All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (124)
  • reviews (35)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    GoFotoVideo Review(s)

    35 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    10 September 2017 | Partnering Vendor at Glenn & Alvi Wedding @Gedung Angkasa Pura Wedding

    Sangat menyenangkan bekerja sama

    Saya sebagai vendor photobooth, merasa sangat senang bisa bekerja sama dengan Gofotovideo pada beberapa event pernikahan yang kami garap bareng. Vendor yang sangat profesional dan baik hati, pernah minjemin lensa sampe kamera karena waktu itu salah bawa lensa, hahaha mas Agung emang top deh. sukses selalu buat Gofotovideo dan team. Regards, Adin
    31 August 2017 | Bride at Chiquitita & Hasnan Wedding

    Super Recommended!

    Harga dan service nya oke banget! Really helpful! Professional dan baik banget semua tim-nya. Hasil fotonya juga bagus, bisa same day edit, terus masih disimpenin fotonya walau udah satu tahun. Super recommended banget :)
    04 April 2017 | Bride at Cacha & Awen Wedding

    Great job

    Maaf baru ngasih ulasan ya mas agung :) padahal wedding nya udah dari tahun kemaren. suka banget sama hasil photo dan videonya, banyak bonus nya, sangat kooperatif selama menangani wedding kami, ga pernah ngerepotin, membantu kami banget deh. Karena puas dengan hasil kerja gofotovideo, cici saya juga make hihihi. salam buat semua kru gofotovideo ya... Cacha
    21 March 2017 | Bride at Ari & Lisa Wedding

    Terimakasih Mas Agung dan Team GoFotoVideo

    Yang pasti puas dan terbantu dengan kinerja team GoFotoVideo, dari pre-wedding sampai hari-H. Mas Agung dan teamnya tahu harus ngapain dan bisa bantu mengarahkan, dan yang penting gak neko2 dan gak banyak nuntut ngeribetin pengantin. Hasil foto dan videonya kami suka, sesuai selera kami yang simple saja. Dan, sesuai budget banget :) Tahunya juga karena bisa ketemu GoFotoVideo via browsing di Bridestory, so thank you as well untuk Bridestory. Regards, Lisa Ari
    07 January 2017 | Bride at Glenn alvi Wedding

    Prewed and Wedding Foto

    Terimakasih untuk Gofotovidio terutama owner nya mas agung,, Orangnya friendly, gamonoton jadi bisa sharing ide untuk gaya fotonya mau kaya gimana. Terus barang barang foto dan camera nya tuh berkualitas jadi jangan di tanya lagi hasilnya ditambah org yang ngerti foto itu bagus bgt Yang saya senang dari gofotovidio ini 1. Ontime 2. foto dan vidionya Berkualitas dan bagus banget 3 orang dan crewnya mantapp Pokoknya kalo di jelasin di sini panjang intinya thanks you so much gofotovidio
    19 August 2016 | Bride at Flo & Alex Wedding

    Kind and Patient

    Thank you GoFotoVideo! Kalian sudah banyak membantu kami mulai dari Prewed dan Wedding day Untuk prewed, walaupun cuma di studio tapi hasilnya sangat memuaskan dan terlihat elegant dan everlasting. Untuk hari H, GoFotoVideo banyak menurunkan orang2nya sehingga banyak hal yang bisa dicover oleh mereka. Special Thanks utk Mba Lisa dan Mas Agung yang sudah sabar dan sangat kooperatif dalam membantu kami. Hanya satu saja kurangnya, sayang bgt foto prewed kami tidak banyak yg dipamerkan di dekorasi (mungkin ada miskom) BUt overall GoFotoVideo ini sangat professional dan memiliki kualitas Hopefully in the future kita bisa kerjasama lagi yaa!! God Bless you all!!

    Photography

    What do your packages include?
    Prewedding & Wedding
    Do you work overseas?
    Yes we do.
    Do you have a replacement photographer in case you become unavailable on the day of the event?
    Yes, we always have replacement photographer with top quality
    Do you charge based on package, hourly or full day?
    Based on package
    Are you available to shoot after hours? If yes, how much do you charge for extra hours?
    It'd cost Rp 500.000/30 mins.
    How soon after the event are the proof ready for viewing?
    3 days-1 week
    When will the client get the final album?
    After a few weeks.
    Do you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes, we provide the digital file in high resolution
    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Digital files,  Hi-Res image
    What photography styles do you usually offer?
    Contemporary,  Portraiture,  Candid,  Artistic,  Natural,  Classic,  Vintage,  Black and White
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Candid,  Natural,  Classic
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Contact +6281286920886 or +628567779595
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Yes, contact +6281286920886 or +628567779595
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes Yes of course
    Are you available to shoot after hours?
    Yes We're flexible
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    Direct personally, make sure the couple show their love for each other
    What rate do you usually charge at?
    We charge per event based on the package
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    Less than a week
    How long does it take for the client to receive the final product?
    Usually the client will get the final album in a month.
    How far in advance should your client contact you?
    At least 3 months before the wedding, but we're flexible anyway, you can contact us anytime
    What makes your services unique?
    We treat our clients like friends and families. We make sure they feel at ease and show real love
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    When was your business established?
    Our business was established back in 2010.
    What is your payment terms?
    50 % booking fee and 50% after the event
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes Yes we do and all of them are the best
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    Service(s)
    Address
    Komplek BPK IV, Kebon Jeruk, Jakarta Barat 11530
    Location(s)

    Are you looking for a passionate team of photographers and videographers to capture your once-in-a-lifetime moment? GoFotoVideo is the answer! We are pre-wedding and wedding photographer/videographer based in Jakarta, Indonesia.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.