All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (25)
  • reviews (18)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    HR Team Wedding Group Review(s)

    18 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    15 May 2018 | Groom at Yoshep & Rara Wedding

    Vendor Decoration

    The Best untuk mbak Hanes dan Team ngga ada kata - kata lain selain THE BEST
    24 April 2018 | Bride at aruni & agung Wedding

    a nice private wedding ceremony

    Makasi banyak ya Mba Hanes & team atas support yang diberikan. Acara akad yang digabung dengan acara ramah tamah keluarga besar dapat berlangsung dengan baik. Planning makanan dan dekor pun dapat disesuaikan dengan lokasi acara. Mba Hanes dengan sabar mendampingi selama proses persiapan dan memastikan komponen acara disiapkan dengan baik. Alhamdulillah Teteh, Ibu, Bude, Tante dan Mba-Mba pada hepi dengan make up untuk pihak keluarga. Respond dari para tamu : makanannya enak-enak banget, sangat mencukupi; dekor prasmanan dan dekor lokasi acaranya ciamik. Band & MC nya bagus, dan bisa mengikuti dinamika acara yang semi formal. Tim Videographernya, Suberb! Klip yang dibuat sangat berkesan dan bikin mewek. Terimakasih banyak ya Mba. Semoga selalu sukses dan HR Team semakin maju.
    19 April 2018 | Bride at Melia & Budi Wedding

    Super Love Buat HR Team

    Thanks bgt buat HR team khusus nya mba Hanes yg baikkkk bgt dr awal sabar aku rempongin ini itu banyak mau nya dan bawel hehehee, result dekor nya bener2 lebih dr yg aku mau dan dgn harga yg affordable bgt lalu bisa disesuaikan jg dgn budget kita, thank you ya mba Hanes & team, love loveee\u2764\ufe0f
    02 April 2018 | Bride at Joe Wedding

    Engagement

    awalnya aku tertarik krn ulasan yg bilang ownernya ramah banget. ternyata bener, sampe rela test food nya di delivery langsung sama Mba Hanesnya. Makanannya juaraaaak banget. Pokoknya ku luuvss banget sama HR catering ❤
    09 March 2018 | Bride at yuni dan zein Wedding

    Best Vendor I ever Had

    Terima Kasih banyak HR TEAM! pertama - tama aku ketemu mbak hanes aku pikir mbak hanes itu cowo karena aku sebut "mas" itu iya - iya aja dan pas ketemu ternyata perempuan cantik baiknya setengah mati sabar banget ngadepin aku yang super bawel dan aku ga nyangka ternyata dekornya di luar dugaan ku super - super bagus dan bener - bener teliti banget sama hal - hal kecil aku waktu itu ga sekalian sama wonya tapi mbak hanes itu ngasih rundown jg penyelamat hari H ku banget. makasih banyak mbak dan team decoration HR TEAM!!!
    03 March 2018 | Groom at Dhea Gina Wedding

    Engagement

    Terimakasih HR Team Group untuk acara lamaran..selanjutnya acara resepsi yaa..\uD83D\uDE0E\uD83D\uDE09

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Custom album design
    What photography styles do you usually offer?
    Candid,  Artistic,  Natural,  Classic,  Vintage,  Black and White,  Conceptual,  Analog,  Underwater,  Portraiture,  Destinations,  Cultural
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Conceptual, Contemporary,  Analog
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Studio shoot,  Themed shoot
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes bisa
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    saya mempunyai conceptual untuk para client sesuai dengan keinginan mereka
    How far in advance should your client contact you?
    3 month before the day
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer, Cheques
    Entertainment (Music)

    What type of musical ensemble do you provide? (max.3)
    Band,  Soloist,  Duet
    What is the size of your musical ensemble?
    5 - 25 person
    What music genres do you offer?
    R&B/Soul,  Acoustic,  Hip hop,  Big band,  International,  Classical
    What is your speciality? (max. 3)
    R&B/Soul,  Acoustic,  Hip hop
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes yes, we`re on location in jabodetabek
    Do you provide other stage equipment(s) to support your performance?
    Disco ball,  Lighting,  Microphones,  Projector,  Sound/PA system
    How far in advance should your client contact you?
    min 3 month before the day
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cheques, Cash
    What is your payment terms?
    30 % if deal and 70 % 2 WEEKS BEFORE THE DAY
    When was your business established?
    2011
    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Full planning
    What sort of planning do you cover?
    Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning, Wedding styling and concept,  Rehearsal dinner planning,  Budget preparation,  Ceremony planning
    What is your primary expertise?
    Grand wedding
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes by detail
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    50 - 1500 pax
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes english
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes english etc
    How far in advance should your client make a booking?
    waktu ideal kami 3 bulan before the day
    How many hours are included on the day of the wedding?
    12 jam
    What makes your services unique?
    kami adalah Wedding Group yang dapat memberi kenyamaan client saat sebelum hari H dan sesudah hari H
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cheques, Cash
    What is your payment terms?
    30% AFTER DEAL, 35% H-1 month before the day, 35% H- 2 weeks before the day
    When was your business established?
    2015
    Address
    Jl. Raya Fatmawati No. 39 Blok B2 No. 19 Cipete Utara, Kebayoran Baru, Jakarta Selatan 12150
    Location(s)

    HR TEAM Wedding Group make your dream come true with our service

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.