All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (23)
  • reviews (5)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Hotel Ibis Gading Serpong Review(s)

    5 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    dcsamid123
    19 August 2023 | Client at Samid Wedding

    Comfortable

    The hotel room was clean, nice and spacious. Location is just perfect. Saya menghadiri acara pernikahan rekan saya, di Ibis Gading Serpong. Kebetulan saya sering melewati hotel ini, dilihat dari luar hotel nya kelihatan tidak terlalu luas. Namun ternyata jangan salah ada ballroom luas untuk acara pernikahan rekan saya.. so comfortable. Karena ini acara pernikahan jangan lupa juga dong perihal makanan, saya hanya mencoba beberapa makanan dari banyak nya variant pilihan nya ( mungkin 10-30 menu ) Favorit daging kambing guling, mantabbb. Saya kira parkiran bakal repot namun pelayanan staff hotel yang helpful sangat membantu proses valet alias gercep.

    Vendor Reply

    14 September 2023
    Selamat sore ka
    Ardhu Dzakaras
    19 August 2023 | Groom at aldhi Wedding

    Amazing service

    Kami menghadiri acara pernikahan keluarga kami , Yang menonjol pelayanan karyawan nya ramah sekali kpd semua tamu sepanjang acara saya perhatikan,keluarga kami di sambut dari awal hingga selesai dgn memuaskan, utk makanan juga banyak yg info enak dari tamu. Paket wedding nya boleh lah utk bintang 3. Thanks

    Vendor Reply

    27 August 2023
    Selamat pagi Ka Ardhu & istri. Salam hangat dari hotel ibis Gading Serpong ya. Terima kasih sudah mempercayakan hotel Kami sebagai destinasi pernikahan Ka Ardhu & istri ya .
    Jane
    19 August 2023 | Bride at Jane & Clark Wedding

    best service love the heartist!

    Saya menggunakan ibis gading serpong ini sebagai venue pernikahan saya di awal tahun 2023, pelayanan nya above my expectation loh mereka melayani kita seperti keluarga sendiri, crew2nya ramah ramah bintang 5, segala sesuatu request kami bisa di penuhi secara cepat dan makanan di acara resepsi well-taste. Btw regarding parkiran ternyata mereka bisa atur sedemikian rupa out of expectation bisa menampung up to 100 an mobil✨ Thankyou ibis gading serpong & all team success ahead!

    Vendor Reply

    22 August 2023
    Selamat Siang Ka Jane & ka Clark Bagaimana Honeymoonnya? semoga menyenangkan ya ka. Sebelumnya terima kasih sudah memilih venue kami ( Hotel ibis Gading Serpong ) sebagai destinasi wedding Kaka & family ya. Semoga Ka Jane & ka Clark berkesan ya selama Wedding dan stay di hotel Kami. Salam hormat
    Gito
    02 January 2020 | Groom at Sugito & Yenni Wedding

    Resepsi Wedding

    Tempatnya bagus, service nya juga baik banget untuk ibu fitri terutama .. responsif kalo di tanya sesuatu .. walaupun parkiran nya terbatas pas acara wedding, tetep bisa di atur dengan baik oleh staff untuk tamu undangan
    Nia
    28 November 2019 | Bride at Nia & Denis Wedding

    Pelayanan yang memusakan dari Hotel ibis Gading Serpong

    Thank you buat ibis hotel gading serpong yg udh bikin acara akad dan resepsi aku terwujud jadi nyata....Good banget pokonyaa...ballroom yg oke...pelayanannya jg oke...masakannya yg super enak dan ga mengecewakan mslah taste food

    Vendor Reply

    19 August 2023
    halo kak nia, terima kasih banyak atas perhatian nya kepada kami,kepuasan tamu sebagai bentuk wajib yang harus kamj berikan kepada seluruh tamu kami. terima kasih

    Venue

    What activities are suitable in this venue?
    Religious ceremony,  Reception, Birthday Party
    What settings does your venue provide?
    Indoor, Party at Restaurant area
    Please describe more details on the venues that you have
    Ibis Gading Serpong have grand ballroom with capacity maximum 700Pax with high cealing 6m..
    What type of venue(s) do you offer?
    Banquet hall/ ballroom,  Restaurant
    What types of cuisine does your venue specialize in?
    Chinese, Traditional food,  Local,  International Cuisine
    Is there any corkage fee?
    IDR 500.000/1kind outside food
    Do you allow outside liquor?
    With charge per bottle
    Do you allow outside catering?
    With corkage
    Minimum and maximum number of guests
    Minimum 200Pax Maximum 700Pax
    Do you offer an onsite wedding consultant?
    Yes
    What type of other services do you also provide?
    Catering,  Guest accommodation,  Honeymoon
    Do you offer valet parking?
    Yes
    Is there handicap access?
    Yes
    Do you have liability insurance?
    Yes
    What makes your services unique?
    We have flexibelity of service
    How far in advance should your client make a booking?
    Maximum 1 (One) Month before
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    What is your payment terms?
    Down Payment minimum IDR 5.000.000 for booked the ballroom
    When was your business established?
    Our Hotels Grand Opening in May2014 and now we already have esthabilished bussiness
    What we have on New Wedding Package 2023
    New Wedding Package 2020 we give honeymoon package at Bali and Jogja
    Service(s)
    Address
    Jl. Boulevard Gading Serpong Blok M5 No. 19 Tangerang, Banten - Indonesia 15810
    Location(s)

    Ibis Gading Serpong is the global brand name hotel located in Serpong, Tangerang under group of ACCOR Hotels . Ibis Gading Serpong situated strategically near to Summarecon Mall Serpong, 10-15 minutes drive to ICE, AEON Mall, Mall Alam Sutera and Mall Living World, 15-20 minutes to Teraskota Mall and Ocean Park BSD, 30-45 minutes to Soekarno Hatta Airport and surrounded by commercial areas, Ballroom Ibis Gading serpong can accommodate 800 guests fot your special moment.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.