All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (4)
  • reviews (1)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 1

    All
    view 9

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Krisan Invitations Review(s)

    1 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    17 February 2019 | Bride at Putri & Erka Wedding

    Best Vendor Ever!

    sesuai dengan keinginan kami, pengerjaan sesuai dengan waktu yang di janjikan Vendor ramah dan fast respon.. sekut abis pokoknya!

    Invitations

    Do you provide catalog or custom products?
    Custom-made design dibuat dengan mengacu pada keinginan anda, kita bisa membantu menentukan tema dan membuat design mengacu pada diri anda
    What services do you include in your package?
    Design designer kita bakal bantuin kamu kalo kamu masih bingung sama tema atau kemauan kalian,  Assembly buat ketemu ? boleh banget ini!! bahkan kita nganjurin banget sih, soalnya kalo cuma lewat chat aja kadang intepretasi nya beda, dan kalo ketemu kita bisa dengerin cerita kalian langusng !!,  Other selain itu kalian bakal dapet dummy contoh undangan, kamu ga perlu khawatir sama warna, tulisan, bentuk, sebelum jadi banyak, jadi kamu bisa revisi sampe jadi yang kamu imajinasiin
    Is there a minimum order requirement?
    No
    Do you provide delivery services for the invitations?
    Yes ,kalo kamu di luar jogja, ga usah bingung gimana, soalnya pengiriman nya bakal aman banget, dan ga bikin Invitation Card kamu rusak
    Do you use any special technology or technique?
    Letterpress,  Foil
    What other services do you offer?
    Printing service,  Thank you cards
    What design styles do you specialize in?
    Ilustration, Elegan, Klasik, Rustic, Floral, Bohemian, Letter
    What is your average turnaround time, from initial consultation to shipment?
    4 Bulan
    How far in advance should your client make an order?
    4 Bulan
    What makes your services unique?
    Kita buat design invitation kalian ga cuma ngikutin trend, tapi bener bener dari kalian sendiri, yang deket sama kalian, biar authentic kalian banget dan sesuai imajinasi kalian sebelumnya
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    30 % setelah deal harga, 50% setelah design jadi, sisasnya tinggal peluansan waktu mau dikirim :)
    When was your business established?
    2013
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Proses Produksi akan tetap dilakukan di Yogyakarta, dan kemudian Undangan akan dikirim melalui pihak ekspedisi kami ke Kota Pemesan
    Service(s)
    Address
    Jalan Mendungwarih 149 Giwangan Umbulharjo 55163
    Location(s)

    Hello and Welcome to Krisan Invitation Card Based in Yogyakarta the Asean Capital City of Art We can help and make your everything in your head to become invitation card to spread your good news for good people you love just contacts us on WA/Instagram And tell us your stories cause Krisan cant wait to hear everything inside your head, your good news, and the important part, we make everyone you love knows and happy about that too

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.