All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • projects (27)
  • reviews (4)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Excelsior Decoration Review(s)

    4 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Daniel Hidayat
    20 December 2019 | Client at Daniel & Vania Wedding

    Wedding Decor

    Sangat puas dengan hasilnya.. tidak mengecewakan.. sangat direkomendasikan untuk menggunakan excelsior jika membutuhkan dekorasi
    Indita Probosutedjo
    09 September 2019 | Bride at Gray & Indita Wedding

    From the wedding of Gray & Indita

    We had a great experience with Excelsior Decoration, especially through Sisil's services. Throughout the process, Sisil was super patient and flexible in dealing with our various changes. She was truly able to deliver what we wanted through the mood board, and even help us find alternative designs that suit our budget. As the bride, I also appreciate Sisil's classic taste, especially for the flower selections, from the table decor to my lovely bouquets. I truly recommend Excelsior for a decoration that is truly beautiful and classic, as well as for its excellent service!
    Nila Christy
    02 June 2019 | Client at Nila & Awan Wedding

    Say Thanks #ANLOVESTORY

    Terima Kasih buat Excelsior yang udh membuat Decoration yang sangat” keren, luar biasa dan sesuai dgn yang aku minta. Pokoknya Dekor kmren amazing banget dengan banyak bunga asli impor, hand bouquet sesuai request dried flower, background yg sesuai keinginan, photo booth yang super duper mirip sama yg ku minta. Dari awal udh mantengin Excelsior Decoration dan lgsg ngbook krna bener” udh suka sama konsep”nya. Ketemu cuma 2x dan Konsultasi cuma via wa krna udh mepetnya waktu, sempet takut klo gak sesuai yg ku mau. Tapi ternyata cik sisil emang juarakk paham banget yg aku mau. The Best lah buat Excelsior. Moment yang gk bakal terlupa sepanjang usia, konsep yg memuaskan sekali. Sukses selalu buat Excelsior, sllu keren, luar biasa, dan sllu ada ide” atau konsep” yang bagus beda dari biasanya buat setiap acara weddingnya. Once again I Thankyou
    nerissa
    07 August 2018 | Client at Felix & Nerissa Wedding

    #nowFNforever

    Pertama kali memilih vendor ini karena suka banget dengan taste design, konsep yang dibuat Excelsior Decoration untuk dekorasi outdoor wedding. Dari awal ketemu langsung klop banget dengan konsep yang dikasi dari ci Sisil langsung, tema semua cocok banget sampe ke pemilihan bunga. Kita meeting mungkin cuman 3x, dari membahas design, sampai pemilihan bunga, warna, layout dekor langsung cocok banget, dan ga nyangka waktu hari H bener-bener amazed dengan hasilnya, baguuuuss banget deh pokonya, speechless juga. hehehe apalagi sama hand bouquet nya, saya request ke ci Sisil untuk bunga kering dan mirip banget dengan yg saya minta, i love you ci! hahaha. Ga salah dari awal pilih Excelsior, puas banget, unforgetable, top deh pokonya, gambar 3d dengan aslinya mirip bangett:)) Thank You Excelsior Decoration!

    Decoration & Lighting

    Which of the following services do you provide?
    Decorative draping,  Event concept & design,  Event décor,  Floral design,  Furniture rental
    Do you offer consultations?
    Yes Yes (please give details if any)
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cheques, Cash
    If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
    Yes
    How far in advance should your client contact you?
    1 year would be great, but if the date still available, 3 months before the day still acceptable
    What is the style of your decorations?
    Glamorous,  Modern,  Romantic,  Rustic,  Vintage,  Other ,  Bohemian
    What supporting equipment do you provide?
    Chairs,  Chair covers,  Tablecloths and linens,  Centerpieces,  Room or ceiling draping,  Stage or dance floor,  Tables
    Address
    Jalan Sonosewu 19 Jogjakarta
    Location(s)

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.