All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (7)
  • projects (25)
  • reviews (10)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Nukami Photona Review(s)

    10 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Fakhri Sukmana
    23 August 2021 | Groom at Yusriya & Fakhri Wedding

    Micro Wedding Yusriya & Fakhri

    Overall kami puas dengan Nukami Photona. Ownernya ramah, timnya bekerja secara profesional. Hasil video dan fotonya pun rapi dan bagus. Keren !! 👍

    Vendor Reply

    23 August 2021
    Terima Kasih hatur nuhun a fakhri samawa yah ama tetehnyaaaa
    nina ratu
    28 April 2021 | Client at Nina Ratu & Robi Krisdiantoro Wedding

    Review vendor dokumentasi Nukami Photona

    Memuaskan banget, hasil dokumentasi pernikahanku dipacking dengan rapi dan cantik, hasil2 foto dan video nya juga bagus banget, photographer nya baik, ga judes, pokoknya ramah banget nilai plus nya mereka sopan banget. dan aku yg banyak maunya mereka bersedia mengikuti apa yg aku mau tanpa rasa sungkan

    Vendor Reply

    28 April 2021
    Makasih teh nina a robi lancar lancar buat utun yahhh
    Widya Harnis
    28 April 2021 | Bride at Widya dan Reza Wedding

    Wedding photographer terbaik sih, hasil sama prosesnya sama2 memuaskan bgtt

    Seneng banget di hari nikahan kami dibantu foto2 dan videonya. Hasilnya bagus aku suka, crewnya luar biasa sih baik2 banget, semangat bangetttt, apalagi buat aku yg gampang cape tetep disemangatin ngambil foto sama videonya. Setelah hari H juga kalo ada apa2 tetep enak ngobrol dan responnya. Luar biasa banget sih sama Nukami Photona 🙆

    Vendor Reply

    28 April 2021
    Makasih banget teteh jazakillah khayr 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
    pasarciwastra siapantar
    25 April 2021 | Bride at Adnan Wedding

    Engagement Vita Adnan

    Terimakasih Nukami Photona untuk semuanya hasilnya sesuai apa yang diinginkan

    Vendor Reply

    25 April 2021
    Makasih teteh 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
    Renita Puspita
    23 April 2021 | Client at Renita & Rian Wedding

    Foto

    Pelayanan admin dan crew saat hari H baik dan sopan, untuk hasil foto cukup memuaskan. Semiga ke depannya bisa lebih berkembang dan sukses lg buat team Nukamiphotona, semangat!

    Vendor Reply

    23 April 2021
    Makasih ka renita 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
    Ridwan Auliya Rahman
    23 April 2021 | Client at Ridwan & Fira Wedding

    Ridwan & Fira Wedding

    Dari ngobrol sama teamnya aja udah asik, pas lihat hasil foto dan videonya keren banget! Friendly, professional dan jago banget cari angle dan spotnya buat mengabadikan moment kita

    Vendor Reply

    23 April 2021
    Hatur nuhun jazakallah khayr brader ridwan 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Prints,  Digital files,  Hi-Res image
    What photography styles do you usually offer?
    Candid,  Natural,  Conceptual, Contemporary,  Portraiture,  Cultural
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Conceptual, Contemporary,  Portraiture
    What do your services cover?
    Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot, Prewedding shoot
    What is your speciality?
    Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    No
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    saya mengarahkan pasangan sendiri bersama tim kami, kami berusaha mengambil momen senatural mungkin
    What rate do you usually charge at?
    kami mengenakan biaya per acara yang dapat dilihat pada paket
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    untuk file digital, klien mendapatkan dalam waktu sekitar 7 hari
    How long does it take for the client to receive the final product?
    untuk album hasil cetak dan video sekitar 8 sampai 12 minggu dari acara berlangsung
    How far in advance should your client contact you?
    waktu ideal untuk klien menghubungi kami sekitar 6 - 3 bulan sebelum acara berlangsung
    What makes your services unique?
    para fotografer kami mampu memahami dan mengarahkan pengantin untuk mendapatkan foto candid yang sempurna. para fotografer kami sangat bersahabat, hangat, dan meyenangkan. mereka tahu caranya membuat anda merasa nyaman dan membantu anda lebih percaya diri
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    biasanya pelanggan menyediakan makanan, tapi tim kami biasa membawa makanan sendiri jika dikabari sebelum hari H
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    What is your payment terms?
    50% saat konfirmasi, 50% 7 hari sebelu hari H
    When was your business established?
    Bisnis kami dimulai pada tahun 2016
    Videography

    What do your packages include?
    Edited video,  Montage - wedding highlights,  Multiple cameras,  Multiple videographers,  Ceremony,  Reception
    What videography styles do you specialize in?
    Cinematic,  Documentary,  Storytelling
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you do a same day edit?
    Yes
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    Do you have a replacement videographer in case you become unavailable on the event day?
    No
    Do you provide raw footage to the client?
    Yes
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    What rate do you usually charge at?
    we charge per event
    How long does it take for the client to get the final video?
    just 2 weeks
    How far in advance should your client contact you?
    1 month before is better
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    30% after deal, 70% 30 day before the event
    When was your business established?
    since 2017
    Service(s)
    Address
    Jalan Cibogo No.18 Mekarjaya Rancasari 40292
    Location(s)
    Bandung​.​Jakarta​.​Bogor​.​Tangerang​.​Depok

    We make your legacy moment and we serve profesionally and give you with the fullest service for you for your once in a lifetime moments Your Legacy is Your Story
    https://www.instagram.com/p/CUROnJmBKQ_/
    https://www.instagram.com/p/CUOpp4qhIMZ/
    https://www.instagram.com/p/CUMErUJhFA1/
    https://www.instagram.com/p/CUJfsXOh8Vj/
    https://www.instagram.com/p/CUG6ssIhm58/
    https://www.instagram.com/p/CUEVvImBwTa/
    https://www.instagram.com/p/CUBw7j6h33j/
    https://www.instagram.com/p/CT_MNjkBMmc/
    https://www.instagram.com/p/CT8nU-UhAih/
    https://www.instagram.com/p/CT7PUGHhVd9/
    https://www.instagram.com/p/CTZUWm3LOWu/
    https://www.instagram.com/p/CTY_xWUL4hO/