer in one wedding event?
    We offer Day and Night makeup
    Service(s)
    Address
    11470
    Location(s)

    Hello ! I'm a makeup artist based in Jakarta. I wouldn't transform you into a barbie doll but I promise will enchance you to the better version of you :)

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.