All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Up to IDR 1mio Cashback
Learn More
  • projects (21)
  • reviews (6)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Toko Emas Kesayangan Review(s)

    6 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    15 May 2018 | Bride at Indah & Wildan Wedding

    Customized Cincin Nama dan Customized Wedding Ring

    Awalnya aku kenal sm kak Donna untuk bikin cincin yg bertuliskan namaku, dan itu unik banget krn ga pasaran dan cuma aku yg punya haha. Sering bgt tmn2ku blg "ih lucu bgt cincinnya tulisan nama". Sampai akhirnya aku sm calonku memutuskan bikin cincin kawin customized sama kak Donna juga, kita berdua puas bgt krn dibuatkan cincin yg bener2 aku sm pasanganku mau, tektokannya jg ga ribet tinggal via whatsapp kirim2 gambar maunya model kayak apa, trs dtg buat ukur jari, eh tiba2 dikabarin kalo udah jadi aja. Super recommended, Thanks bgt ya kak Donna.

    Vendor Reply

    16 May 2018
    Dear Indah and Wildan.... much thank's for the review. Sukses sampai ke hari H yahhh...
    05 May 2018 | Bride at Novelia & Tan Da Ren Wedding

    AMAZING vendor! You can get whatever you want.

    Saya sudah mengenal Donna dari sebelum Donna membuka Toko Emas Kesayangan. Dulu pernah memesan kalung customized nama untuk hadiah ulang tahun sweet 17 adik saya. Hasilnya sangat halus dan bagus. Ketika saya menikah tahun lalu (1017), saya dan suami saya mencari cincin kawin yang unik dan tidak pasaran. Teringat sama Donna yang bisa membuat customized jewelry dengan kualitas yang sangat baik, saya memutuskan untuk membuat cincin kawin sama Donna lagi. Waktu itu saya dan suami saya sedang bekerja di Maldives, bukan di Indonesia. Kami mengontak Donna melalui Whatsapp, semua diskusi mengenai, model, bahan, warna, bentuk, harga hanya melalui Whatsapp. Salut dengan cara kerja Donna yang sabar dan cepat tanggap menghadapi kami yang terpisahkan jarak dan waktu lumayan jauh. Akhirnya cincin kawin impian saya dan suami saya terwujud dengan bantuan Donna (owner sekaligus jewelry designer dari Toko Emas Kesayangan). Kami yang baru bisa pulang 1 minggu sebelum tanggal pernikahan kami pun merasa sangat terbantu dengan kesigapan Donna, ketika ternyata cincin kawin saya agak kekecilan. Kalau bukan Toko Emas Kesayangan, gak tau lagi deh jadinya gimana.. Terimakasih Donna :) SUPER RECOMMENDED!! dan super senang bekerja sama denganmu.

    Vendor Reply

    07 May 2018
    Hai Novelia.... Terima kasih banyak untuk review yg sudah diberikan utk Toko Emas Kesayangan. Kami tunggu anniversary jewelry nya ya... Salam Kesayangan
    18 April 2018 | Bride at Linda & Togu Wedding

    My customized wedding ring

    Dari awal emang uda suka dengan desain2 wedding ring di toko emas kesayangan, kok kayanya unik2 gt..ga pasaran. Akhirnya saat saya menikah, pesanlah saya sepasang cincin kawin ke donna (designer sekaligus owner toko emas kesayangan). Didesain khusus oleh Donna, sesuai keinginan saya,desainnya simple manis dan ga terlalu cewe banget hehe. Hasilnya pun cepat, rapih, dan sesuai keinginan. Memuaskan...terimakasih toko emas kesayangan. Oiya, disini bisa bikin customized perhiasan lain loh selain wedding ring. Hehe..thank you yaaa

    Vendor Reply

    18 April 2018
    Dear Linda & Togu, Thank's for your review.
    26 March 2018 | Client at Jovia Wedding

    Toko Emas Kesayangan

    Good service, fast response, and affordable price!
    25 March 2018 | Bride at Dini & Michael Wedding

    Toko emas kesayangan

    Good service,good quality,sesuai dgn design n permintaan client,price are worth it.

    Vendor Reply

    26 March 2018
    Hai Dini Maharani.. Terimakasih untuk review nya! Ditunggu order selanjutnya ya..
    24 March 2018 | Bride at Angel & Dunant Wedding

    Nice Wedding Jewelry

    Good service, good quality, good design. They also can make any other jewelleries. not only wedding ring. Price is avarage and worth it.

    Vendor Reply

    26 March 2018
    Thank's for the nice review. If anything you want to ask about other jewellery, please contact us via WhatsApp. Don't miss our latest project.

    Jewelry

    What kind of jewelry do you offer?
    Wedding bands/ rings,  Engagement rings
    What kind of jewelry do you offer?
    Wedding bands/ rings,  Engagement rings,  Bracelets,  Earrings,  Necklaces,  Other Custom your own jewellery with us! Our designer will make it personalize for you.
    Do you provide catalog or custom jewelry?
    Custom-made We are specialize in Custom Jewelry. If you have your own design, please feel free to share with us.,  Catalog/ off-the-shelf We named each wedding ring design in the instagram catalog.,  Designer-jewelry Our jewellery designer is Master Graduated from South Korea. So we have our own exclusive design.
    Do you provide certification (i.e GIA)?
    Yes with minimum size 0.30cts.
    Do you offer a payment plan?
    Yes 0% installment with Tokopedia.
    Do you provide after sales services?
    Yes 1 time free re-polish.
    For rings, do you have size adjustment services?
    Yes
    Is there a minimum order requirement?
    No just order whatever you like.
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes our customers are came from many cities and some from Malaysia, Singapore, German, Aust
    Do you ship worldwide?
    Yes
    How far in advance should your client make an order?
    10 days still possible. ;)
    What makes your product and services unique?
    detailed in production, unique design, friendly customer service.
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer, Credit card payment
    What is your payment terms?
    30% after confirmation, 70% before delivery.
    When was your business established?
    2011
    What is 18K Gold?
    18K Gold is the same with 750 Gold or Emas75. It contains 75% of Pure Gold and internationally the best formula for jewellery.
    What is Palladium?
    Palladium is white metal. Most popular for Men. It's almost similar with Platinum, but cheaper than Gold and Platinum.
    Service(s)
    Address
    Cikini Gold Center. Lt. LG. Menteng - JakPus 15222
    Location(s)

    A Wedding & Engagement Ring Conceptor. We create your story into a Sacred Ring. Let's share with us. You dream it we create it. Create your very own custom wedding jewelry for you very special wedding celebration. We have the best jewelry designers and craftsmen in the industry who are ready to help to make your dream come true. please feel free to contact us and our wedding jewelry consultant will happily to help you.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.