All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • projects (20)
  • reviews (7)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 3

    All
    view 9
    Another by Fita AngelaAnother by Fita Angela
    Another by Fita AngelaAnother by Fita Angela
    +24
    Hair & Makeup
    Engagement by Fita AngelaEngagement by Fita Angela
    Engagement by Fita AngelaEngagement by Fita Angela
    +32
    prewedding photoshoot by Fita Angelaprewedding photoshoot by Fita Angela
    prewedding photoshoot by Fita Angelaprewedding photoshoot by Fita Angela
    +19
    Fita Angela & 1 OTHERS
    Hair & Makeup
    BRIDES by Fita AngelaBRIDES by Fita Angela
    BRIDES by Fita AngelaBRIDES by Fita Angela
    +32
    Hair & Makeup
    Nora & Andes by Fita AngelaNora & Andes by Fita Angela
    Nora & Andes by Fita AngelaNora & Andes by Fita Angela
    +7
    Fita Angela & 1 OTHERS
    Hair & Makeup
    Engagement by Fita AngelaEngagement by Fita Angela
    Engagement by Fita AngelaEngagement by Fita Angela
    +5

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Fita Angela Review(s)

    7 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Chika Mutiara Dewi
    12 September 2017 | Bride at Chika & Abi Wedding

    Your wedding make up need to be perfect, and Fita is the answer :)

    Suka sekali dengan hasil make up Fita. Semua orang memuji hasilnya, membuat cantik tapi tidak merubah karakter wajah asli kita sama sekali. I can't thank you enough for the wonderful job she did. I appreciated all her effort, work, time and support on the wedding day, she were very helpful. A huge thank you, dear Fita!
    Dita
    10 September 2017 | Bride at Dita & Ryan Wedding

    Perfect Make Up Touch that Makes You Perfect

    Dari pertama aku mempersiapkan pernikahan, aku memang udah pengen dimakeup-in sama Fita. Pertamanya dikasih rekomendasi sama teman, dan calon suami sendiri (which is temen SMPnya Fita hehe), dan setelah aku liat hasil karyanya Fita aku suka banget. Karena makeup nya bikin keliatan flawless, pangling, tapi tetep gak menghilangkan aura dan karakter muka kita sendiri. Daaan itu semua terbukti sama aku dari mulai test makeup sampai hari H. Fita's magical hands turn me into princess hehe. Banyak orang yang bilang makeup nya bagus, dan aku gak ragu rekomendasiin Fita ke temen-temen dan sodara. Selain itu, Fita orangnya enak diajak ngobrol, ramah dan sabar banget, terutama pas ngadepin aku dan mamaku yg kadang beda pendapat. Thank you Fita, di lain kesempatan pasti pengen dimakeup-in Fita lagi :)
    Insan Amalia
    13 July 2017 | Bride at Insan & Dicky Wedding

    A perfect MUA for your special day

    Tadinya, pas aku lagi persiapan pernikahan, aku sempet bingung cari MUA yg oke di Bandung, karena aku tinggal di Jakarta. Thank God, aku menemukan Fita Angela di Bridestory, langsung-lah aku liat karya-karyanya di Instagram dan setelah cukup pede, baru aku nge-book Fita. Fita itu sangat talented, kerjanya rapiiii sekali dan detail. Apalagi setelah test makeup aku jadi tambah yakin, karena aku udah ga perlu menjelaskan, dia makeup-in aku sesuai yg aku mau, dan hasil makeupnya tahan lama banget. Pas wedding day, hasilnya lebih WOW lagi, bener-bener bikin beda dan pangling! Pokonya aku happy banget! Fita juga sabar dan enak diajak ngobrol. Aku definitely bakal recommend Fita as MUA untuk wedding day and special day lainnya. Once again, thank you so much Fita, hope to see you again soon!
    giana
    01 July 2017 | Bride at Giana & Dhani Wedding

    Makeup pengantin

    Buat moment sekali seumur hidup ini, pilih untuk di makeup-in fita angela emng gak nyesel.. Fita humble banget enak diajak ngobrol.. Dan hasilnya gak perlu ditanya lagi SUPER DUPER recommended.. sesuai sama keinginanku.. Two thumbs up.. Thank you fitaaa! Will book you again on the next event❤
    Rima Gayatri
    07 June 2017 | Bride at Rima & Rayhan Wedding

    My Dream came true

    setiap pengantin pasti punya impian pernikahannya. dan di make up-in fita adalah mimpiku sejak lama yang jadi kenyataan. setelah prewedding aku juga di make up in fita dengan 3 make up look yang berbeda. sesuai impianku juga, pernikahanku, baik proses maupun hasil make upnya sangat outstanding. fita sabar dan detail banget make up-innya, bikin suasana hati yang lagi tegang menjelang pernikahan jadi tenang. hasil make up nya udah pasti ga diraguin lahi cantik banget, semua bilang aku cantik di hari bahagiaku. pokonya love banget sama fita. kalau liat foto-foto nikahan, aku masih ga percaya kalau aku bisa secantik itu.
    Nora Novita Sianturi
    08 December 2015 | Bride at Nora & Andes Wedding

    Talented, Full of Passion, & Warm Hearted MUA

    Fita the magic hand, yes she is! I trust my pre-wedding and wedding makeup on her hand. I am very satisfied & happy. Fita's makeup made me more confidence and of course became beautiful on my Day (hehe). She could make me very comfort, just like sissy or bff relationship who fully support and help me on my prep till the Day. Thanks Fita, sukses ya! - Nora

    Hair & Makeup

    What do your beauty services offer?
    Bridal make up,  Bridesmaids make up
    How many make up retouch sessions do you offer in one wedding event?
    I usually offer 2-3 make up retouch. for akad / holy matrimony, reception and traditional ceremony.
    Do your services continue until the photoshoot or the event ends?
    Yes for photoshoot i will stay for 8 hours, extra time will be charge IDR 50000-100000/ hour. For bride i will stay 1-2 hour after the last make up change/touch up.
    What is your payment terms?
    50% for down payment and settlement H-7 days before the wedding day.
    Are you available to do make up after hours?
    No
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    How many customers can you serve at once if the bride were to book her entire bridal party?
    1 or 2 persons
    When was your business established?
    fashion make up since 2009, and bridal make up since 2013.
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes there will be charged 50% additional price and out of town riders.
    What rate do you usually charge at?
    per-person, per-service or per-package
    What do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Bridal make up,  Bridesmaids make up,  Cultural bridal make up: any indonesian culture done by experts
    How far in advance should your client contact you?
    ideal time would be 6-12 months before the wedding day
    What kind of hair and make up looks do you specialize in? (max.3)
    Natural,  Glamour and bold,  Romantic and soft
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    Service(s)
    Address
    Location(s)

    Professional Make Up Artist for your special day :) For business inquiries, pricelist and schedule please contact my manager (Sinta) via LINE @fitaangelamua (use @) or whatsapp 082218729371

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.