All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • projects (15)
  • Product (2)
  • reviews (4)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Herwindograph Photo & Film Review(s)

    4 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Dian Pertiwi
    13 April 2020 | Client at Dian Pertiwi Wedding

    Review Acara Ngunduh Mantu Dian & Rino

    Puas banget pake herwindograph, hasilnya kerennn, editannya juga cepet
    Rifka
    12 April 2020 | Bride at Wicaksono Teguh Wedding

    Best Part

    Thankyou for being part in our special moment. One day, four concept. It's amazing❤️ thankyou for everything
    Aniesah Amieratunnisa
    12 April 2020 | Client at Anies & Agus Wedding

    Hasil foto elegan

    Jujur aku orang yg kaku bgt kalo difoto dan sebenernya gak terlalu suka foto2. Tapi demi foto couple session sama si doi akhirnya aku coba foto sama herwindograph dan ternyata hasilnya OKE bgt karna bener2 diarahin dan bisa request juga mau pose kayak gimana. Thank u so much❤️
    Sri Bulan Rahmawati
    10 March 2020 | Bride at Lutfi Wedding

    Prewedding Kita

    Wedding Dream saya adalah ALL ABOUT SIMPLE! Sejujurnya malah gak pengen prewedding segala. Nnt tinggal cetak foto2 liburan jaman pacaran aja cukup, krn lumayan kita prepare buat wedding juga haha Tapi eh tapi ternyata pas iseng ikut give away Herwindograph photo menang! Mayan lah ada photo session nambah. Memang gak sesuai rencana krn terhalang cuaca, tapi jgn sedih semua berjalan baik dan lancar dengan ide ide dadakan sang potograper

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Hi-Res image,  Prints, Albums,  Digital files,  Proof CD of all images
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Conceptual,  Portraiture,  Destinations
    When was your business established?
    our business since 2018
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    What photography styles do you usually offer?
    Candid,  Artistic,  Natural,  Vintage,  Black and White,  Conceptual,  Portraiture,  Cultural
    How long does it take for the client to receive the final product?
    2-4 weeks after their approval
    What is your payment terms?
    20% after confirmation of contract, 40% before the event, and 40% upon the final delivery
    Service(s)
    Address
    50218
    Location(s)

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.