All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (4)
  • reviews (4)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Habibie Photography Review(s)

    4 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    21 February 2019 | Bride at Fitri & Arizal Wedding

    Ketagihan difotoin sama Habibie Photography

    Makasih Habibie Photography udah bikin dokumentasi acara lamaran aku jadi keren sekaliiii. Puas banget sama hasil foto-fotonya.. videonya juga keren banget. Sukaaaaa.. jd pengen difotoin lagi hehe..
    20 February 2019 | Groom at Fitri & Arizal Wedding

    HASILNYA KEREN

    Beda dari yang lain, habibie bikin momen biasa jadi menarik dengan cinematic videonya
    01 February 2019 | Bride at Putri & Yuda Wedding

    Testimoni

    Kami puas sekali dengan hasil foto-foto preweddingnya semoga nanti pas wedding juga bagus. Keren abis, dasyattt, benar2 gak salah saya memilih habibie photography. Sangat memuaskan dgn hasilnya. Skali lg thx ya, sukses trs utk habibie photography
    01 February 2019 | Groom at Putri & Yuda Wedding

    Testimoni

    Terima kasih banyak Habibie Photography atas pelayanan yang sangat memuaskan kami! Thanks a lot for THE BEST PICTURE. Alhamdulillah banyak syukur pada Allah SWT telah mempertemukan kami dengan orang dan tim yang tepat untuk mengabadikan moment kami smiley

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Hi-Res image,  Matted prints, Albums,  Prints,  Custom graphic design,  Custom album design,  Digital files,  Proof CD of all images
    What photography styles do you usually offer?
    Candid,  Artistic,  Natural,  Classic,  Vintage,  Black and White,  Conceptual, Contemporary,  Analog,  Journalism,  Cultural,  Other -
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Conceptual,  Candid,  Natural
    What do your services cover?
    Other - aerial video ( drone ),  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot,  Other - Digital invitation, Video Invitation
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes Ya karena hak mereka mendapatkan file digital
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    saya mengarahkan mereka sendiri bersama tim saya, demi menyakinkan setiap momen akan terlihat sempurna di album.
    What rate do you usually charge at?
    Tergantung dari paket yang dipilih pengantin
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    Secepatnya 3-6 hari setelah acara selesai
    How long does it take for the client to receive the final product?
    Secepatnya 4-6 pekan
    How far in advance should your client contact you?
    6-12 bulan sebelum pernikahan
    What makes your services unique?
    para fotografer kami mampu memahami dan mengarahkan pengantin untuk mendapatkan pose foto terbaik. para fotografer kami juga sangat ramah , humoris, dan menyenangkan, mereka tahu caranya membuat anda merasa nyaman dan membantu anda lebih percaya diri.
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    Tergantung dari pengantin, tetapi kami selalu siap membawa perbekalan sendiri
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    What is your payment terms?
    50% kontrak, 50% setelah acara
    When was your business established?
    Bisnis ini didirikan 24 November 2018 bernama habibie photography
    Service(s)
    Address
    Jl. Panataran No 4, Komplek Pharmindo 40534
    Location(s)

    Habibie Photography is a production house based on Bandung, West Java Indonesia, our main services is photo & video such as; pre wedding, wedding, digital invitation photo & Video, campaign, company profile, etc.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.