All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (23)
  • reviews (24)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Silverjoy Gift Review(s)

    24 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Syifa Nabilah Rangkasa
    30 June 2021 | Bride at Syifa & Gibran Wedding

    wedding souvenir

    sangat suka sama hasilnya. desinnya simple dan cantik banget. waktu itu pesennya lumayan mendadak tapi pas bgt hasilnya jadi no ngaret hehehe adminnya jg sangat responsif. terima kasih!!
    Lydia Susanto
    24 June 2021 | Bride at Perez & Lydia Wedding

    Nice service & good quality product!

    Komunikatif & fast response. Hasil jadi detail, rapi & sesuai dengan request.
    Gracia Ganda
    23 June 2021 | Bride at Kevin & Gracia Wedding

    Gracia & Kevin Engagement souvenir

    thank you Silverjoy for making the perfect party favour for our engagement party. for the bespoke packaging that suits our theme and decoration to the exquisite smells that resulted in compliments from the recipients
    Ivana
    04 June 2021 | Bride at Ivana & Vincent Wedding

    Amazing service & product!

    Very friendly and efficient people, my queries to order and shipping were all handled very smoothly and professionally! Thanks ci ellen & team :) Souvenirs turned out better than expected, our guests loved it!
    Alisya Anindita Febriani
    04 June 2021 | Client at Dita & Armand Wedding

    Vendor souvenir yang responsif & produk yang bagus sekali

    Saya tau Silverjoy setelah melakukan riset cukup panjang untuk mencari vendor yang bisa menyediakan reed diffuser dengan design box yang sesuai dengan keinginan saya. Saya dan Armand tidak menyesal sama sekali untuk akhirnya memilih Silverjoy, karena pelayanan CSnya memuaskan, hasil produknya bagus banget dan terpenting wangi reed diffusernya banyak dipuji oleh tamuku karena nggak seperti wangi pasaran. Jadi untuk selanjutnya aku akan rekomendasiin Silverjoy terus ke tmn2ku.. sukses ya!
    Natasha Elaine
    02 June 2021 | Bride at Edrick & Natasha Wedding

    SUUUPER CUTE CUSTOM SOUV <3

    puas bgt sama silverjoy! kt termasuk mepet bgt, baru cari2 vendor souvenir 2 bulan sblm d-day, blm lg seleksi dulu dr berbagai vendor barangnya mau apa, designnya kyk gmn, lalu blm lg bolak balik urusan bahan ini itu dan proses revisi design etc. akhir2nya mulai produksi baru cuma 3 minggu sampe 1 bulanan sblm wedding day lah kira2. lmyn dag dig dug sih krn kt mulai plan hampir keseluruhan wedding (ngga cuma souvenir) bener2 dlm 2 bulan itu aja, luckily wedding stylist ku sering kerja bareng silverjoy dan katanya super cepet kerjanya, jd tenang deh. dan bener sih semua aman dan lancar jaya hahah hasil bagus bgt pula. keliatan boho bgt sesuai tema. bangga sama souvenir ku, it looked suuper cuteee & super high quality <3 beyond expectation bgt!! thanku so much ellen & the whole silverjoy team!! Edrick & Natasha 17.04.2021 Dialoog Banyuwangi #EdricktiestheNat

    Favors & Gifts

    What services do you offer?
    Themed wedding favours,  Other Themed Birthday Souvenir,  Personalized wedding favours
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What makes your services unique?
    Souvenirs/Gifts/Favours are a token of appreciation by the bride and groom toward those who share one of the most important days of their lives. It is the one thing that guests bring back with them and has emotional ties to the memory of your beautiful event. Our team is passionate to help provide memorable gifts your guests will truly cherish and personal to your wedding day.
    Do you offer samples?
    Ya. We have plenty samples and options available if you need them. Talk to us!
    How far in advance should your client make an order?
    Minimum 3 months prior to the event
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes we can deliver to all cities in Indonesia
    What type of items do you offer?
    Other Room Diffuser & Spray, Scented Candles, Acrylic Coaster, and many more
    Is there a minimum order requirement?
    Yes minimum order 100 pcs
    Service(s)
    Address
    Jalan Jalur Sutera Kavling 29A no. 11, Alam Sutera, Tangerang Selatan, Banten Indonesia 15320 15320
    Location(s)

    Make Gift-Givings Memorable Wedding | Birthday | Events | Corporate

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.