All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (64)
  • reviews (10)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Monokkrom Review(s)

    10 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    09 July 2019 | Client at Anti & Jefry Wedding

    Pre wedding yang sangat menyenangkan dengan hasil yang sangat memuaskan

    Profesional: Tim Monokkrom datang on time jam 3 subuh untuk berangkat bareng dan berhasil mengejar sunrise di spot foto.\n\nSuper helpful: Sehari sebelum sesi foto, kami buat meeting yang insightful untuk diskusi mengenai konsep foto. Kami bahkan nebeng mobil tim monokkrom dan sama2 berangkat ke spot foto.\n\nSkillful: Tim Monokkrom yang mengambil foto dan video kami ada 4 ORANG. Jadi semua angle dan momen diperoleh dengan baik. They know how to create the mood by setting up the music and the tone. jadi sesi foto bisa terjadi natural dan tidak awkward.\n\nI totally recommend Monokkrom to be your pre wedding photographer.
    15 August 2018 | Client at Kholila dan Zaky Wedding

    Engagement photos and video

    Awal mula tau berasal dari nyari di instagram dan dari feed serta tone yang ditampilkan cocok sesuai selera akhirnya hire untuk engagement. Amazed sama hasilnya, bagus2.. crew nya baik2 smua, bersahabat, dan kreatif serta inisiatif nyari spot sederhana tp bs dijadiin bagus. Suka sama tonenya dan untuk harga engagement photo & video yang terjangkau bener2 worth it banget.. thanks monokrom! :)
    30 July 2018 | Groom at Winda & Gilang Wedding

    Keep pursuing your dream

    Dari awal ketemu udah enak, begitu sesi foto kocak2 orangnya, sampai hasilnya keluar bagus2 fotonya. Know your passion, put effort in it, and pray. I think you guys have what it takes to be a proffessional photographer.
    30 July 2018 | Bride at Winda & Gilang Wedding

    Prewedding Photoshoot

    Terima kasih banyak buat team monokkrom atas arahannya selama photoshoot. Angle yg diambil bagus2, hasil foto bagus, video juga bagus bgtt sampe terharu liatnya, sesuai ekspektasi kami. Kata keluarga dan temen2 aku juga bagus fotonya. Super recommend pokoknya!
    28 June 2018 | Client at Restu & Oxie Wedding

    Engagement & Prewedding

    Overall suka bgt sama foto dan video hasilnya Monokkrom. Tonenya sih!!! Karena kiblatnya analog, jd warna2nya enak gt diliat. Suka aja gt. Beda sama vendor2 lain yg mostly skrg tonenya sama ehehe. Buat video juga bagus bgt! Cinematicnya dapet, lagunya cocok, pas pokonya! Timnya juga superrrr baik-baik dan ga kaku jd pas sesi foto juga enak dan hasilnya natural. Shooo gwood! Can’t wait for another photo session!! Sukses terus yaa Monokkrom!
    29 March 2017 | Bride at Aldila & Ridha Wedding

    Maternity Shoot

    Vendor photo terbaik! Sangat puas dengan hasil photo dari tim monokkrom. Kerjasama dan advise dalam pemotretan sangat dilakukan dengan baik oleh tim monokkrom. Apa yang diinginkan oleh saya dan suami dapat dipenuhi oleh monokkrom, hasil photo nya pun cepat selesai dan cepat kami terima. Sekali lagi terima kasih monokkrom. Sukses selalu

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Custom graphic design,  Digital files,  Hi-Res image,  Negatives,  Proof CD of all images
    What photography styles do you usually offer?
    Portraiture,  Classic,  Vintage,  Black and White,  Analog
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Analog
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    No
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    We usually direct with a hand direction and slightly touch a couple to make it right
    What rate do you usually charge at?
    We usually charge per one event
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    5 day after the event
    How long does it take for the client to receive the final product?
    2 weeks after the event
    How far in advance should your client contact you?
    2 month before
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    no we have not
    What makes your services unique?
    our service is unique because we are using negative film to shoot our client. The tone is rich and different compare to digital photo.
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    Usually our client provide meal
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cheques, Cash
    What is your payment terms?
    Down payment 20%
    When was your business established?
    2015
    Service(s)
    Address
    Jalan Permai V No. 125 Komplek Cipadung Permai Bandung 40614 40614
    Location(s)

    MONOKKROM Based in Bandung, West Java, Indonesia. We love to document heartfelt portraits. Please visit our Instagram page : www.instagram.com/monokkromid Inquiry Business: Email : monokkromid@gmail.com +6287823391098 +6289635747088 LINE : monokkrom

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.