All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (22)
  • reviews (6)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Peter Rhian Music Entertainment Review(s)

    6 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Raydias Resapranata
    29 August 2017 | Groom at Raydias & Irene Wedding

    Best performance

    Venue : maxi's resto bandung Saya dan Irene, menggunakan "Peter Rhian Music Entertainment" sekaligus MC Jessy untuk acara wedding kami, karena sudah sangat mengenal performance mereka, kami sangat puas dan sangat berterimakasih karena sudah banyak sekali membantu dalam acara pernikahan kami, semua yg kami mau, dapat diwujudkan
    Celan Wijaya
    20 July 2017 | Bride at Samuel & Shalane Wedding

    Rainy perform

    Adalah pilihan tepat untuk saya dan samuel memilih Peter Rhian sbg Music ent pd saat itu. Lagu yg dibawakan sesuai dgn keinginan saya dan samuel. Ada beberapa lagu yg dibawakan Peter Rhian beda dr yg biasa. Saya puas apalagi saat resepsi berlangsung turun hujan, tetapi suara dan music sm skali tdk berubah. Suara air hujan sm skali tidak merubah perform nya sm skaliiii malahan jd romantis yaa❤️❤️ Thank you so much yaa kalian!! Oh iyaaa 1 lagi MC saya saat itu Ci Jessy ( vokalis skaligus istri ko Peter ) saya jg sangat puas karna Ci Jessy mau ikutan kehujanan n bs bawa kita smua lupa deh kalau lagi hujan. Thank you ya Ko Peter Rhian n Ci Jessy sukes selau. GOD BLESS
    Chrestella
    19 July 2017 | Bride at Hendra & Stella Wedding

    super duper puas banget. super recommended

    Thank you banget buat bantuannya :) Ga pernah kecewa sama hasil dari team Peter Rhian. Bener2 surprise banget pas Hari H sama lagu2 yg dbawain. Bikin acara jadi bener2 hidup. Dari jaman cc suami merit, music entertainment nya dipercayain sama Peter Rhian. Ps. ga akan nyesel buat milih Peter Rhian. Thankssss a looottt
    sharon abednego
    19 July 2017 | Bride at Peter Wiely & Sharon Wedding

    Peter Rhian and Friends Mantaph Tenan~~

    Musik2nya ga ketinggalan jaman...bisa request lagu yg di pengen...bahkan lagu korea...ngobrolin lagunya jg asik...penyanyi ama pemusik nya jg juara
    Ivana Wijaya
    08 July 2017 | Bride at Aries & Ivana Wedding

    The best vendor music ever ♥

    Thank you banget banget buat ko Peter, ci Jessy n team. Dari awal ketemu pertama ngobrolin soal lagu apa aja yg mau di bawain udah asik banget, bahkan bisa sampe request lagu korea
    Sysillia Sundoro
    05 July 2017 | Bride at Sysillia Sundoro Wedding

    Thanks Peter Rhian ME !!

    Ko Peter and MC Jessy, thanks for being my wedding guide selama di Jakarta, suami saya dan keluarga secara pribadi sangat puas dengan service dari Peter Rhian ME, dan banyak juga yang menanyakan musik kalian kepada kami. Semoga semakin laku dan sukses ya ke depannya. Thumbs up Peter Rhian ME !!! Brian and Sysillia Alila Jakarta

    Entertainment (Music)

    What type of musical ensemble do you provide? (max.3)
    Orchestra,  Band
    What is the size of your musical ensemble?
    Our band start from 6 persons up to 20 persons, depends on our package
    What music genres do you offer?
    Acapella,  Acoustic,  Big band,  Classical,  International,  Jazz,  Oldies,  Orchestra,  Pop,  R&B/Soul,  Strings,  Swing
    What is your speciality? (max. 3)
    Classical,  Jazz,  Orchestra
    What services do you offer?
    DJ,  Instrumentals,  MC,  Reception music,  Vocals
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you have your own equipment?
    Yes
    Is it possible to request something that's not in the repertoire?
    Yes
    Do you provide other stage equipment(s) to support your performance?
    Lighting
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    When was your business established?
    Our business started in 2009.
    How far in advance should your client contact you?
    1 month is okay :)
    Address
    Jakarta : Apartemen Taman Rasuna Tower 15, Jakarta Selatan Bandung : Jl. Hariangbanga 11, Tamansari 40116
    Location(s)

    For more than 6 years, Peter Rhian and Friends Music Entertainment prides itself in the ability to bring you a luxury and unique wedding music. If the stage act you want is available and your budget allows, we can make it happen – from touchdown to take off, we’ll produce your wedding entertainment from start to finish with the most attentive service in the industry. Our service is include : Master of Ceremony, Combo Band, Lite Orchestra, Chinese Musical Orchestra, Accoustic.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.