All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (2)
  • projects (17)
  • reviews (5)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Manten Ballroom by Imah Seniman Review(s)

    5 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    angela.rwpg
    05 March 2024 | Client at Julio & Angel Wedding

    wedding 03.03.24

    Ci Debby & ko Bian thankyouuu somuch sangat2 happy bersyukur dari mulai veneu penginapan dan apalagi makanan serta pelayanan 🩶🩶 ga nyesel pokoknya gabisa describe itu semua 🥹🥹 recommend bangettt loovvvv ♥️😘😘
    csliatania11
    27 February 2024 | Bride at Yeokyu and Tania Wedding

    Thank you Imah seniman!!!

    Waktu pertama kali cari venue, imah seniman itu venue pertama yang aku datengin. Setelah liat imah seniman ga pake cari2 venue lain lg aku dan Yeokyu langsung dp wedding venue di imah seniman namanya manten ballroom 😍 karena emang tempatnya sebagus dan secantik itu. Sesuai sama venue yang aku dan yeokyu impikan untuk wedding kita selain tempatnya cantik, karena ada di tengah hutan jadi disana asri dan sejuk banget. Ga perlu yang namanya pake ac karena udah dingin wkwkw staff nya juga very friendly, quick & approachable. Dan yang paling penting Makanannya semua enak banget! Thank you imah seniman for making our wedding day so memorable 🫶🫶🫶 sukses terus buat Imah seniman ✨
    Ricky Andhika Pratama
    25 December 2023 | Groom at Ricky & Sherina Wedding

    Honest Review!

    Very great experience in imah seniman! Konsep yang luar biasa keren yang di berikan oleh imah seniman. Awalnya kami memiliki beberapa vendor untuk pernikahan kami namun akhirnya kita memilih imah seniman sebagai venue wedding kami. Manten ballroom jadi salah satu pertimbangan terbesar kami karena konsep semi outdoornya. Selain itu imah seniman memiliki hospitality yg baik dan ramah. Dan yang terpenting makannya enak banget!! Semua tamu notice dengan makanannya! Thank you ci Deby dan ko Byan yg sudah membantu kami mewujudkan pernikahan impian kami. Glad to work with you guys!
    Murdia Yani
    30 June 2021 | Client at Byan & Deby Wedding

    Great Nature Venue!

    Speechless ketika attending wedding di Manten ballroom, environment dan suara nature yang sangat mendukung. Manten ballroom nya cakep banget dengan pemandangan background perpohonan hijau! Nice venue bagi yang lagi cari wedding suasana nature. Highly recommended!
    Deby Yap
    30 June 2021 | Bride at Deby & Byan Wedding

    Beautiful & Romantic Wedding in The Middle of Forest

    Saya menikah di sini pada Februari 2020 lalu. Tempatnya sangat indah dan romantis. Bangunan nya didominasi dengan kayu dan kaca yang dibangun ditengah lahan yang dikelilingi oleh pohon-pohon tinggi, danau, dan udara nya sangat sejuk. Akses ke sini juga mudah dan mereka dilengkapi dengan Resort Imah Seniman yang juga sangat nyaman dan indah. Saya sangat terkesan dengan suasana wedding di malam hari, di mana lampu-lampu gedung dan fairy lights di sekitar area forest benar-benar membuat tempat ini menjadi jauh lebih romantis. Tamu-tamu yang hadir juga semua senang dan enjoy karena tempat ini berbeda dari venue-venue lainnya. Thank you so much Manten Ballroom Imah Seniman.

    Venue

    What type of venue(s) do you offer?
    Private villa/ residential,  Mosque, Forest, Lake, Banquet hall/ ballroom,  Chapel/ church,  Restaurant,  Pool,  Garden
    How far in advance should your client make a booking?
    The most ideal time would be 6
    What makes your services unique?
    Our venue is build in the middle of natural scenary of Lembang Highland and surrounded by tall trees, lake, and river stream. The construction of the building is made from the combination of wooden ceiling, glass walls, and decorated with fairy lights which complete the ambience of romantic and sacred ceremony.
    What activities are suitable in this venue?
    Religious ceremony,  Reception
    What settings does your venue provide?
    Indoor,  Outdoor covered
    Please describe more details on the venues that you have
    Our venue is composed of three areas, which are The Ballroom area, The Lake, and The Forest area and located in Lembang Highland.
    Minimum and maximum number of guests
    100 to 2,500 pax
    What types of cuisine does your venue specialize in?
    Indonesian - ,  International Cuisine,  Chinese
    Do you allow outside catering?
    Yes
    Is there any corkage fee?
    Yes
    What type of other services do you also provide?
    Honeymoon, Meeting Room, Spa, Restaurant,  Catering,  Guest accommodation
    Is there handicap access?
    Yes
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    What is your payment terms?
    10% after confirmation of contract, 40% 3 months prior, 75% 1 month prior the event
    When was your business established?
    Our business is established in February 2020
    Do you offer an onsite wedding consultant?
    Please do contact our wedding specialists through whatsapp
    Do you offer valet parking?
    We offer valet parking through a 3rd party vendor for an additional price
    Do you have liability insurance?
    No
    Do you allow outside liquor?
    We have liquor at a very good price including bartenders!
    Service(s)
    Address
    Jalan Kolonel Masturi No. 8 , Gudangkahuripan, Lembang, Kabupaten Bandung Barat, Jawa Barat 40391
    Location(s)

    Manten Ballroom - Imah Seniman is a 25,000 sqm Semi-Outdoor Ballroom located at Imah Seniman Cafe & Resort by Bob Doank. Manten Ballroom takes on a “Warm & Romantic” Wedding Concept . Surrounded by a forest, river stream, and lake giving you a different and unique wedding experience that you can only get with us in Bandung. We can seat up to 300 pax indoor, or 800 pax standing. You are welcome to use the outdoor area with a total capacity of up to 2500 pax. We can’t wait to see you soon!

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.