All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (7)
  • projects (20)
  • reviews (4)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Epicmo Photobooth Review(s)

    4 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    dtiassaputri
    09 July 2024 | Bride at Dinda & Irvan Wedding

    Best photobooth

    Big thanks for Epicmo and team, best service with the best output, so happy and satisfied🤍

    Vendor Reply

    10 July 2024
    Wahhh thankyouu so much kakk. Sakinah mawaddah warohmah yaa kakk✨✨
    lustriar13
    03 June 2024 | Bride at Lustria dan Habib Wedding

    Ulasan epicmo photoboot dari pengantin

    Gak nyeseeelll deh pokoknya pake epicmo photoboot diacara nikahan aku, tamu-tamu langsung antri nih karna excited bgt, ampe akupun sbg pengantin ikut antri wkwk! Selain karna hasilnya yang bagus, framenya pun gemess, bikin pengen foto terus 🥰 Terima kasih banyak epicmo, sukses selalu! 🥰

    Vendor Reply

    05 June 2024
    Wahhh thankyouu so much kakk. Sakinah mawaddah warohmah yaa kakk✨✨✨
    nurdiantiresti89
    03 June 2024 | Partnering Vendor at Resti Wedding

    Bintang 5 kayanya kurang deh !!

    Aku ngasih Bintang 10 kalo ada 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟, happy banget bisa kerjasama dengan Epicmo! On time, kualitas foto oke banget, humble and professional!! Semoga next time kita bisa kerjasama lagi❤️

    Vendor Reply

    03 June 2024
    Wahhh thankyouu so much kakk. Sakinah mawaddah warohmah yaa kakk✨✨✨
    ranistrahayu
    03 June 2024 | Bride at RANI & GALIH Wedding

    photobooth epicmo

    terbaik, staff nya ramah2, frame nya bagus2! sukses teruuus🤍

    Vendor Reply

    03 June 2024
    Thankyouu yaa kaa✨. Samawa yaa kakk !

    Photo booth

    What type of photo booth do you offer?
    Traditional photo booth, Kiosk photo booth
    How do you usually charge?
    By session length
    Do you provide softcopy of the pictures?
    Softcopy untuk tamu foto juga kumpulan softcopy untuk pengantin
    Do you provide props for picture taking?
    Aksesoris foto dapat disesuaikan tergantung kebutuhan klien
    What is the minimum and maximum capacity of your photo booth
    1 orang sampai 8 orang per frame
    Do you provide custom frame design?
    Desain frame dapat di custom sesuka klien
    Do you provide backdrop/booth design?
    Free backdrop tirai rumbai
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Diluar bandung kota ongkos kirim ditanggung klien
    Does your rental include attendants or technicians?
    Akan ada 1 pic lokasi yang jaga booth
    How far in advance should your client make a booking?
    Waktu ideal klien menghubungi kami itu di h-1 minggu sebelum event
    What makes your product and services unique?
    Photobooth kami memiliki keunggulan dari waktu penyewaan di 4 jam dengan unlimited print, juga desain frame yang dapat di custom karena kami memiliki tim desainer yang dapat membuat desain frame yang sesuai dengan keinginan klien.
    Service(s)
    Address
    Jl. Karang Tineung Indah I No.12A, Cipedes, Kec. Sukajadi, Kota Bandung, Jawa Barat 40162 40162
    Location(s)
    Bandung​.​Cimahi​.​Jakarta​.​Purwakarta​.​Bogor

    Capture you epic moments Photobooth for rent Available for your Wedding and Event

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.