All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (9)
  • reviews (4)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 1

    All
    view 9

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    The Bridea Review(s)

    4 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    22 September 2017 | Bride at Suwandi & Jennifer Wedding

    Prewed

    dapet jadwal prewed yg mepet pasti bikin sibuk.. beruntung bs ketemu owner the bridea yg mau di sibukkan dari subuh.. mulai dari prepare make up indoor sampe ikut nemenin foto outdoor sore harinya.. puas dg hasil kerja the bridea.. hasil make up soft n natural.. pokoknya uda cocok dah sama ownernya yg bawel n ramah... bagi kalian bride to be bole mempertimbangkan THE BRIDEA utk melengkapi persiapan pernikahan kalian.. thank you THE BRIDEA see you at Bali for next job..
    15 September 2017 | Bride at Dio dan cyntia Wedding

    Prewed

    Pertama kali make up sama the bridea dengan air brush.. hasil make up ny memuaskan seperti barbie, biasa masalah ak d mata, the bridea bisa buat mata yg susah ini jd sgt bgs persis seperti barbie.. dan dengan totalitas gk ktgln utk menghias rambut.. make upny seperti barbie banget... plus orgny baik bgt dan tau bgt apa yg d pingin dr client, asik deh orgny...pingin deh MUA ny the bridea utk acara penting dan utk keluarga telat, krn dy lg d bali
    15 September 2017 | Bride at Rosalin & Sandi Wedding

    Awesome One Stop Bridal Service

    Owner Bridea sekaligus MUA membantu sekali dalam proses pemotretan prewedding Saya & cami di Bali. MUA yang rajin banget untuk ganti2 model hairdo, krena setahu saya kebanyakan MUA jarang banget mau re-do style rambut lbh dari 2 kali. Selain itu gown yang di tawarkan di bridal jg sweet2 dan model terbaru. Hasil makeup nya jg bagus, seperti yg saya harapkan soft and flawless banget.. I am going to be her bride on my wedding day! see you dear XOXO
    07 June 2017 | Bride at Dessi & Joko Wedding

    Makeup by The Bridea

    Aku ud pernah 2x di make up sma The Bridea, yg pertama kali pas prewedding outdoor, kebetulan ad jodohny kali y, haha, MUA nya ramah n sabar banget, siap siaga retouch make up + hair do biar slalu terlihat ok slama proses pemotretan, trz yg bikin nyaman tu bisa request mo make up seperti apa jadi hasilny terjamin, Tapi ternyata ga jodoh pas Hari H , sist ny ga bisa coz ud ad job di kota lain, hiks.. T.T Trz baru2 inj ada request make up lagi, kali ini pake teknik airbrush ,aku suka banget dgn hasil make up ny yg ini, jadi ngrasa lbh cute kyk barbie, haha Pokokny recommended deh, Tengkiu y The Bridea, cu next time at Jambi :)

    Hair & Makeup

    What do your beauty services offer?
    Bridal make up,  Airbrush make up,  Bridesmaids make up
    What do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Bridal make up,  Airbrush make up,  Bridesmaids make up
    How many customers can you serve at once if the bride were to book her entire bridal party?
    1-10 persons
    Do your services continue until the photoshoot or the event ends?
    Yes For more information please contact us
    What kind of hair and make up looks do you specialize in? (max.3)
    Natural,  Romantic and soft,  Smokey eyes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Are you available to do make up after hours?
    Yes
    How many make up retouch sessions do you offer in one wedding event?
    normally on a wedding day, we offer makeup sessions including the wedding ceremony and retouch makeup for evening recepetion. but to make sure please contact us.
    How far in advance should your client contact you?
    the most ideal time for a client to contact us would be 6 - 12 months prior to the wedding. but, all the time we opened to help your wedding day
    What makes your services unique?
    a special day for a bride, we will make the bride feel comfortable by trusting our makeup, we used the technique of airbrush makeup that is more durable and natural, of course with request makeup from which the bride wanted
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes we have a team professional makeup
    What rate do you usually charge at?
    We have a price package on your wedding day, please feel free to contact us further
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    What is your payment terms?
    30% for booking confirmation.
    When was your business established?
    The Bridea Professional Makeup Artist since 2012
    how to contact The Bridea?
    please kindly to contact us : whatsapp : +6282310110171 line : thebridea follow our instagram : thebridea like our fanspage facebook : TheBridea
    Service(s)
    Address
    Taman Kintamani Lb32, Daan Mogot Baru Jakarta Barat 11840
    Location(s)

    The Bridea menyediakan pelayanan kepada Bride to be dan Groom, Special -Bridal -Makeup Artist -Prewedding Shoot -Fotografi dan Videografi

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.