All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (374)
  • reviews (133)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Luminous Bridal Boutique Review(s)

    133 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    05 July 2019 | Bride at Shinta & Banjar Wedding

    Best Bridal Ever!!!

    Puas banget sama Luminous!!! Pilihan Gaunnya banyak, Timnya ramah2 dan Profesional, Designernya keren! selalu ngasi advice dan suggest, on time, always listening to our request, MUA nya juga pro banget! Looks natural, fresh and flawless. Thank you Luminous, You really made my day!!! Sukses selalu untuk Luminous

    Vendor Reply

    05 July 2019
    Thank you so much dear
    21 June 2019 | Bride at Yohana & Steven Wedding

    Bridal Paling Super !!!

    Tau gak kenapa aku bilang bridal ini adalah bridal paling SUPER???? Waaaahhhh gelaaa siii...ini bridal benar2 super. Super kece, super baik, super ramah, super ada, super kompak, super mantapsss, super ontime, dan banyak lagi supernnya yang sulit diungkapkan dengan kata2 (karna saking supernya). Ini serius lhooo... Awalnya aku ragu karna aku sulit menemukan gown yang aku pingin, apalagi aku ambil wedding paketan all in yang artinya hargannya sudah disesuaikan. Aku galau sekali buat milih gownnya, dan ownernya tiba2 nyamperin dan bawakan 1gown yang super bagus dengan harga paketan ku. Bayangin seorang owner ikut turun tangan buat handle aku. Ownernya super baik, ramah, lucu.... Dan karna badan ku kecil, mungkin sulit buat disesuaikan dengan badan ku, tapi designernya itu lhooo kecee abiss bisa ngerti apa yang aku mau dan bener2 gown ku di magic seperti yang aku pingin (padal awal dan kedua x fitting gownnya belum sesuai di badan), pas hari H aku merasa kek cinderella 1malam dong HAHAHHA !!! Terus sekarang aku jadi kangen gown ku :( Aku yakin kalian wanita2 yang mao merid pasti bingung cari brdal yang cocok, apalagi dengan harga yang kalian inginkan. Dateng langsung ke bridal ini, ceritakan apa yang kalian inginkan pasti kalian menememukan apa yang kalian pingin bahkan kalian bisa dapatkan dengan plus2nya :) trust me !! Aku juga mao bilang thank u ke bridal ini, Trima kasih banyak sudah membantu aku dari awal sampe akhir, aku sangat sangat sangat puasss dengan bridal ini... Semoga Luminous selalu sukses, dan menjadii bridal favorite nya semua wanita selain aku :) GBU

    Vendor Reply

    21 June 2019
    Dear Yohana. Thank you so much. So blessed to meet you and Steven. God bless you
    21 June 2019 | Groom at Steven & Yohana Wedding

    Best Bridal Ever ! You won't regret it!

    Halo. Gw mau review nih Luminous Bridal. Knp bs milih bridal ini? Krn ud seleksi bbrp, ini bridal oke bgt, krn gown nya banyak dan mrk bkin sndr loh, jd jaminan keren, pilihannya jg byk bgt, dan cici2nya baik bs bantu saran gaunnya. Paketny ud lengkap bgt, jd ga usa pusing mkir ini itu, dan yg paling penting harganya mrk friendly bgt, diliat dr apa yg didapat di banding bridal2 lain. Pasangan gw puas bgt, meski awal2 dia ngomong ragu krn cutting bajunya krg kecil dll, revisi2 terus (jgn cape2 ya luminous), tp in the end wuao,, bner2 jd princess macam cinderella hehehe.. MUA nya jg bagus2, especially my mom sampe dia puji2 MUAnya haha.. Mmg lama bgt buat dandanin bridenya, tp sebanding deh hasilnya he he.. Sukses terus Luminous Bridal !

    Vendor Reply

    21 June 2019
    Thank you so much . Thank you for trusting us
    28 May 2019 | Bride at Edo & Heidy Wedding

    Puas banget dengan pelayanan Luminous, thankyou!

    Luminous punya banyak pilihan gaun & gaunnya bagus bagus dgn design masa kini. Pelayanan sangat oke sejak pertama masuk & liat liat gaun, dilayani dengan sepenuh hati sampai akhir pengembalian gaun. Dengan cepat saya mendapatkan gaun yang pas di saya & kita bisa request bolero dgn design yang kita inginkan, akhirnya jadinya bagus pas sesuai. Harga paketan nya juga worth it banget karena selain gaun & request bolero, saya juga dapet makeup mama & sister, dan 4 gaun lagi untuk dipakai bridesmaid & usher. Sebenernya dapet 2 gaun lagi untuk prewedding tapi sayangnya ga ada yg sesuai dengan saya. Overall semuanya oke & semua tamu bilang gaunnya bagus! Thankyou Luminous for making my dream wedding dress!

    Vendor Reply

    28 May 2019
    Thank you for trusting us dear Heidy... God bless your marriage
    16 May 2019 | Bride at Rani & hadi Wedding

    Puasssss

    Pertama kali liat2 bajunya sih di ig taun 2016 bagus2 bgt deh, pas pameran akhir taun aku cari2 lgs ketemu, lgs deal, ambil paketan. Aku di bantu ama ci yenni, baik bgt orgnya sooooo helpful, aku sempat pending nikahan karna sesuatu hal, sampe dua kali malahan, untung dp gak hangus

    Vendor Reply

    16 May 2019
    Thank you so much for trusting us yaaa. God bless
    16 May 2019 | Bride at Nia dan Ivan Wedding

    Unforgettable Wedding

    Halo2x,mau sharing pengalaman pas wedding saya dengan luminous bridal.Awal pilih sebenernya cuma karena vendor ini yg bisa bikin gaun wedding baru dalam 6 bulan.Amazing deh.Setelah main ke tokonya,mulai suka dengan pelayanan nya dari sabarnya mereka cocok2x an jadwal fitting dengan saya dan tante,sampai jelang 1 bulan ,ngakalin gaun yg awalnya gak da rencana buat dance,jadi bisa buat dance.Trus utk tim MUA nya top banget deh,biasa muka saya tuh berminyak,ga da make up yg kuat.Sama mereka bisa dibikin flawless sepanjang hari wedding saya.Semua tamu bilang saya cantik banget.Saya cocok banget dengan make up nya,natural abis.Tim MUA nya kooperatif bgt,dtg ontime,finish on time. N sampai resepsi saya masih didampingi utk lepas slayer jam 8 malem karena mau dance.Luar biasa banget deh.Sabar,kooperatif,keren,top abis deh.Gak nyesel pakai luminous.Sukses terus yah utk luminous

    Vendor Reply

    16 May 2019
    Thank you dear Antonia and Ivan for trusting us...God bless you

    Dress & Attire

    What kind of dress and attire do you provide?
    Wedding dress,  Engagement/ prewedding dress,  Accessories,  Bridesmaid dress,  Evening dress
    What is your speciality? (max. 3)
    Bridesmaid dress, Wedding dress,  Engagement/ prewedding dress
    Does a client need to schedule an appointment?
    No Better appointment to meet our designer.
    What service do you provide?
    Ready made dress, Custom made dress,  Dress Rental
    What is(are) your primary service(s)? (max. 3)
    Custom made dress,  Dress rental,  Ready made dress
    What dress style do you specialize in? (max. 3)
    Classic,  Glamour,  Other Elegant
    What accessories do you provide?
    Jewelries,  Other Crown,  Hair accessories,  Veil
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes We serve clients from other cities and countries
    How far in advance should your client contact you?
    Sooner better. But better 4-6 months before wedding
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer, Credit card payment
    What is your payment terms?
    40 % for deal, 40 % before prewed photo or 6 months before wedding, 20% one month before wedding
    When was your business established?
    2014
    What makes your services unique?
    We serve clients wholeheartly. Once in our brides’s life to prepare their wedding. We wants them to have best service . They are in good hands when choose us.
    How long does it take in general for your client to receive the final dress?
    1 week - 1 month before wedding.
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    In 2016 we were interviewed by Andhy F Noya for Big Bang Show Kompas TV. In 2018 Alila Wedding Show choose us to do Trunk Show. We serve for Indonesian badminton player Debby Susanto for her wedding day
    Bridal

    What services do you provide
    Bridal - Make up - Custom Gown
    What services do you provide?
    We provide gorgeous gowns with good price. And we serve to make custom wedding gown. We can modify the gowns to make the bride can have their dream gown. We serve make up for the groom, bride and family. We also serve make up for special moment like prewed, engagement, and party.
    Does a client need to schedule an appointment? How do the client appointments work?
    Please call 021-4516315. WA 081213400688.
    Do you carry new or once worn gowns?</question><question>Do you custom made your dress or stock a ready made dress?
    We provide new gowns and also make by custom. For second gowns, we rent with very good price.
    What services do you provide
    Dress rental,  Ready made dress,  Accessories,  Bridesmaid dress,  Hair and make up,  Photography,  Flowers and bouquet,  Wedding cake,  Other ( Custom Made Dress is coming soon),  Groom's attire,  Custom made dress
    What accessories do you provide?
    Hair accessories,  Veil,  Jewelries,  Other
    Does a client need to schedule an appointment?
    No ( Friday 10.00 am - 6.00 pm. Saturday- Sunday 10.00 am - 5.00 pm). Appointment is allowed after office hour
    What kind of dress style do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Classic,  Glamour
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Brides from other cities or country can rest our gown
    How far in advance should your client contact you?
    About 6-12 months before wedding day is the best, but we can help brides even though in short time.
    What makes your services unique?
    We serve our brides with heart and warm kindness. We serve our brides to feel like home and never hesitate to discuss with us for their expectation. Our gown are very gorgeous with Premium quality product with reasonable price. We also make custom wedding gown. The bride can discuss about their dream gown with our designer. We do our best to accomplish their dream. Our make up artist for brides is handled by Professional make up artist. We have professional partners for Photography, wedding cake, wedding car and Florist
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    What is your payment terms?
    40% for DP. 40 % before prewed, or six months before married. 20 % a month before wedding day. Gown Guarantee Payment a month before wedding day.
    When was your business established?
    Our business started November 22nd 2014
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    -
    Custom Gown
    You can make an appointment with our designer to share and discuss your dream wedding gown.
    One stop wedding service
    Luminous Bridal is not only provide wedding gown and make up. We can help the bride to find tuxedo, wedding cake, wedding car, wedding organizer, wedding ring, hand bouquet and photography with our trusted vendors.
    Hair & Makeup

    What do your beauty services offer?
    Bridal make up,  Bridesmaids make up
    What do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Bridal make up,  Bridesmaids make up
    What do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Bridal make up,  Bridesmaids make up
    Do your services continue until the photoshoot or the event ends?
    Yes
    What kind of hair and make up looks do you specialize in? (max.3)
    Natural,  Glamour and bold,  Romantic and soft
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes With extra charge and accomodation
    Are you available to do make up after hours?
    Yes with appointment
    How many make up retouch sessions do you offer in one wedding event?
    The number make up retouch session can be discussed. but normally only once retouch
    How far in advance should your client contact you?
    At least six month before...but further than a month is better.
    What makes your services unique?
    Our make up artist are experience in doing hair and make up for bride or party. With good price and good result. We always discuss with our customer and making them feel comfort to share their wishes ..
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes we have team...so customers do not feel worry. We can handle them with team
    What rate do you usually charge at?
    Make up for party IDR 1.000.000,- Make up for Prewedding Session IDR 2.500.000,- Make Up for Wedding Day IDR 6.500.000,- Make Up package
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    What is your payment terms?
    Down payment 50% and 50% a week /a day before the day
    When was your business established?
    November 22th 2014
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    -
    How many customers can you serve at once if the bride were to book her entire bridal party?
    1-5 persons
    Service(s)
    Address
    Kelapa Nias Raya QE 1 NO 7 Kelapa Gading Permai ( same row with Dapur Coklat, Hotel Santika and Sport Mall) Jakarta Utara
    Location(s)

    Luminous is focused on providing high quality wedding gown with good price and customer's satisfaction. You will not just find a beautiful wedding gown and professional make up artist here. We give you more. We serve our clients wholeheartedly . We make Custom Made too.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.