All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (3)
  • projects (31)
  • reviews (15)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Rejillin Beauty Huis Review(s)

    15 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Sheren Catherine
    27 October 2021 | Bride at Eben & Sheren Wedding

    Natural Elegant

    Finding a MUA who clicked was really a trip for me, until I came across Rejillin’s profile on instagram by chance. I was instantly admired her works. Loved her signature style make up yang natural, soft but detailed. Thank you Rejillin for making me look beautiful in my wedding day.
    Archevangela Marcelina
    08 October 2021 | Bride at Michael & Marcelina Wedding

    Best wedding MUA

    Thank you for making me look the best version of myself. You really made me look stunning for my wedding day and the look as natural as the way I wanted. She was very kind and even kept me calm in the morning of the wedding! Anyone that hires her is in good hands! Trust me ☺️
    Katya Saphira
    20 September 2021 | Bride at Joshua & Katya Wedding

    Best Make Up Ever

    Dari awal buka layanan sebagai MUA, udah naksir berat sama make upnya, ngeliat perkembangannya dan udah set up bahwa nanti kalau nikah which is masih beberapa tahun lagi dari saat itu, mau pake Rejilin buat jadi MUA resepsi. Dari harga cocok banget, dari tipe make up apalagi. Pas trial saat mau graduation S2, naksir berat sama makeupnya sampe sayang banget mau hapus, sampe gak sabar banget mau cepet hari H biar bisa ngerasain realnya dan voila... so very damn beautiful. Make upnya cocok banget sama mukaku, dan stay on, sampe masih on setelah after party reception dan masih tetep sayang utk hapus. Pengen bangeettt di make up lagi. Buat yang baru mau nikah dan mau cari MUA, kudu, harus mesti pake banget gunain jasanya Rejillin, dijamin kereen, gak bakal nyesel!! Thank you so much dear Egii :*
    Jessica Giovanni
    20 September 2021 | Client at My Graduation Day Wedding

    The Best Makeup For Everyone!

    I had the most suitable makeup look ever & super satisfied!🤍 Aku selalu pgn makeup yg natural, flawless, & not too much, tapi bikin pangling and she made it! I don't even have to explain/correct anything. She's the best MUA for me & surely gonna hit her up for my big day hereafter🤍
    Bianca
    18 September 2021 | Client at Eric & Bianca Wedding

    Best wedding MUA ❤️

    Waktu awal2 lg cari MUA itu aku emg cari yg natural look karena ga mau keliatan terlalu beda/ pangling bgt on my wedding day. Entah gimana aku sreg aja dr awal hanya baru ngeliatin portfolionya di IG, lalu booking dan seneng bgt tanggalku ada. Kak Rejillin sabar bgt karena wkt itu aku banyak request perubahan venue dan jam, karena tiba2 ada pandemi. Dari test make up itu uda happy bgt karena bener2 hasil make up nya beyond my expectation, dan kebetulan pas habis test itu aku ada acara sangjit, semuanya blg flawless bgt hasilnyaa hehe. Dan yg paling luar biasa lg, proses make upnya cepet bgt tp gak membuat hasilnya jd lebih gak rapi/ ga flawless lg. Hasil make upnya membuat aku merasa nyaman dan feel like myself on the wedding day, yg terpenting jg calon suami yg biasanya suka komen kalau aku dimake up sama MUA, ini dia blg bagus banget dan cocookk 😍. Aku akhirnya ga retouch karena memang acaranya jd gereja aja, tp itu pun make upnya tahan seharian. So overall aku puas bgt dari service MUA kak Rejillin, sangat professional, juga hasilnya bener2 bagus bgt bgtt. Thank you so much kak Rejillin moga2 bisa soon di makeupin lagi yahhh ❤️❤️
    firsty virginia
    15 September 2021 | Bride at gigi & nic Wedding

    better version of me <3

    I really loved Rejillin's previous work, tapi karena aku monolid, jadinya susah banget untuk cocok dengan eye make up, terutama kalau dijahit lipetan mata malahan wajah aku jadi berubah & aku kurang suka karena ga nyaman. Akhirnya aku request untuk engga pakai scot mata, rada deg degan dengan hasilnya, tapi akhirnya malah lebih natural, & best of all i still look like me <333 Really loved the end result combined with the hairdo. Thank you for making me look my best on my special day <333

    Hair & Makeup

    What do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Bridal make up
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    How many make up retouch sessions do you offer in one wedding event?
    We provide 2 makeup sessions, before the Wedding Ceremony and before Wedding Reception.
    How far in advance should your client contact you?
    The sooner the better to book your date
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What is your payment terms?
    50% for Schedule Booking, 50% 1 week prior to The Day
    When was your business established?
    2014
    What makes your services unique?
    Our idea of beauty is never to change one’s appearance but to enhance.
    What rate do you usually charge at?
    We charge based on occasion
    Service(s)
    Address
    BSD CITY - TANGERANG 15331
    Location(s)

    Rejillin Beauty Huis provides professional makeup and hairstyle services with over 7 years of vast experience in Wedding industry. With the help of our amazing associates, we provide excellent beauty services for weddings, special events (engagement, maternity, birthday), photoshoots, and commercials. Contact us for a personalised quote, including extensive information about trials and the booking process. You can find us on : Instagram @Rejillin or Whatsapp +62 8777 662 4403
    https://www.instagram.com/p/CW9sfgPv7NC/
    https://www.instagram.com/p/CW4pIFAvtNY/
    https://www.instagram.com/p/CWz1_4_P0W1/
    https://www.instagram.com/p/CWst6NIPniw/
    https://www.instagram.com/p/CWphhwMPibz/
    https://www.instagram.com/p/CWfjX02vPp1/
    https://www.instagram.com/p/CWVZA4_vbvW/
    https://www.instagram.com/p/CWPVeCbPif3/
    https://www.instagram.com/p/CWKtHR2v73M/
    https://www.instagram.com/p/CWGAoFEvzgl/
    https://www.instagram.com/p/CWAu9x0PA6f/
    https://www.instagram.com/p/CV9fz_lvDPy/