All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • projects (9)
  • reviews (3)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 1

    All
    view 9
    Portofolio 2014 part 4 by KPHmusicPortofolio 2014 part 4 by KPHmusic
    Portofolio 2014 part 4 by KPHmusicPortofolio 2014 part 4 by KPHmusic
    +47
    Entertainment (Music)
    Portofolio 2014 part 2 by KPHmusicPortofolio 2014 part 2 by KPHmusic
    Portofolio 2014 part 2 by KPHmusicPortofolio 2014 part 2 by KPHmusic
    +37
    Entertainment (Music)
    Hyatt Gathering by KPHmusicHyatt Gathering by KPHmusic
    Hyatt Gathering by KPHmusicHyatt Gathering by KPHmusic
    +8
    KPHmusic & 3 OTHERS
    Entertainment (Music)
    Portofolio 2014 part 3 by KPHmusicPortofolio 2014 part 3 by KPHmusic
    Portofolio 2014 part 3 by KPHmusicPortofolio 2014 part 3 by KPHmusic
    +41
    KPHmusic & 3 OTHERS
    Entertainment (Music)
    Corporate Gathering by KPHmusicCorporate Gathering by KPHmusic
    Corporate Gathering by KPHmusicCorporate Gathering by KPHmusic
    +11
    Entertainment (Music)
    Corporate Gathering with Indra Bruggman by KPHmusicCorporate Gathering with Indra Bruggman by KPHmusic
    Corporate Gathering with Indra Bruggman by KPHmusicCorporate Gathering with Indra Bruggman by KPHmusic
    +19
    KPHmusic & 1 OTHERS
    Entertainment (Music)

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    KPHmusic Review(s)

    3 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    John
    08 April 2016 | Groom at John & Linda Wedding

    Big Thanks to KPHmusic

    Big Thanks to KPHmusic, yang telah mengisi acara pernikahan saya dan istri. terimakasih kepada orang-orang yang terlibat dalam mensukseskan acara kami. terutama kepada tim dari KPHmusic specially for mr. Andre, youre "gokil" man (i still don't understand what he mean "gokil" actually, haha) perhaps it's best. thank you for inspiring & helping us in our special day, great sound, good musician, great music, it's so unforgettable. Too many words i can't say for KPHmusic's review, but they are the BEST in everything, music, ideas... and BIG THANKS specially for mr. Andre, youre the best brother!, Thank you!
    mia
    03 April 2016 | Bride at Mia & Agung Wedding

    review KPHmusic

    pertama nemu KPHmusic di mall Trans Studio, ada piano putih. waktu itu sekedar iseng foto-foto dan ambil brosur. pertama nyangka utk wedding tradisional pasti mahal nih, sedangkan budget saya terbatas. Pas saya kontak person in charge di brosur, ternyata murah dan helpful banget!, yang pasti pada saat meeting selalu inspiratif dan kooperatif, dan saat hari H, saya dan suami sangat puas!, lebih dari yang saya dan suami bayangkan... lagu-lagu dibawakan sempurna, sound system yang ngga bising sesuai keinginan saya, dress up player oke banget...!, tata panggung dan lighting bonusnya makasih banget! sangat helpful! pokoknya terimakasih KPHmusic, jangan kapok ya, the best pokoknya KPHmusic, very recomended bintang lima

    Vendor Reply

    05 April 2016
    thank you Mbak Mia... we love you both... you both are the best.. Happy Wedding! salam KPHmusic
    jessilyn
    03 April 2016 | Bride at Jessilyn & Rey Wedding

    KPHmusic super KEREEEEN

    Special Thanks to KPHmusic testimoni gw buat KPHmusic.. SUPER PUASSSSS!!! spesial thanks buat bang Andre.. yang helpful banget buat acara aku...maafin banyak direpotin ya.... ga cuma musik yang KEREN, playernya KEREN, aransemen musik KEREN, desain panggung KEREN, dan yang bikin kaget harga KEREN BANGET.... ga nyesel deh pilih KPHmusic, yang pasti KPHmusic emang KEREN... aku doain semoga makin KEREN dan semakin banyak rejekinya AMIN overall makasih banyaaak KPHmusic ps : buat bang andre, ntar temen2 gw dan adik-adik gw pokonya bang andre wajib ada, minimal hadir or ngontrol ya.... lebih KEREN lagi kalo bisa main piano yah :) salam Jessilyn-Rey

    Vendor Reply

    05 April 2016
    Thank you super klien! both of you're the best.... nanti disampaikan salamnya ke Bang Andre ya.... we love you both SUPER KLIEN.... salam, KPHmusic

    Entertainment (Music)

    What type of musical ensemble do you provide? (max.3)
    Band, Orchestra,  Duet,  Other All Music Works Need
    Is it possible to request something that's not in the repertoire?
    Yes Songlist sebanyak banyaknya, free request
    What services do you offer?
    DJ,  Ceremony music,  Cocktail hour music,  Instrumentals,  MC,  Reception music,  Rehearsal dinner music,  Sample performances,  Vocals,  Audio visuals,  Dance performance
    What is your speciality? (max. 3)
    Acoustic,  Jazz,  Pop
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    Program 3B Bisik Bisik Budget selama April
    Dear all brides and grooms, Kami tim dari KPHmusic, utk permintaan pricelist bisa langsung lihat di profile kami di Bridestory atau pricelist Bandung by wa ke nomer 081223880005 Bulan april ini ada spesial program "3B Bisik Bisik Bajet", jadi mbak cukup beritahukan kira2 budget anda berapa dan impian anda utk musik di acara spesial mbak seperti apa. Jangan lupa sertakan tanggal, jam dan gedung acara spesial mbak :). Caranya cukup balas email ini atau wa ke nomer tersebut diatas, beritahukan bajet mbak dan customer service kami akan membantu melayani anda. Happy wedding preparation :) Warm regards, Andre @KPHmusic jl. Laswi no 10 bandung 4262887-081223880005
    Do you provide other stage equipment(s) to support your performance?
    Lighting,  Sound/PA system,  Microphones,  Other GRAND Piano Black, White,Gold
    Kontak kami
    Meet us everyday @ Braga city walk bandung and Trans Studio Mall bandung.. Watch our talents everyday and Contact person : Andre Telp/ WA 081223880005,
    What music genres do you offer?
    Acoustic,  Big band,  Classical,  Gospel,  International,  Jazz,  Oldies,  Orchestra,  Pop,  R&B/Soul,  Strings,  Swing
    What makes your services unique?
    Serve you best music for your event "WORRY FREE ENTERTAINMENT"
    What is your usual attire?
    ELEGANCE, CASUAL, FORMAL
    Do you have your own equipment?
    Yes Grand piano (white, black, gold), professional sound systems by huper and allen heath
    When was your business established?
    2004
    What is the size of your musical ensemble?
    2 - 30 persons
    How far in advance should your client contact you?
    3-5 bulan sebelumnya atau max 3 minggu sebelum Well Prepared event first only
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    MORE THAN 2500 EVENT BEEN ENTERTAINED, PLEASE CHECK OUR PROFILES
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Bandung, jakarta, Bali, Palembang, Makassar, surabaya, Lampunng, Padang, other cities: garut, tasik, subang, purwakarta, cirebon, pangandaran
    What is your payment terms?
    30% DP, pelunasan max h-1 acara
    Pricelist
    Whatsapp 081223880005 for fast response
    Address
    Jl. Laswi No. 10 Bandung 022-4262887 wa 081223880005
    Location(s)

    Professional Music Works for Events, Weddings, Ceremony, etc Grand Piano suppliers, Sound Systems, show Directors and event contractors Pricelist by wa 081223880005 meet us everyday at Braga Citywalk, Terazzo Festival Citylink, Trans Studio Mall & Trans Studio Bandung Pricelist info by WA 081223880005

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.