All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (4)
  • projects (27)
  • reviews (12)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Toko Emas Kesayangan Review(s)

    12 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    I Irawan Hermanto
    09 November 2021 | Bride at Rosa Wedding

    Recomended Seller

    Design yg kita kasih sesuai banget sama hasilnya. Belum lagi pengerjaan nya sesuai banget sama deadline. Udah dapet diskon, dapet packaging lucu lagi. Semangat terus Toko Emas Kesayangan. 😁😁😁
    Rosa Delima Cancericha Putri
    09 November 2021 | Bride at Ignatius Irawan Hermanto Wedding

    Good design, good quality!

    Saya menikah di Surabaya, tapi memilih toko emas Kesayangan sebagai vendor perhiasan nikah saya. Awalnya suami pesan kalungnya buat tunangan kami, dan saya suka banget. Akhirnya kami buat cincin nikah di sini deh. Modelnya bisa custom sesuai yang kami mau. Meskipun by online, tapi responsif banget dan membantu buat nentuin desain, material yang cocok dan nentuin harga yang sesuai sama budget nikah kami. Thank you anyway! Sukses selalu.
    Aghnia Ajriya
    25 April 2019 | Bride at Aghnia & Dimaz Wedding

    Excellence Service!

    Proses pembuatan relatif cepat dan hasilnya beyond our expectation. Fast response setiap saat dan sangat sangat helpfull banget. Thankyou TEK!
    Ridzki Noviansyah
    06 April 2019 | Client at Ridzki dan Indira Wedding

    Recommended Vendor

    Pilihan yang tidak salah untuk meminta TEK untuk membuatkan solitaire ring. Hasilnya memuaskan, diskusi berjalan dengan lancar, dan pembuatan yang relatif cepat. Sangat direkomendasikan.
    Wenny
    25 March 2019 | Client at Wenny & Usen Wedding

    Very passionate designer and really nice person ! Custom engagement ring

    Custom engagement ring yang hasilnya sangat memuaskan , sesuai banget dan persis seperti request design yang kita mau. Hasilnya rapi dan cepat selesai juga. Kak Donna sangat attentive dan bersedia menjawab semua pertanyaan dan memberikan rekomendasi untuk kita awal" pas perkenalan, a very good will person dan sangat ramah. Sebagai designer dan owner dari Toko Emas Kesayangan , semua request dan pertanyaan selalu dijawab dan tanggapi. Progress pembuatan juga bisa dikabari sudah sampai mana tahap nya, jadi ga ngilang kontak. She is a very passionate artisan and designer , yang memang belajar berlatar belakang dibidang design jewelry. She clearly loves what she is doing. Sangat terlihat dan berasa pada saat kita ketemu langsung dengan orang nya dan dari banyak obrolan kita. Jadi kita merasa sangat cocok sama Kak Donna , senang dan yakin hasil nya pasti dikerjakan dengan maksimal :) Very recommended , design" yang disediakan di catalog Toko Emas Kesayangan, bagus" dan ga seperti pada umumnya. Untuk custom apalagi , karena bisa request design sama Kak Donna atau kita bisa bawa preference sendiri. Untuk selanjutnya kita pasti balik lagi untuk order dari Toko Emas Kesayangan sama Kak Donna, Thankyou ya !
    Kartika Zein
    20 March 2019 | Client at Kartika Zein Wedding

    Super anniversary from TOKO EMAS KESAYANGAN!

    hai Toko Emas Kesayangan, terimakasih telah membuat anniversary ku dengan suamiku lebih spesial bersama kalung namaku yang begitu indah. Beyond Amazing! Bener bener sihhh aku gak pernah kecewa sama karya karya toko emas kesayangan. Friendly and patient menanggapi customer yang banyak mau sekalipun eehehehehe. Terimakasih kak donna kak dunant. Toko Emas Kesayanganku sampai kapanpun!

    Vendor Reply

    20 March 2019
    Thank kak Kartika.. happy anniversary from us. Happily ever after ya kak..

    Jewelry

    What kind of jewelry do you offer?
    Wedding bands/ rings,  Engagement rings,  Bracelets,  Earrings,  Necklaces, Custom your own jewellery with us! Our designer will make it personalize for you.
    What kind of jewelry do you offer?
    Wedding bands/ rings,  Engagement rings,  Bracelets,  Earrings,  Necklaces, Custom your own jewellery with us! Our designer will make it personalize for you.
    Do you provide catalog or custom jewelry?
    We are specialize in Custom Jewelry. If you have your own design, please feel free to share with us., We named each wedding ring design in the instagram catalog., Our jewellery designer is Master Graduated from South Korea. So we have our own exclusive design.
    Do you provide certification (i.e GIA)?
    with minimum size 0.30cts.
    Do you offer a payment plan?
    0% installment with Tokopedia.
    Do you provide after sales services?
    1 time free re-polish.
    For rings, do you have size adjustment services?
    Yes
    Is there a minimum order requirement?
    just order whatever you like.
    Do you provide services in other cities or countries?
    our customers are came from many cities and some from Malaysia, Singapore, German, Aust
    Do you ship worldwide?
    Yes
    How far in advance should your client make an order?
    10 days still possible. ;)
    What makes your product and services unique?
    detailed in production, unique design, friendly customer service.
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer, Credit card payment
    What is your payment terms?
    50% after confirmation, 50% before delivery.
    When was your business established?
    2011
    What is 18K Gold?
    18K Gold is the same with 750 Gold or Emas75. It contains 75% of Pure Gold and internationally the best formula for jewellery.
    What is Palladium?
    Palladium is white metal. Most popular for Men. It's almost similar with Platinum, nowdays Palladium is more pricy than Gold.
    How about your surface and color finishing ?
    We do matt like sand-blast, satine doff, rustic texture and glossy. The colors are depend on you. We can make in one tone such as 24K Gold, 18K Gold, Rose Gold, White Gold and Black; or it's also possible with 2 or 3 tone of colors.
    Do you have another design?
    Yess.. we have a professional jewelry designer who always ready as your jewelry wedding consultant. Please feel free to contact us at +62 8129430.3006 or +62 855.9808888
    Service(s)
    Address
    Kebayoran Residence. Bintaro Jaya. Sektor 7. Tangerang Selatan 15222
    Location(s)

    Dream Jewelry that represent Self-Image & Value with personalized touch since 2011. You dream it we create it. We have the best jewelry designers and craftsmen in the industry who are ready to help to make your dream come true. Please feel free to contact us and our jewelry consultant will happily to help

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.