All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (1)
  • projects (3)
  • reviews (7)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    N2 Wedding Organizer Review(s)

    7 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Dian Nugraha
    15 November 2022 | Bride at Dian & Sani Wedding

    Crew nya seru dan Professional

    Terima kasih Tim N2 Wedding Organizer, Acara kami sudah dibantu mulai dari kami harus ganti attire sampai beberapa kali hingga fitting terakhir alhamdulillah nggak mengecewakan. kami sekeluarga mengucapkan Terima kasih banyak sudah mewujudkan wedding dream Kami. semoga sukses selalu tim N2 Wedding.
    Putri Amalia
    13 October 2022 | Bride at Putri & Alvin Wedding

    Big Thanks untuk Team N2!

    Suka banget sama kerja & hasilnya dari team N2. Dari awal waktu first meeting pas ngomongin konsep, udah berasa sreg dan profesional. tapi tetap friendly dan asik. dengan Waktu persiapan cukup singkat sekitar 2 bulan, tapi tim N2 tetep work hard untuk kita. Dan juga terima kasih atas semua masukannya dari tim N2 sehingga acara kita bener\" berjalan lancar dan meriah! Big Thanks untuk Team N2!
    Edward San
    10 October 2022 | Groom at Edward & Silvia Wedding

    Engagement with N2

    Terima kasih buat team N2 Wedding Organizer yang sudah dengan baik mengorganisir acara kami. Selama Persiapan semua team N2 yang bekerja sangat fast respon, dan sangat memberikan masukan masukan yang baik. kami berdua dan keluarga sangat puas! ❤️ next untuk acara wedding kami semoga bisa dibantu handle oleh team N2 lagi 😊
    Ivan Bregud
    06 October 2022 | Groom at Ivan & Dinda Wedding

    Thankyou So much N2 Wedding Planner!!

    Thankyou so much N2 For such an amazing team. semua gercep dan team nya fun, padahal aku n partnerku tuh kaku bgt kalo foto 😄😄 tapi ga berasa tegang sama sekali!! Recomended for bride & Groom to be 😍
    Jihan Sua
    04 October 2022 | Bride at Jihan & Eka Wedding

    More Than Planner

    Really Appreciate with N2 Team, especially kak Aya. She is the best planner we've ever had. she is like our sister that helped all details of our wedding from the very first beginning. Professional and Really Recomended! Thank you so much!
    Eva Zakia
    02 October 2022 | Bride at Eva & Dicky Wedding

    Xie Xie N2 Wedding Organizer

    😊. Terima Kasih sudah mengurus dan menjadi bagian dari pernikahan kami. crew2 nya oke oke punya. karena mereka kaum millenial juga jadi ya mengerti keinginan kami yang juga kaum milenial. Rekomendasi Banget buat yg mau pernikahan nya on budget tp oke punya. \n\nsukses selalu ya kakak2 dari N2 Wedding Organizer!

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Day of coordinator, Full planning, Partial planning
    What sort of planning do you cover?
    Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Ceremony planning, Wedding styling and concept,  Budget preparation
    What is your primary expertise?
    Grand wedding,  International wedding ,  Cultural wedding ,  Religious wedding ceremony , Intimate wedding
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    Min 50 Pax to Max 1500 Pax
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    How far in advance should your client make a booking?
    1 Month before the Wedding day
    How many hours are included on the day of the wedding?
    9 Hours
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    When was your business established?
    2016
    Address
    Gedung Graha Adi Balas Klumprik 156 surabaya 60215
    Location(s)

    “N2 Wedding Planner” merupakan sebuah jasa layanan berencana/koordinator acara pernikahan yang berdiri sejak tahun 2016. Dan “N2 Wedding Planner” telah berhasil menjadi sebuah layanan koordinator acara pernikahan dengan lebih dari 100 client yang telah kami dampingi di hari bahagianya.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.