All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Free Cancellation Protection
  • Up to IDR 1mio Cashback
Learn More
  • projects (17)
  • reviews (9)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 2

    All
    view 9
    Pre Wedding Photoshoot by mikUPPre Wedding Photoshoot by mikUP
    Pre Wedding Photoshoot by mikUPPre Wedding Photoshoot by mikUP
    +2
    mikUP & 1 OTHERS
    Hair & Makeup
    Korean Wedding by mikUPKorean Wedding by mikUP
    Korean Wedding by mikUPKorean Wedding by mikUP
    +5
    Hair & Makeup
    Basic Make UP by mikUPBasic Make UP by mikUP
    Basic Make UP by mikUPBasic Make UP by mikUP
    Hair & Makeup
    Beauty Pageant by mikUPBeauty Pageant by mikUP
    Beauty Pageant by mikUPBeauty Pageant by mikUP
    +6
    Hair & Makeup
    Wedding Make Up by mikUPWedding Make Up by mikUP
    Wedding Make Up by mikUPWedding Make Up by mikUP
    +1
    Bridal Make UP by mikUPBridal Make UP by mikUP
    Bridal Make UP by mikUPBridal Make UP by mikUP
    +7
    mikUP & 1 OTHERS
    Hair & Makeup

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    mikUP Review(s)

    9 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    30 May 2018 | Bride at Vita & Ferdy Wedding

    Perfect make up for the best moment in life!

    Menikah jadi satu momen yang nggak akan terlupakan dan sekali seumur hidup! Pilihan make up jadi salah satu penentu saat pernikahan. Memilih mikup jadi satu keputusan terbaik untuk men-create make up terbaik dan tidak mengecewakan. Membuat kita semakin terlihat cantik dengan make up natural dan tahan lama. Terima kasih mik up sudah buat hari pernikahan saya jadi tak terlupakan dengan begitu banyak pujian dari tamu undangan yang bilang 'saya sangat cantik!' 26.05.2018
    24 July 2017 | Guest at khrisnindya Wedding

    hasil makeup mikup (mba wulan rahmadita)

    i can't move on!! seriously sangat memuaskan! aku dimakeup sm mik.up untuk wisudaku bulan april tahun lalu, dan banyak terima pujian dr teman2ku kalo makeupku bagus banget! walaupun makeup buat graduation tp super duper fabs dan gorgeous! mbak wulan mendandani sangat totalitas. love love it!

    Vendor Reply

    25 July 2017
    Thank you sayang ❤❤❤ semoga bisa makeupin lagi yaa segera
    11 March 2017 | Bride at Tina & Angga Wedding

    kekinian

    Februari kemarin saya menggunakan jasa MikUp untuk makeup Ibu saya dan Ibu Mertua saya. Hasilnya bagus, tapi Ibu Mertua saya kurang suka karena dia merasa makeupnya terlalu 'anak muda'. Tapi kalau menurut saya sih bagus, tandanya Mikup sangat kekinian karena orang tua saja bisa bilang makeupnya 'anak muda' banget :) thank you Mikup!! :)
    21 December 2016 | Family Or Relatives Of Groom at Rio & Nisa Wedding

    Thank You :*

    Buat yang nggak biasa dandan kaya aku, awalnya agak insecure waktu harus dandan buat event kawinan gini. Tapi waktu ngobrol ama Mba Wulan dari awal dan liat foto2 di IG nya @mikup.co jadi agak tenang. Udh wanti-wanti kalo pengen make up yang natural aja dan pas liat hasilnya SUKAAAAA!! It's still me, a better version of me :* Thanks Mba Wulan! Thanks Mikup!
    18 December 2016 | Guest at Lisna Wedding

    Tidak puas

    Saya pilih Mikup krn baca review org2 dan juga krn certified MUA. Tetapi kok hasil make up di saya bener2 tdk memuaskan, malah lbh bgs muka saya tdk dimake up. Saya menyesal sekali krn saya jauh2 dari Jkt mau bikin family foto di Bali, tetapi krn muka saya jadi aneh setelah di make up, saya jadi kecewa juga dng hasil foto saya.

    Vendor Reply

    19 December 2016
    Dear Mrs. Michelle Chen (Ibu Lisna), Terimakasih telah memberitahu pengalaman Anda bersama mikUP. Saya meminta maaf jika servis kami tidak memenuhi harapan Anda dan sangat menghargai waktu yang Anda gunakan untuk membagikan pengalaman tersebut. Mikup selalu berusaha memenuhi harapan dan kebutuhan klien dengan teknik makeup yang sesuai kebutuhan dan karakteristik wajah dari klien. Komentar Anda tentang hasil makeup saya akan menjadi masukan dan perbaikan dimasa yang akan datang. Ibu Lisna, Anda dapat menghubungi saya di 08111 351 445. Saya akan sangat senang untuk secara personal dapat kembali meyakinkan Anda mendapatkan pengalaman yang lebih menyenangkan. Salam hangat, Wulan See the make up result - http://bit.ly/Lisnamakeup
    07 November 2016 | Bride at Rora & Sansan Wedding

    Bisa diandalkan!

    Saya sering menggunakan jasa mikUP untuk menghadiri pernikahan teman-teman atau saudara. Yang saya suka, mikUP sangat fleksible dan mengerti keinginan customernya. Di bulan Maret nanti, saya akan menggunakan kembali jasa mikUP untuk resepsi pernikahan saya. Can't wait! Thank you, mikUP

    Vendor Reply

    07 November 2016
    Yeay! Cant wait to see you too sayang. Makasi yaa

    Hair & Makeup

    What do your beauty services offer?
    Bridal make up,  Bridesmaids make up,  Hairdressing
    What do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Bridal make up,  Bridesmaids make up,  Hairdressing
    What kind of hair and make up looks do you specialize in? (max.3)
    Natural,  Romantic and soft,  Smokey eyes
    Are you available to do make up after hours?
    Yes
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash, PayPal
    How many customers can you serve at once if the bride were to book her entire bridal party?
    1-5 persons
    Do your services continue until the photoshoot or the event ends?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    How far in advance should your client contact you?
    2-3 months prior the wedding day
    How many make up retouch sessions do you offer in one wedding event?
    2-3 retouch for a one-day wedding event. The number of makeup retouch can be adjusted upon client request
    What makes your services unique?
    We focus on what clients need by giving our experience skills & techniques, maximizing best effort to shine your beauty. We have expertise in applying the right makeup for various skin tones, fixed uneven skin problem, and feature the strong point of the face.
    What is your payment terms?
    25% deposit payment to reserve and final payment is due 7 days prior the event day
    What rate do you usually charge at?
    We charged per event
    When was your business established?
    We started at 2014.
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    -
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    Certified Make-up Artist from LPPMS by Mustika Ratu
    What are your services as a package inclusions?
    Personalized wedding makeup consultation Makeup trial run Skin prep and priming Wedding day makeup Wedding day lashes Bridal party makeup Mother-of-the-bride/groom makeup Touch-up services Tattoo covering/corrective makeup
    What brands do you use?
    Makeup Forever, MAC, Shu Uemura, Urban Decay, Estee Lauder
    Service(s)
    Address
    Nangka Utara, Sangging Residence No. 3
    Location(s)

    mikUP provides make up and hair services. All services are provided on your location. We ensure that you will get only the best look for your occasion.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.