All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (1)
  • projects (48)
  • reviews (164)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    ODDY PRANATHA Review(s)

    164 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    alexandra.cally055
    17 May 2022 | Bride at Benjamin & Cally Wedding

    Beautiful design and great service

    ODDY understand what the customer dream wedding dress and make it alive. It's was an amazing and pleasant experience to work with ODDY.
    Josina Christina
    08 April 2022 | Bride at Ricardo & Josina Wedding

    Stunning Gown!!!!

    Really love every details.. mulai dari Gown, Robe, Heels, Hairpiece & Accessoris semuanya cantik, Head to Toe lengkappp... gak nyesel udah percayain my Big day ke Kak Oddy yg super ramah, dan sangat detaill menjelaskan segala sesuatunyaaaa.... btw studionya jg gak kalah cantik sama dress2nya. nyaman plus bersih bgt.. very recommended bride&groom wanna beee!!!
    felicia suryanto
    04 April 2022 | Bride at Felicia Wedding

    Super lovely

    Super duper recommended dehh pokoknyaa.. awalnya cuma nyari prewed gown aja tapi akhirnya ga mikir panjang lsg milih kak oddy buatin baju nikahan akuu.. pokoknya super lengkap from head to toe udh gausa pake mikir lg karena kalo bikin atau sewa pasti di kasih pinjem mulai dr robe, crown, anting, n sepatu.. thankyou kak oddy yang super lovely n partner gossip akuu.. 😘
    Mey D
    29 March 2022 | Bride at Aldo & Merry Wedding

    Gaun cantik

    Gaunnya cantik, tempat fiting room yg nyaman dan pasti recommended 👍🏼👍🏼
    Felycia Maya Dewi
    09 March 2022 | Bride at Leo & Felycia Wedding

    Beautiful gown

    Udah mencoba cari kesana sini untuk dapetin wedding gown yang sesuai dengan keinginan. Saat lg coba” cari prewed dress gak sengaja sekalian cobain wedding gown nya oddy. Ternyata cocok banget sama koleksi dari oddy. Gak pikir panjang langsung deal sama oddy untuk custom rent sama oddy. Hasilnya melebihi ekspektasi, hasil wedding gown super bagus. Saya sangat merekomendasikan teman teman yang mau wedding gown nya seperti yg kalian ekspektasikan. Karena wedding gown itu salah satu hal yg penting dalam moment pernikahan, dan oddy bisa bantu wujudin itu. Selain itu juga, oddy itu orangnya asik jadi enak banget buat kita komunikasiin apa yang kita mau. Highly recommended banget buat oddy.
    Tiffany Tuela
    14 February 2022 | Bride at Tiffany & Andreas Wedding

    Superrrr

    Thank you kak Oddy!! Pokoknya semuanya mantapp!! Pilihan bajunya banyak, studionya bersih dan wangi❤️

    Dress & Attire

    What kind of dress and attire do you provide?
    Wedding dress,  Engagement/ prewedding dress,  Bridesmaid dress,  Evening dress,  Mother or sister's dress
    What is your speciality? (max. 3)
    Mother or sister's dress,  Evening dress, Wedding dress
    What service do you provide?
    Made to measure dress,  Ready made dress, Custom made dress,  Dress Rental
    What is(are) your primary service(s)? (max. 3)
    Custom made dress,  Made to measure dress,  Ready made dress
    What dress style do you specialize in? (max. 3)
    Glamour,  Contemporary
    What accessories do you provide?
    Hair accessories,  Veil
    Does a client need to schedule an appointment?
    Minimal membuat temu janji H-1
    How far in advance should your client contact you?
    untuk costum wedding (buat baru) : minimal 1.5 bulan sebelumnya. untuk yg ready stock : 2 minggu sebelumnya bisa.
    How long does it take in general for your client to receive the final dress?
    gaun pengantin : 4 sampai 8 minggu setelah terima dp
    Service(s)
    Address
    JL . PROF DR LATUMENTEN NO 19 RUKAN GROGOL PERMAI BLOK I NO 3 ( GERBANG ABU RUMAH PALING BELAKANG ) - GROGOL PERTAMBURAN - JAKARTA BARAT 11460
    Location(s)

    Hi! I am Oddy Pranatha, as a designer, I can create your dream dress. We have vast array of dresses, such as night gowns, party gowns, and wedding dresses as well. As a wedding dress specialist, we offer both ready-stock and custom made wedding dress to your needs. Also, our wedding dress collection is updated every week. Our wedding dress service includes dress veil, mannequin, accessories (headpiece or earcuff), and kimono makeup at Free of Charge.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.