All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (9)
  • reviews (3)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 1

    All
    view 9
    Rudy & Irene Wedding by Vilani PicturesRudy & Irene Wedding by Vilani Pictures
    Rudy & Irene Wedding by Vilani PicturesRudy & Irene Wedding by Vilani Pictures
    +47
    Erick & Stella Wedding by Vilani PicturesErick & Stella Wedding by Vilani Pictures
    Erick & Stella Wedding by Vilani PicturesErick & Stella Wedding by Vilani Pictures
    +29
    Edwin & Vinilia Wedding by Vilani PicturesEdwin & Vinilia Wedding by Vilani Pictures
    Edwin & Vinilia Wedding by Vilani PicturesEdwin & Vinilia Wedding by Vilani Pictures
    +18
    Rudy & Irene by One Heart WeddingRudy & Irene by One Heart Wedding
    Rudy & Irene by One Heart WeddingRudy & Irene by One Heart Wedding
    +15
    One Heart Wedding & 8 OTHERS
    Wedding Planning
    Rudy & Irene by Fairmont JakartaRudy & Irene by Fairmont Jakarta
    Rudy & Irene by Fairmont JakartaRudy & Irene by Fairmont Jakarta
    +3

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Vilani Pictures Review(s)

    3 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    29 November 2018 | Bride at Fransisco Attan Wedding

    Perfection

    Thanks a lot Vilani Pictures! The result of our wedding photos are AMAZING ;) we really satisfied with the result, never thought it would be that beautiful. The photos are so natural and beyond our expectation. Calvin and his spouse, Liestyani really help us from the very beginning. They just perfect, tallented, professional, fun and easy going at the same time. Thankyou Calvin & Liestyani for helping us a lot in sharing our happiness. Keep success Vilani Pictures <3 Love, Fransisco & Agnes
    28 November 2018 | Client at Edwin & Vinilia Wedding

    Best Vendor for Our Wedding

    Hi.. aku mau share tentang Vilani Picture. Dari awal kita (aku dan edwin) picky banget about all vendors for our wedding. One day, temenku suggent "pake Vilani aja lah bagus", pas itu aku liat photo2 nya langsung naksir berat. Fotografernya yaitu Calvin ga usa d tanya lagi kemampuannya yg ok banget, bisa cari angle terbaik dari groom n bride nya! Foto2 nya bagus BANGET, fotografernya ramah dan lucu bahkan bisa bikin groom n bridenya mood buat foto2 eventhough uda cape bangettt, ngasih hasil fotonya ga ngaret, BEST VENDOR deh pokoknya ga bakal nyesel :)
    21 November 2018 | Client at Anthony & Meka Wedding

    Satisfying result

    Halo mau sedikit review Vilani pictures, dr awal preparation wedding aku bener2 bingung mau pake vendor apa utk foto, eh pas banget kebetulan temenku rekomendasiin Vilani katanya fotografernya uda pro banget, ehhh ternyata si Calvin fotografernya,pantesan aja dibilang pro scara alumni nya Moreno 🥶 yah ga diragukan lagi lah yah. Dr awal karena uda tau fotografernya Calvin dan uda tau dan liat portofolionya gimana aku tuh gak banyak ngomong mau begini mau begitu, ya pkknya percayain aja deh udah pasti dan yakin bagus. Trus aku pun lsg deal utk package wedding nya juga, hasil foto prewedku juga bagus2 banget!!!! Sampe ngespam terus upload di ig saking smuanya bagus2 bangetttt omg! jd aku ga akan nyesel pastiny ambil package weddingnya juga krn ud tau pasti bagus lah. Recommended bangettttt sih pake Vilani beneran. Ga sabar nunggu hari H dan foto2 lagiiii. Makin sukses ya Vilani pictures ✨✨✨👍🏻👍🏻👍🏻

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Hi-Res image,  Proof CD of all images, Albums,  Prints,  Digital files,  Negatives
    What photography styles do you usually offer?
    Candid,  Artistic,  Natural,  Classic,  Black and White, Contemporary,  Journalism,  Destinations
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Artistic,  Classic,  Journalism
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Service(s)
    Address
    Jakarta
    Location(s)

    The best feeling in the world is LOVE.. Being deeply loved by someone gives you STRENGTH, while loving someone deeply gives you COURAGE.. VILANI enhance the beauty of every soul from our perspective..

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.