All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • Up to IDR 1mio Cashback
  • 0% Installment
  • Free Cancellation Protection
Learn More
  • projects (238)
  • reviews (88)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Luminous Bridal Boutique Review(s)

    88 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    17 May 2018 | Client at - Wedding

    Prom Dress & Makeup

    Had my custom prom dress made and also done my makeup here in Luminous Bridal. Must say I was really satisfied and impressed with both the dress and the makeup. As an addition, great and friendly staff, and also excellent service. They pay attention to the most little details and also respond to your requests professionally. Very satisfied! Thank you Luminous Bridal :)
    16 May 2018 | Client at janice Wedding

    review

    luminous bridal sangat professional dalam melayani client. sangat memuaskan dari segi hasil dan pelayananny
    15 May 2018 | Bride at David & Stephani Wedding

    Yang gak disangka

    Jadi waktu pertama cari bridal, saya pakai beberapa aplikasi wedding vendor, salah satunya bridestory. Waktu itu saya cari bridal di sekitar gading, udah ada beberapa pilihan. Jadi saya sama pacar saya (skrg suami) pergi ke daerah sana, yg pertama kali kami datangi bridalnya sebenernya salah satu yang sudah cukup terkenal. Lalu kami masuk. Yaampun, boro boro ditanya mau gaun kayak apa, client sukanya apa. Sekali masuk disuru duduk, malah dikasih keterangan harga semua. Mau ini itu harga sekian sekian. Ya penting sih tau harga tapi client jadi ogah duluan karena komersil banget, servicenya juga kurang memuaskan. Dan sekali liat koleksi gaunnya... Gak deh. Apalagi pas di tanya soal make up nanti siapa yang pegang karena gak di bridal tapi di hotel, jawaban dia adalah siapa karyawan yang cepat selesai di bridal dialah yang pergi. Yaduhh, disitulah pacar saya bilang jangan pake bridal itu. Bride itu kan mau keliatan paling cantik di hari H & make up adalah hal yang vital. Pelayanannya kayak gitu agak bikin badmood ya. Lalu, kami coba pilihan lain, yaitu Luminous Bridal. Sekali masuk, suasananya itu loh serius nyaman deh. Ditanya2 orangnya baik banget, ramah. Lalu aku bisa lihat lihat dulu koleksi gaun mereka. Bahkan aku bisa coba loh ! Happy banget gak siihhh .... ini bantu aku banget sebagai calon pengantin. Dan sebenernya hari itu aku belom bisa buat keputusan langsung mau , tapi mereka bener bener layanin aku baik banget, penjelasannya juga enak, paketnya lengkap , make up juga aku dikasi liat before afternya. Gilee emang bagus, dan mereka bilang yang handle make up aku itu adalah cici nya (Ellen*sorry kalo salah ejaannya). Balik lagi ke gaunnya. Mereka bahkan kasi tips tips n kasi input juga bagus ato enggaknya. Ini tips nya jujur loh. Sebagai client kan kita bisa ngerasa bantuan dari mereka itu tulus atau supaya cepet jadi. Nah, sejak dari Luminous, aku gak pernah lagi liat bridal lain. Pacar waktu itu bilang, Luminous aja. Bagus. Gaunnya cantik, pelayanannya bagus. Langsung jatuh hati sama Luminous. Proses pilih gaun n fitting juga semua berjalan lancar. Karyawan disana itu uda kayak temen semua. Pokoknya mereka tuh bantu kita banget deh. Sampailah di Hari H, gaun aku oke banget, it looks perfect. My dream came true. Crown nya, veil nya, detail gown nya, yang bantu aku pake gown nya, Make up nya, semua nya nilainya 10 buat aku. Ga ada yang kurang, sukses berat. Aku sebagai bride, di hari bahagia itu emang bener bener merasa jadi princess. Dan setelah hari H pun, mereka tetep keep in touch sama kita. Baik banget gak sihh. Uda kayak keluarga. So, bride to be yang lagi bingung cari bridal, silakan coba mampir ke Luminous, semoga kita punya kesan yang sama. Warm regards, D&S

    Vendor Reply

    15 May 2018
    Aww thank you so much for review. Lovely and so blessed having you as our bride. Always keep in touch. God bless u dear
    02 May 2018 | Groom at Thomas & Yulia Wedding

    Puas dengan desain gaun Luminous

    Awal mau menikah, seperti sebagaimana pasangan lainnya, kami harus mencari gaun pengantin yang sesuai konsep dan tema pernikahan. setelah berputar2 mencari di wedding fair namun banyak yg tidak sreg sampai akhirnya ketika sedang melintas di kelapa gading nias, iseng kami masuk ke bridal yang bawahnya ada klinik gigi. Saat visit ini, calon istri merasa cukup klik dengan pilihan gaun yang ada dan desain yg simple namun tidak kuno. Benar2 pilihan yang tepat saat kami memilih Bridal Luminous untuk menjadi salah satu item pernikahan kami.

    Vendor Reply

    12 May 2018
    Thank you Thomas and Yulia for trusting us. Gbu
    21 March 2018 | Bride at Yusmin & Marlina Wedding

    Simple yet elegant

    Kami sudah beberapa kali datang ke pameran wedding...tapi justru bingung dengan banyaknya pilihan vendor bridal yang ada disana, akhirnya kami memutuskan untuk mengunjungi satu per satu bridal di daerah Kelapa Gading (karena berdekatan dengan tempat tinggal saya), dari sekian banyak bridal yang ada, hanya Luminous yang membuat saya klik dan srek...karena saya mencari gaun yang simple, model mermaid, dan tentunya reasonable price hehehe... Thanks Lumi atas gaun nya dan juga bonus2 nya...

    Vendor Reply

    12 May 2018
    Thank you so much dear Marlina and Yusmin. Thank u for trusting us. Gbu
    14 March 2018 | Bride at Anafia & Shamshad Wedding

    Excelent Service

    Luminious is fully recomended untuk pilihan Dress for the Bride, profesional, and excelent service, harga cukup bersahabat, dan thanks for the flower yah....sukses selalu untuk Luminous....

    Vendor Reply

    14 March 2018
    Thank you dear

    Bridal

    What services do you provide
    Bridal - Make Up - Custom Gown
    What services do you provide?
    We serve gorgeous gowns with good price. And we promise will do our best to meet your expectation. We can modify the gowns so bride to be can have their dream gown. We serve Make Up for bride and family. For special moment like birthday, engagement,prewed make up, party
    Does a client need to schedule an appointment? How do the client appointments work?
    The client can come to our shop at working hour Monday to Friday 10 am - 6 pm. Saturday and Sunday 10 am - 5 pm Especially public holiday or not on working hour , client can contact us for appointment . Pls make a phone call 021-29578531 Dont hesitate to contact us
    Do you carry new or once worn gowns?</question><question>Do you custom made your dress or stock a ready made dress?
    We provide new gown. We make custom gown. For second gowns...we rent with very good price For Custom...we will serve it soon...
    What services do you provide
    Dress rental,  Ready made dress,  Accessories,  Bridesmaid dress,  Hair and make up,  Photography,  Flowers and bouquet,  Wedding cake,  Other ( Custom Made Dress is coming soon),  Groom's attire,  Custom made dress
    What accessories do you provide?
    Hair accessories,  Veil,  Jewelries,  Other
    Does a client need to schedule an appointment?
    No ( Friday 10.00 am - 6.00 pm. Saturday- Sunday 10.00 am - 5.00 pm). Appointment is allowed after office hour
    What kind of dress style do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Classic,  Glamour
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Brides from other cities or country can rest our gown
    How far in advance should your client contact you?
    One year before wedding day is the best But we can help brides even though in short time
    What makes your services unique?
    We serve our brides with heart and warm kindness. We want our brides feel home and never hesitate to discuss with us for their expectation. Our gown are very gorgeous with Premium Quality Product and reasonable price. We make semi custom. Our bride can discuss about their dream gown. We do our best to accomplish their dream. Our Make Up Artist for brides is handled by Professional Make Up Artist. We have professional Partners for Photography, wedding cake, wedding car and Florist
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    What is your payment terms?
    40% for down payment 40% before prewed Photo or 6 months before wedding day 20% A month before wedding day and pay Gown Guarantee
    When was your business established?
    Our business started November 22nd 2014
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    -
    Custom Gown
    Share your dream wedding gown
    One stop wedding service
    Luminous Bridal is not only providing gown, make up and photography. We can help every bride to find tuxedo, wedding cake, wedding car, WO , wedding ring , hand bouquet with good service,. Dont hesitate to contact us. We will help you with sincere.
    Hair & Makeup

    What do your beauty services offer?
    Bridal make up,  Bridesmaids make up
    What do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Bridal make up,  Bridesmaids make up
    What do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Bridal make up,  Bridesmaids make up
    Do your services continue until the photoshoot or the event ends?
    Yes
    What kind of hair and make up looks do you specialize in? (max.3)
    Natural,  Glamour and bold,  Romantic and soft
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes With extra charge and accomodation
    Are you available to do make up after hours?
    Yes with appointment
    How many make up retouch sessions do you offer in one wedding event?
    The number make up retouch session can be discussed. but normally only once retouch
    How far in advance should your client contact you?
    At least six month before...but further than a month is better.
    What makes your services unique?
    Our make up artist are experience in doing hair and make up for bride or party. With good price and good result. We always discuss with our customer and making them feel comfort to share their wishes ..
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes we have team...so customers do not feel worry. We can handle them with team
    What rate do you usually charge at?
    Make up for party IDR 1.000.000,- Make up for Prewedding Session IDR 2.500.000,- Make Up for Wedding Day IDR 6.500.000,- Make Up package
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    What is your payment terms?
    Down payment 50% and 50% a week /a day before the day
    When was your business established?
    November 22th 2014
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    -
    How many customers can you serve at once if the bride were to book her entire bridal party?
    1-5 persons
    Service(s)
    Address
    Kelapa Nias Raya PB1/5 Kelapa Gading Jakarta Utara
    Location(s)

    Luminous is focused on providing high quality wedding gown with good price and customer's satisfaction. You will not just find a beautiful wedding gown and professional make up artist here. We give you more. We serve our clients wholeheartedly .

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.