All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Free Cancellation Protection
  • Up to IDR 1mio Cashback
Learn More
  • projects (31)
  • reviews (6)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 4

    All
    view 9
    Afri Nio by Seyvia CharisAfri Nio by Seyvia Charis
    Afri Nio by Seyvia CharisAfri Nio by Seyvia Charis
    +3
    Seyvia Charis & 3 OTHERS
    Bridal
    Witha Radjnov by Seyvia CharisWitha Radjnov by Seyvia Charis
    Witha Radjnov by Seyvia CharisWitha Radjnov by Seyvia Charis
    +1
    Seyvia Charis & 3 OTHERS
    Dress & Attire
    Rachel by Seyvia CharisRachel by Seyvia Charis
    Rachel by Seyvia CharisRachel by Seyvia Charis
    +1
    Seyvia Charis & 2 OTHERS
    Dress & Attire
    Beautiful "Pretty" by Seyvia CharisBeautiful "Pretty" by Seyvia Charis
    Beautiful "Pretty" by Seyvia CharisBeautiful "Pretty" by Seyvia Charis
    +2
    Seyvia Charis & 2 OTHERS
    Dress & Attire
    Edy mimi by Seyvia CharisEdy mimi by Seyvia Charis
    Edy mimi by Seyvia CharisEdy mimi by Seyvia Charis
    +8
    Seyvia Charis & 3 OTHERS
    Bridal

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Seyvia Charis Review(s)

    6 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    29 September 2018 | Bride at Mimi & Aldo Wedding

    My Super Fav !!!

    Pertama tertarik pas menyaksikan karya2 nya di Jakarta Fashion Week, langsung deh percayakan buat wedding dress & Mens suit sama Seyvia \ud83d\udda4, Selama proses Seyvia sangat ramah, komunikatif, kreatif, mau banget mencerna mau nya kita, sabar abizzz, dan yg paling penting bisa banget menyesuaikan budget nya kita, hehehe So Lucky deh, bisa kerjasama dg Seyvia, thanks so much udah dibantu semaksimal mungkin, big love dehh buat Seyvia, makin jaya, makin maju, terus berkembang dan terus berkarya. With love, Mimi
    28 September 2018 | Client at charen & michael Wedding

    my dream maker

    seyvia charis sebagai fashion designer bisa mewujudkan gaun yg saya impikan selama ini
    29 August 2018 | Bride at Mimi & Edy Wedding

    Just What I Need

    Aku pake dress nya Seyvia Charis ini dari mulai aku sesi pre-wedding sampe pas hari H , and it was soooo good! love the dresses very much! Dress pre-wed nya bener2 aku pilih sendiri dari koleksinya dia, bahkan dia harus ambil dress2 itu ke jakarta biar bisa ready tepat waktu. She's so nice :D Trus buat wedding dressnya, I LOVE IT!! sesuai sama yang aku mau, banget. Simple yet elegant.. Thank you banget Seyvia Charis for making my dream wedding came true. Love n support for you! :*
    28 August 2018 | Bride at Rossy & Steven Wedding

    super love

    sangat aktif dan komunikatif.. terbuka sama masukan dr kitaa.. bisa menyesuaikan mau kitaa.. superlovee.. thankyou so muchh..
    17 August 2018 | Bride at Ernika dan Wandi Wedding

    Puaaaasss banget ngett ngett..

    Awalnya aku bingung dengan siapa harus menjahit baju kebaya untuk persiapan pernikahan ku nanti. Karena beberapa kali menjahit baju sering gak pas di badan. Apalagi kebaya modern, gak yakin semua penjahit bisa ngerjain. Teringat dengan Kak seyvia yang selalu membuatku takjub dengan karyanya yg unik.. Aku coba ngubungin dan buat janji ketemu.. Kita sharing tentang model dan warna yg aku mau. Karena kak Sey sudah lama mengenal aku jadi dia udah tau karakterku dan dengan mudah mengerti apa yg cocok denganku. Gak terlalu lama dan ribet untuk prosesnya, terbukti pada fitting pertama aku udah senang lihat hasilnya dan gak sabar untuk memakainya.. Bentuk kebaya modern yg unik sesuai karakterku membuat banyak orang memuji fotoku memakai kebayaku. So udah tau dong penilaian ku buat hasilnya.. “Sangat Memuaskan” Jadi pengen bikin baju lagi deh.. hehehe Semoga semakin banyak yang memakai dan berlangganan dengan jasa kak Seyvia..
    19 July 2018 | Bride at Ian & Oti Wedding

    My Super Magical Wedding Dress Maker ❤

    Sangat susah merealisasikan suatu imajinasi kedalam wujud nyata. Keinginan serta angan-angan impian ingin memiliki gaun wedding yang cantik karna hanya akan dipakai sekali seumur hidup di momen yang super istimewa. Pilihan saya jatuh pada Sis Seyvia Charis. Walau terbilang designer baru tapi pengalamannya banyak sekali. Ternyata tidak mengecewakan. Harga pun berbicara kualitas. Tapi tidak juga melampaui batas. Cara kerja cepat, totalitas dan hasil jahitannya super rapi. Semangat ya sis! Terus dikembangkan. Pokoknya memakai jasa seyvia chatis tidak akan mengecewakan. Semoga semakin banyak pengantin2nya yang bahagia dihari pernikahannya karna tangan magicmu ya sis!

    Bridal

    What services do you provide
    Once worn dress,  Groom's attire, Dress rental,  Custom made dress,  Ready made dress
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Our clients need to make an appointment to do wedding consultation with our Designer, but they can come freely in office hours if they only want to see and try our collections
    What kind of dress style do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Classic,  Glamour,  Contemporary
    What accessories do you provide?
    Veil,  Hair accessories
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes For further info, you can contact us via WA/line/email
    How far in advance should your client contact you?
    Sooner Better, but ideal time is 3-4months prior to their wedding
    What makes your services unique?
    We adapt the exuberance beauty and charismatic embodiment as our identity. We always use the best quality fabrics combined with a unique design to makes ours dress different from others. Our style leans toward either Princess and Glamour look, or Simple and Classic look. And we also adapt with our Client's will to fulfil their vision and dream. Our Price tag is also worth it.
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    Jakarta Fashion Week 2016-2017
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    What is your payment terms?
    30% after confirmation of contract, 30% durring proggress and fitting time, 40% 2months before delivery or the D-day
    When was your business established?
    Our company started in 2015 and one of the best vendors in our field. We focus at fulfiling our Clients' desire. We want whoever wears our dress could feel like a true woman in her dream.
    Do you have special Promo?
    In certain occasion or special event, we usually give a promotion price for our beloved clients.
    Service(s)
    Address
    Jalan Demangan Baru no 6 Yogyakarta
    Location(s)

    Bridal Couture and Fashion Designer (stylist) Wedding gown, Party Dress, and Man Suit Custom made and Rent

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.