All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (1)
  • projects (27)
  • reviews (44)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Reginapangmakeup Review(s)

    44 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Cintia Sugianta
    16 October 2021 | Bride at Ferry & Cintia Wedding

    Best MUA Ever!

    Iseng tau Ci Regina dari IG & lsg suka sama hasil make up nya. Waktu pertama test make up lsg suka & ternyata orangnya baik & super friendly :) Thank you Ci for your magic hand, and thank you for helping us , semua keluarga besar happy jg sama make up nya.. sukses terus ya ci!
    Ivy Austasia
    23 May 2021 | Bride at Ivy & Erik Wedding

    I'm a happy and satisfied bride :)

    Regina has such a magic hand. Prokes udah pasti aman, bikin hati kita tenang. Dari pertama kali ketemu pas trial orangnya friendly banget, telaten banget, pokoknya klo dia rasa belom sreg akan dia ulik terus sampe dapet the best-nya. Kasih kita pe-er yg ngebantu bgt prepping kulit wajah kita. Ngertiin bgt aku maunya pake softlense bening aja (krn mata minus) plus ga punya lipatan mata juga, but she was ready to accept the challenge and she nailed it! Pas hari H lancar banget, super fun with the team too. Dan setelahnya ga ada jerawat sama sekali, bravo 👏🏼 I’m a happy and satisfied bried. Thank you, Regina!
    Devina Leimena
    15 May 2021 | Bride at Denis & Devina Wedding

    Pre-Wedding & Wedding Makeup

    OKE BGTTT SIH! dua jempol mulai dari kebersihan, attitude dan komunikasi dari awal nanya nanya, booking, test makeup sampai hari H bahkan sampai sekarang setelah perweddingan ini selesai 🥰 di hari H dtg ontime, APD juga lengkap, kebersihannya oke bgt, ramah pula (paket lengkap bgt kan, ga salah pilih MUA) thankyou cici makeupnya super sekali, sama sekali ga berat di mukaa dan flawless! Dan byk jg yg bilang bagussss hasilnya. Thankyou jg buat semua skincare recipenya cii ❤️ Semoga nanti bisa dimakeupin sama cici lagi yaaa. Thankyou ci Regina and team. Sukses terus cici, sehat-sehat! Gbu always 🤗🤗🤗🤗
    Le Blanc Wedding Planner & Organizer
    23 April 2021 | Partnering Vendor at Wedding

    Flawless makeup

    Thank you so much untuk ci Regina and team for the flawless makeup done on our beautiful bride, Devina! Hasil makeupnya selalu on point sampai acara berakhir. And ci Regina pun always fast response sehingga arrangement hari H pun berjalan lancar, two thumbs up!
    Tiffany Setiawan
    17 December 2020 | Bride at Timothy dan Tiffany Wedding

    Sangjit & Wedding Make up

    SUPER CINTA SAMA MAKE UPNYA CICI REPANG ♥️♥️🙏.. Berawal dari wedding preparation yg pindah dr Bali ke Jkt, bikin kebingungan ga punya MUA di jkt. Lalu di kenalin lah sm wo ci Temmi dr Joy Orgenizer ke cici Regina, dan sungguh .. dr make up sangjit sampe hari H ga berhenti mengucap syukur karena bs di pegang sm cici Regina. Tangan nya seperti sulap .. CANTIK BANGET hasilnya!! Teliti banget, lipetan mata aku yg ga balance aja di kerjain dengan sabar. Yang paling gokil, make up hari H, make up subuh, kena badai nangis di pemberkatan + di ajak foto di bunderan HI siang bolong sm photografernya make upnya ga rusak sedikitpun sampe waktu retouch. SUPER HAPPY ♥️ semoga bs make up” lagiii ya sm cici nanti, thank youuu Cii ♥️
    Silcilia Wijaya
    13 December 2020 | Bride at Silcilia & Hengky Wedding

    Testi makeup cici Regina yang cakep banget

    Waktu itu lg nyari makeup wedding terus liat ig makeup ci Regina langsung jatuh hati, dan pas tes makeup udh langsung sukaaaa karena dari tes makeup aja ci regina udah detail dan rapi banget terus selesainya langsung di kasih jadwal untuk perawatan muka supaya makeup maksimal sampai hari H, hasil makeupnya bagus bgt bikin jadi Princess sehari, rapi dan glowing

    Vendor Reply

    13 December 2020
    Thank youuu Lia! Hapoy wedding for you yaa dearr

    Hair & Makeup

    What do your beauty services offer?
    Bridal make up
    What do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Bridal make up
    Do your services continue until the photoshoot or the event ends?
    Yes
    What kind of hair and make up looks do you specialize in? (max.3)
    Natural
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Are you available to do make up after hours?
    Yes
    How many make up retouch sessions do you offer in one wedding event?
    1 retouch for the bride and groom
    How far in advance should your client contact you?
    1 month before the day
    What makes your services unique?
    make sure the bride will be the most beautiful person in the party and satisfied with the result
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    What is your payment terms?
    30% for down payment 40% after test makeup 30% after the party
    When was your business established?
    2012
    How many customers can you serve at once if the bride were to book her entire bridal party?
    more than 10
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    Service(s)
    Address
    Tangerang-Jakarta
    Location(s)

    Regina Pang Makeup provides service specialist in wedding makeup and hairdo. For the more luxurious result also can be enhanced by airbrush makeup Not only wedding makeup, Regina Pang can be your one stop makeup vendor for your big day. Regina Pang has profesional team also to handle makeup moms, sister, family (up to 10 pax or more, like aunties, usher, cousins etc), and prewedding makeup Regina Pang stays at Jakarta-Tangerang and but can serve you to overseas makeup

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.